![]() |
Gülen Cemaat'ine Mensup arkadaşlar bi zahmet gidin Parti Kurun Kendinize
Aynen başlıkta ki gibi gidin partinizi kurun bizden uzak durun...
|
Hadi ismini de ben koyayım.
Halkın Gülen Partisi |
Nur Cemaati'nden olan ve o cemaati destekleyenlerin çoğunun partisi AK Parti'dir. AK Parti'yle aynı dünya görüşüne ve aynı anlayışa sahip olan Nur Cemaati'nin ve Nur Cemaati'nin mensuplarının siyasi parti kurmalarına gerek yoktur. Zaten farzedelim ki Nur Cemaati, bir siyasi parti kurarsa da o siyasi partinin adının AK Parti 2 olması uygun olur. Çünkü AK Parti, dindar ağırlıklı merkez sağ bir siyasi parti olarak dindarların temsilini yapmaktadır ve dolayısıyla Nur Cemaati'nin mensuplarının ve sempatizanlarının da temsilini yapmaktadır.
|
Konuyu bağlılarına kadar indirmesek, gülen yapılanmasının başındaki ismi yani güleni ve emir komuta merkezini suçlasak daha doğru olmazmı. Belki onların içinde gülenin zehirli din ve devlet planlarını değilde Said-i Nursi k.s hazretlerini örnek alanlar vardır.
|
Yapmayin arkadaslar
ortalikta bir fitne dolasip duruyor bizleride içine almak istiyor bizleri oyuna getirmek istiyorlar Son zamanlarda bizleri öyle birseylerle mesgül ediyorlarki, anlasilan oynanmak istenilen oyun bayagi büyük Cemaat, dersane derken, bizlerin dikkatlerini iyice çekmis oldular, ve oynanmak istenilen oyunlari bir bir oynuyorlar simdide baska bir senaryo ile dahada milletin, basinin, medyanin ve siyasilerin bütün dikkatlerini çekmis durumdalar Allah bilir arka planda nelerin hesabini yapiyorlar, Bütün Türkiyenin dikkatini bir yere çekip, sessiz sedasiz milletin gözü önünde baska hesaplar pesindeler Ama Onların bir tuzağı varsa, elbet Allah'ında bir tuzağı vardir yeterki biz birbirimizi daha fazla inciltmiyelim geri dönüsü olmayan yollara girmiyelim özürü olmayacak laflar söylemiyelim... |
Bir filmde görmüstüm buruce willis'in filmi
adamlarin asil amaci merkez bankasini soymak ama milletin dikkatini öyle baska yönlere çekiyorlarki ( okullara ve hastahanelere bomba yerlestirip bütün polis ve askeri belirli noktalarda topluyorlar ) sonrada adamlar elini kolunu sallaya sallaya bankayi soyuyorlar Suanki Türkiyenin durumu buna benziyor gibi Hakiki planlar baska ama milletin dikkatini baska yönlere çekiyorlar ve mesgul ediyorlarki, onlarda ayni filmde oldugu gibi elini kolunu sallayip, asil hedefleri neyse onu yapiyorlar Allah bu milleti basina çorap örmek isteyenlerden korusun. Farkindaysaniz bu forum bayagi dersane konusundan dolayi birbirine girdi, kalpler kirildi ben oyuna gelmem diyenler kendini oyunun ortasinda buldu lafim ve sözüm hiç kimseye degil sadece açilan konulara ve yazilan mesajlara bakmak bile yetiyor... |
benim fikirlerimin bu olaylarla alakası yok ben o ziyaret sonrası kararımı vermiştim zaten. Gülen ve arkasındaki destekçileri (bağlılarından bahsetmiyorum) hükümete savaş açacak bizde susacağız. Yok öyle
|
Alıntı:
Zaten yeterince kimse konusuyor...;ı: Birakta konusma yetkisi olanlar konussun Konuyu basa almak istemiyorum ama bizler insanlarin kalblerinden geçirdiklerini bilemeyiz, niyetlerini bilemeyiz Hayir zannetiginde ser vardir ser zannetiginde hayir vardir...:gül: Kusura bakmayi klavyem alman usulü oldugu için bazi harfleri tam olarak yapamiyorum... |
Sayın Arkadaşlar ,
