AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   İŞTE AK PARTİYE KAPATILMA DAVASININ BİR MADDESİ (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=24004)

Akmehmet_Akif 03-28-2008 14:57

İŞTE AK PARTİYE KAPATILMA DAVASININ BİR MADDESİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLALARI RAMAZANDA İFTAR ÇADIRI AÇMIŞ VE ÇADIRLARIN ÜZERİNDE HOŞ GELDİN RAMAZAN YAZIYOR DİYEDE KAPATMA İSTEMMİNİN BİR MADDESİ.GÜNAH ALLAH TAN KORKUN.YEMEK DAĞITMAK FAKİRİN KARNINI DOYURMAK SUÇMU.EYER SUÇ İSE KEŞKE BENDE O SUÇA ORTAK OLSAYDIM.

mavera 03-28-2008 15:07

Alıntı:

akmehmet Nickli Üyeden Alıntı
AK PARTİ GENÇLİK KOLALARI RAMAZANDA İFTAR ÇADIRI AÇMIŞ VE ÇADIRLARIN ÜZERİNDE HOŞ GELDİN RAMAZAN YAZIYOR DİYEDE KAPATMA İSTEMMİNİN BİR MADDESİ.GÜNAH ALLAH TAN KORKUN.YEMEK DAĞITMAK FAKİRİN KARNINI DOYURMAK SUÇMU.

ismin ak partiyse suc kardesim ama ismin chp yse sen iftarda yaparsin, asurede yaparsin, genel merkezi dergahada cevirirsin, kürüsde müfessirde olursun, basörtüsüde dagitirsin...
Ne desek kifayetsiz kalacak o yüzden salla gitsin diyoruz, sap ile keser hesabi yaparak kendimizi avutalim 8)

tayyipleyiz 03-28-2008 15:20

Aç kalmayan açaın halinden nasıl anlasın kardeşim...
Siz ne yaparsanız yanlış, ne söylerseniz laiklik karşıtı ve gerici olursunuz. Halka ve hakka dayanarak yola devam... :-*

mavera 03-28-2008 15:22

Halk icin Hakla beraber, Hak icin Halkla beraber..;)

Feride 03-28-2008 15:26

Başbakanımızn da dediği gibi; 'SAYIN Baykal, yeri geliyor, bakıyorsun, ayetler okuyor. Maşallah... Bazen bakıyorsun, İmamı Azam, İmamı Ebu Yusuf, bunları da aşıyor, geçiyor. Onlardan da güzel fetvalar filan bunları da söylüyor. Bu meşru, serbest...Tayyip Erdoğan, şöyle semtinden bir geçiverse kıyametler
kopuyor.''
hakikaten de durum böyle dile getirdiği gibi. sadece bu madde değil birçok tuhaf gerekçeler var bu iddianamede..

Akmehmet_Akif 03-28-2008 22:25

Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Aç kalmayan açaın halinden nasıl anlasın kardeşim...
Siz ne yaparsanız yanlış, ne söylerseniz laiklik karşıtı ve gerici olursunuz. Halka ve hakka dayanarak yola devam... :-*

HAKLISINIZ.BAŞBAKANIMIZ İFTARI HEP İFTAR ÇADIRLARINDA AÇTI.VATANDAŞIN DERDİNİ DİNNEMEK İÇİN HELAL OLUN.

Akmehmet_Akif 03-29-2008 03:39

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı
Başbakanımızn da dediği gibi; 'SAYIN Baykal, yeri geliyor, bakıyorsun, ayetler okuyor. Maşallah... Bazen bakıyorsun, İmamı Azam, İmamı Ebu Yusuf, bunları da aşıyor, geçiyor. Onlardan da güzel fetvalar filan bunları da söylüyor. Bu meşru, serbest...Tayyip Erdoğan, şöyle semtinden bir geçiverse kıyametler
kopuyor.''
hakikaten de durum böyle dile getirdiği gibi. sadece bu madde değil birçok tuhaf gerekçeler var bu iddianamede..