Bu olayları bi kenara bırakalım ve olaya bakalım. 3 defa üst üstte iktidar olan bi parti, halkın güvenini kazanmış bi parti, 30 yıldır süren kürt meselesine el atıp bunu yapma çalaşan,avrupanın ekonomik gücünü elinde tutan, birlik ve beraberlike tahamüllü olmayan, uluslararasında başkalarına yaptırım uygulayan ,ABD'nin uçağına,gemisine vb. kendisi üreten bi ülke konumunda olan bi iktidar var. Bunları başaramamak için engeller olcaktır. Ama engelleri alnının akıyla çıkmak lazım. Böle bi yolsuzluk varsa ne olur ? Böle bi yolsuzluk yoksa ne olur ? Bunları tartışalım bi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Konuyu başa alsanız,gülenin doğumuna kadar geri gitseniz gülenin hristiyan dünyası için ne kadar faydalı biri olduğu gerçeği değişmez. Bizim islam bildiğimiz dinle sizin gülenden öğrendiği din farklıdır ;) Başka arkadaşlarda başa almak istedi fakat sorduğumuz sorulara cevap verebilen biri çıkmadı. Sizede sorabilirim isterseniz :) |
@epivates
Ibrahim abi sakin dusunmekte ve olanları yorumsuz izlemekte fayda var bence. Bu olanlarin asıl hedeflerinin erdogansiz bir turkiye yada kanadı kırılmış Erdoğan lı bir Türkiye istedikleri aşikar. Nüfus etmek istedikleri zaman ise Cumhurbaşkanlığı secimleri diye düşünüyorum. |
Dinlerarası diyalog nedir?
Dinlerarası diyalog, Papalığın II. Vatikan Konsili’nin 4. oturumunda kabul edilen, “Nostra Aetate” diye maruf Konsil metninde aktarılan ve 28 Ekim 1965′te Papa VI. Paul’un onayıyla ilan edilen, “Papalığın 3. bin yıl hedefi olarak açıkladığı Asya’nın hristiyanlaştırılması projesi’nin bir yöntemidir. Papalığın “çağdaş hristiyanlaştırma ve misyonerlik usulü” dür. ( Kaynak; John W. O’Malley, “Reform, Historical Conciousness And Vatikan li’s Aggiornamento, Theological studies, 1971 xxx11/4; M. Raukanen, The catholic Doctrin of Non-Christian Religions According to the Second Vatikan Council, New york 1992, 35; The Second Vatikan Council, Nostra Aetate, 1-4) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bir kaç gün önce cübbeli denen şahıs gülen için ve forumumuzdan bazı arkadaşlarda cübbeli için '' ehli sünnettir'' demişti oysaki web adreslerinde gülenin papa ziyareti için ''İSLAM’IN ŞEREFİ AYAKLAR ALTINA ALINMAK İSTENDİ'' Bu buluşmada “İslam’ı temsil ediyoruz” diyerek çevrilen tiyatroda “İslam’ın izzet ve şerefi” ayaklar altına alınmaya çalışıldı.'' (Kaynak ihvanlar.net) cübbeli yapılanmasının offical sitesi. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Katolik müslüman dostluğu manşetleri (kaynak hristiyangazete) Avusturalyadaki üniversitenin gülen için kürsü açtığı haberi http://img492.yukle.tc/thumbs/1297173.jpg Buda Kur-an Ayeti "Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar edinmeyin. Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez." (Mâide Sûresi, 5:51) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cübbelinin ehli sünnet dediği adnan oktarın gülene hitaben verdiği cevap. CEMAAT DENESİN VE GÜCÜ OLMADIĞINI GÖRSÜN Zaman gazetesi yazarı Mehmet Kamış'ın "AKP'ye oy vermeyeceğiz" mesajı taşıyan yazısını yorumlayan Oktar, Gülen Cemaat için "denesin gücünün olmadığını görsün" derken; AKP'nin Cemaat'in desteği olmaksızın da yüzde 50 oy alacağını savundu. Zaman gazetesine sert eleştiriler yönelten Oktar "Biz zamanında dünyanın parasını verdik. Biz ne bilelim bu çizgiye geleceklerini." dedi. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gülenin Erbakana hitap ettiği gazete manşetleri http://img492.yukle.tc/thumbs/2442gu...m-abf6599e.jpg ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Bazı arkadaşlar hep aynı şeyi tekrarlıyorsun başka bildiğin bir şey yokmu diyorlar hele bunlara bir cevap versinler sonrasında diğerlerini sormak kolay |
Alıntı:
Bu işin artık geri dönüşü yok. Çıban patladı irin akıyor antibiyotik fayda etmiyor. Kudurmuş gibi davrananları bizde sopamızla bekliyoruz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
zamanın da bu forumdaN banlanmamızın sebebide budur, konuyla alakalı gerçekleri söylemek...
şimdi bize ne düştü; biz demiştik... biz Ak Gençler her daim sn. Başbakanımızla beraberiz, arkasındayız... vesselam... --UNNAMED-- |
Alıntı:
|
Alıntı:
http://u1312.hizliresim.com/1j/m/vpk2q.jpg |
İkballerini ve rantlarını sandığa bağlayanlar için particilik yegane yol
Ama mesele Allah rızası ise Parti purti hikaye Cemaatin ne partiye nede siyasete ihtiyacı yok Kendine karşı yapılmış bir tecavüze de haklı olarak itiraz ediyorlar Susup biat etmelerini beklemeyin 2007 den beri Her türlü tahribe Tasfiyeye ses çıkarmayan Her şeye rağmen referandumda kapı kapı dolaşıp Bu mesele parti meselesi değil MİLLET meselesidir deyip Sahip çıkan Ama yine de masa altından sürekli tekmelenenler yine onlardı Ancak iş dershaneleri kapatarak camiayı bitirmeye yönelik hamlelerin açıktan yapılmasına gelince Orada kimse sessiz kalamazdı ve kalmadılarda Camianın tabanı da İktidarın hükümetin bu tecevüzünü açıkça görünce Meselenin ne olduğu noktasında kanaatleri netleşti |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sn. Başbakan rüşvet ile adı geçen bakanların istifasını alıp tüm bu tartışmaları büyütmemek yerine Onları korumaya yönelik adımları atmasaydı Mesele çok rahat ve sancısız bitecekti Erdoğan'da yıpranmayacaktı Bütün bu rüşvet çarkını yazamayıp da cemaati yazmaya devam etmek ise Basit bir şark kurnazlığı hedef saptırma işi |
benhur gidip parti kursanızda sizde rahatlasanız bizde...
en azından menfaat yaaaa diye zırlamazsınız... |
Alıntı:
Millete akıl dağıtıyorsun Sen kendi işine bak Bu iftiralara camia alışık İran'da Acem dilberleri ile zevk sefa yapıp Gelip Türkiye'de ALLAH siyaseti de yapmıyor bu insanlar |
olm size acem dilberine gerek yok katalogdan seçiyorsunuz dilberleri...