SANKİ CHP AYETLERİ SEVAP KAZANMAK İÇİN OKUYOR.OY TOPLAMAK İÇİN.BİDE O ZAMAN CHP YE NEDEN KAPATMA İSTEMİ İSTENMEDİ.ONLARDA EYET OKUYOR.AYET OKUMAK.KURAN OKUMAK KENDİLERİNE GÖRE GERİCİLİK İSE NEDEN NEDEN SAYIN YARGITAY AH O YARĞITAYI ELİME VERSELER BİR KAŞIK SUDA BOĞRIM
CHP KAPATMA İSTEMİ İSTEMEDİ.GERÇEKLER.

meridyen 03-31-2008 22:40

arkadaşlar adamlar osmanlıdan bu yana 100 yıllık bir dönemde devletin en önemli noktalarına gelmişler...bizler istersek yüzde 90 la akp ye destek olalım...yine yapacakları aynı şey olur...bunun tek çözümü yeni neslin biran önce yetişip güzel yerlere gelmesidir...

politikaci 03-31-2008 22:42

ya millet iyice dinsizleşmiş allah ıslah etsin

başbakan havin 04-12-2008 02:14

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı
kopuyor.''

Kardeş sana sonuna kadar katılıyorum...

Akmehmet_Akif 04-13-2008 05:30

ERDOĞAN OKUSA SUÇ CHP OKUSA SUÇ DEYİL.

Tutku ÇAKIR 04-26-2008 09:26

Cumhuriyet Başsavcısı harbiden sapıtmış yaa.. :-*

Hüdaverdi 04-26-2008 09:42

''laikliği özgürlüklere kıydırtmayacağız'' iddianameyi yazan bi'şey yazmış bunu.Varın siz yorumlayın :-*

Bostancı 04-26-2008 14:59

Başbakanın "Allaha hamd olsun" sözü bile laikliğe aykırı bulunarak iddianameye alındıysa o zaman Allah demekte laikliğe aykırı olabilir aman dikkat 8)

Sukut-u Hayal 04-26-2008 15:55

tobe tobee >:(

üniversiteli 04-26-2008 17:23

Alıntı:

Bostancı Nickli Üyeden Alıntı
Başbakanın "Allaha hamd olsun" sözü bile laikliğe aykırı bulunarak iddianameye alındıysa o zaman Allah demekte laikliğe aykırı olabilir aman dikkat 8)

evet hakılısn arkadaşım dediğin doğru çünkü Allah demekte laikliğe aykırı daha doğrusu bi develet adamının bunu demesi aykırı sakın yanlış anlamayın bunu bendeğil eski cumhurbaşkanımız söylüyo olay şu ;eski cumhur başakanının(ahmety necedt sezer)katıldığı bir davette bir sanatçı şarkı söylüyo şarkıda şu herkesin çook beğendiği "çile bülbülüm "şarkısı neyse şarkıya dayanamayıp sayın sezerde eşlik ediyo fakat şarkının o uzuuuun "Allah" denilen kısmında susuyor yaardımcısı dayanamayıp soruyo neden o bölümde şarkıya eşlik etmediğini cevap şu "bir devlet adamının şarkıda bi,le olsa Allah demesi laikliğe aykırırdır" ne diyim ben yorum yapmıcam yorum size kalmış.......

Bostancı 04-26-2008 20:47

Alıntı:

üniversiteli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bostancı Nickli Üyeden Alıntı

evet hakılısn arkadaşım dediğin doğru çünkü Allah demekte laikliğe aykırı daha doğrusu bi develet adamının bunu demesi aykırı sakın yanlış anlamayın bunu bendeğil eski cumhurbaşkanımız söylüyo olay şu ;eski cumhur başakanının(ahmety necedt sezer)katıldığı bir davette bir sanatçı şarkı söylüyo şarkıda şu herkesin çook beğendiği "çile bülbülüm "şarkısı neyse şarkıya dayanamayıp sayın sezerde eşlik ediyo fakat şarkının o uzuuuun "Allah" denilen kısmında susuyor yaardımcısı dayanamayıp soruyo neden o bölümde şarkıya eşlik etmediğini cevap şu "bir devlet adamının şarkıda bi,le olsa Allah demesi laikliğe aykırırdır" ne diyim ben yorum yapmıcam yorum size kalmış.......