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben Erdoğan'ı iyi tanıyorum İktidar insanları değiştirir Milleti sandıkla dövmeye çalışırsan Millet daralır bunalır Çoğunluk bende diyerek her şeyi yapmaya kalkarsan O her şey bir gün ayağına dolanır Şimdi bugünlere nasıl geldik bir kez daha geriye dönüp bakmak gerek Seçimde belki yine %50 oy alacaksın Ama adalet çoğunlukla gelmez Mesela İZMİR 'de CHP'de kalsın Ne olur Onlar GAVUR mu? Bu hırs ne? Bizim Allah'ımız var diyorsun Diğerlerinin ALLAH'ı yok mu? Allah senin malın mı haşa? Erdoğan rüşvete talana bulaşanlar için gerekeni yapacak diyorsun Ben pek emin değilim Zira Üç günde yaptıkları bunun tam tersini söylüyor Polis Hırsızın peşinde Erdoğan ise Polisin Erdoğan büyüsünü giderek kaybediyor |
Alıntı:
Mesela, benim ne kadar koyu bir AK Partili olduğumu biliyorsun. Koyu bir AK Partili olduğum halde ve AK Parti ısrarla başkanlık sistemini savunmasına karşın, başkanlık sisteminin Türkiye'ye faydadan çok zarar getireceği kanaatinde olduğum için başkanlık sistemine karşı olduğumu ve eğer başkanlık sistemi için halk oylaması yapılırsa o halk oylamasında 'hayır' oyu kullanacağımı belirtiyorum. Bir diğer mesele dershaneler konusu... AK Parti'nin dershanelerin kapatılması konusunda hatalı bir politika izlediğini, dershanelerin zorla kapatılmalarının yanlış olduğunu söylüyor ve AK Parti'nin bu hatalı politikasına da karşı çıkıyorum. AK Parti'nin, diğer illerimizi olduğu gibi Güzel İzmirimizi de kazanmak istemesi normal ve doğaldır. İzmir'i kazanmak için de Kabine'nin en başarılı bakanlarından biri olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmesinde bir yanlışlık yoktur. Başbakanımızın, bizim Allahımız var sözü, mefhum-u muhalifinden, sizin Allahınız yok olarak anlaşılmamalıdır. Dediğim gibi, süreci takip edelim. Göreceksin ki, AK Parti ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu yolsuzluk operasyonunun üstünü örtmeyecek, ismi yolsuzluğa karışan kişiler eğer gerçekten yolsuzluk yapmışlarsa, onların hak ettikleri cezalara çarptırılmaları için çalışacaktır inşaallah. |
Korkarım ki bu yolsuzluk ve rüşvet olaylarının en korkuncu geride durmuş olabilir.Onu da seçimlere az bir zaman kala meydana çıkarabilirler.Bu arada AKP büyük yara alabilir.Hükümet bu meselelerinin yalan ve uydurma olduğunu ve de AKP ve hükümeti yıpratmak için bu komplo düzenlemesini iğneden ipliğe çıkarıp deşifre ederse ve bunu halkımızaa ispat edebilirse büyük bir oy patlaması gerçekleştirebilir.Bundan sonra da AKP'yi kimse tutamaz..
Her şeyi cemaate yüklemek insafsızlıktır.Basiret sahibi bir müslüman, önyargılı olmaz.Bunun vebali çok büyüktür.Aşağıda ki ayet hepimizi uyarmaktadır.. HUCURAT SURESİ-6 - Ey iman edenler! Eğer fasıkın biri size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa sataşırsınız da sonra yaptığınızdan pişman olursunuz.. AYET GAYET NET VE AÇIK...AKILLI BİR MÜSLÜMAN BÖYLE FİTNE VE FESAT ZAMANINDA ÇOK DİKKATLİ OLMALIDIR.FİTNEYİ ÇIKARAN İLE ONA YARDAKÇILIK YAPANDA BU BÜYÜK VEBALDEN KURTULAMAZLAR. |
BEN DAHA ÖNCEDEN DE HER ZAMAN SÖYLÜYORDUM.YİNE TEKRAR EDECEĞİM..
BU MEMLEKETTE MÜSLÜMANLARLA MÜNAFIKLAR BİRBİRİNE KARIŞTI.BUNUN İÇİN NEREDEYSE SALİH MÜSLÜMAN KALMADI.İFTİRA YALAN DOLAN ŞANTAJ İŞLERİNİ HEP MÜNAFIKLAR YAPAR. Fitneyi uyandırana lanet olsun.Temiz ve namuslu insanlara iftira edenleri Allah kahretsin.Biz her zaman ezilen, sömürülen masum insanlardan yanayız.Ancak kim suçluysa onun cezası karşılıksız kalmamalıdır... |
Bu operasyonlar oldu diye cemati suçlayan akparti sempatizanıyla
Konu daha mahkeme aşamasında iken kesin yargı sonucu gibi konuşan cemaat sempatizanlarinin arasinda hicbir fark yoktur. Yahu bi sakin olun ne hızlı kanınız akıyor. Ortalık bilgi ve fitnelik konusunda allakbullak. Görelim mevlam neyler neylerse guzel eyler. Her şer de bir hayır her Hayır da bir şer çıkabilir. |
Alıntı:
Ben kalkıp birine ana avrat küfredeyim sonrada '' beni yanlış anladınız ben onun anasına sövmedim başka bir şey anlatmak istedim siz anlamadınız.'' diyeyim olurmu kabul edermi gülenciler? asla! kimse kabul etmez değilmi? gülenin yıllardır kendi bağlılarını bu şekilde uyutup haberi bağlıları aracılığı ile değiştirip ortalığa yayıyor. charles manson gibi hiç bir işe elini sürmemiştir,hiç bir eyleme katılmamıştır her işi bağlılarına yaptırmıştır. ona buna haber göndererek ne yapması gerektiğini söyleyerek akıl verip kendisi tüm eylemlerin dışında kalmıştır. Benim, ailemin yada müslümanlar adına gidip papayla görüşemesi doğrumu? İslam dini son din iken, Ellah c.c. katında diğer dinlere mensup insanlar kafirken, gidip kafirlerle diyalog kurmak ne demek? |
Alıntı:
Asıl sakin olması gereken iktidar Haram yemediysen bu panik niye Onlarca şube müdürünü görevden al Operasyona yeni savlılar ata Zekeriye ÖZ'ü pasifleştir Şimdi 3 savcı var İkisini hükümet atadı operasyondan sonra İkisinin oyu ile karar alınmaya yetiyor Öz'ü pasifleştirdiler İstanbul Emniyet Müdürü görevden alındı Bu ne telaş Bakan yolsuzluk rüşvet alamaz mı? Buna rağmen sanki AYETMİŞ gibi rantçıları korumaya devam mı? |
Alıntı:
|
Başlığa katılıyorum. Gidip bir parti kurun o partide ne isterseniz yapın.
|
Alıntı:
İnsan aklı zekası ile değil de işkembesi ile konuştu mu böyle oluyor Balyozculardan farkınız kalmamış Onlar da cemaat diyordu Düz Zekeriya ÖZ'ü kahraman savcı ilan ediyordunuz Şimdi ise tu kaka :) Allah büyük Hırsız rüşvetçi rantçılar için tek kelime yok ama Gülen için maşallah Bu olay aslında bir bakıma hayırlı oldu AK Partizanlar ile ülkesini seven yetim hakkı yemeyen namuslu insanların ayrışmasını sağladı |
Alıntı:
Hırsız rüşvetçi ve rantçılar için mahkeme ne karar verirse bizimde görüşümüz o yöndedir. İŞkembesinden konuşan sizin liderinizdir ve onun aklı kıt taşeronları. |
Hükümet devlet içinde ki NURCULARIN peşine düşmek yerine devlet içinde ki rantçıların rüşvetçilerin yanı başında ki haramzadelerin peşine düşebilseydi zaten mesele olmazdı
Yazık Hem ARINÇ'a yazık oluyor hem Başbakan'a Etrafında ki haramileri kollayacağım derken halk nezdinde ki itibarını da beş paralık edecek Bugün yine 14 şube müdürü görevden alındı Rüşvetçiler rantçılar derin bir nefes alsın Erdoğan onlara kol kanat olmaya devam ediyor |
Alıntı:
Türkiyede yaşayan hiç bir müslüman Said-i Nursi k.s hazretlerine saygısızlık etmez. Kendinizi nimetten sayıp Nur cemaatine yamamayın. Nur cemaati başka, gülen yapılanması başkadır ikisi aynı şey değil. Rantçılar değil vatikan sevdalıları temizleniyor ;) |
All times are GMT +3. The time now is 18:04. |