O zaman Müslüman birinin başbakan olmasıda laikliğe aykırı olmalı çünkü Allah demesi laikliğe aykırıysa Müslüman olması hayli,hayli aykırı olmalı ahmet necdet sezer mason olduğu için Allahla pek işi olmaz zaten ;)
Laiklik Dinsizlikmi diye tartışıyorlar al işte bundan ala Dinsizlikmi olur eğer bir devlet adamının Allah demesi laikliğe aykırıysa o zaman Tayyib Erdoğan ayvayı yemiş desenize çünkü her hafta gittiği Cuma namazında kaç defa Allah diyor Allah bilir. :)
yargıtay başkanının bunlarıda eklemesi lazımdı iddianamesine şöyle bir madde eklemeliydi "Tayyib Erdoğan başkanlığı döneminde 200 küsür defa Cuma namazına gitmiş ve her Cuma'da bilmem kaç defa Allah diyerek laikliği defalarca çiğnemiştir"
Laiklik falan anlamam bildiğim bir şey varsa Bunun adı resmen ve alenen Din düşmanlığıdır...

ercanak 04-27-2008 13:46

o ramazan çadırları en az 20 yıldır var bunların çogunuda sanatçılar ve hayırsever vatandaşlar yapıyor düzmece bunlar

bilselerdi 04-27-2008 14:50

Bakıyorumda herkes bol keseden atıp tutuyor..

Merak ediyorum acaba bunca yorum yapan kişilerin kaçı oturup 176 sayfalık iddianamenin tamamını okudu?

Allah rızası için söylermisiniz kaçınız okudunuz?

Bir defa konuyu açan arkadaşımız konuyu tam olarak araştırmadan kendi yorumunuda katarak insanları suistimal etmek şeklinde konu açtığı için onu kınıyorum!

Olay kesinlikle o şekilde değildir. Maddenin aynısı şu şekildedir:

"...Adalet ve Kalkınma Partili Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç’in 2006 yılı ramazan ayında Eyüp Sultan Cami bahçesine kurulan ramazan çadırına 2820 sayılı Siyasi Partiler Yasasının 87. maddesine aykırı olarak ismini ve sıfatını içeren afişler astırttığı, tutanak tutulduğu... ,"

Olay bu şekilde olunca kapatma iddianamesine girmesi kadar doğal birşey yoktur. Siyasi Partiler Kanunun 87.Maddesi gayet açıktır:

Madde 87- Siyasi partiler, Devletin sosyal veya ekonomik veya siyasi veya hukuki temel düzenini, kısmen de olsa dini esas ve inançlara uydurmak amacıyla veya siyasi amaçla veya siyasi menfaat temin ve tesis eylemek maksadıyla dini veya dini hissiyatı veya dince mukaddes tanınan şeyleri alet ederek her ne suretle olursa olsun propaganda yapamaz, istismar edemez veya kötüye kullanamazlar.

Zira burda amaç sadece müslümanların iftarlarını açıp onlara hayr yapmak ise bu çadırda afişlerin ne işi var? (Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in dediği gibi: sağ elinin verdiğini sol el bilmeyecek...)

Yok eğer amaç siyasi bi gövde gösterisi ise, reklam ise kapatma davasına girmesinden daha doğal hiçbir şey olamaz ! (açıkça görülmektedirki dini objeler kullanılarak propaganda yapılmaktadır.)

Forumdaki ilk mesajımın bu şekilde olmasını bende istemezdim ancak birçok kişi birazdan beni dinsizlikle, chp taraftarlığı ile, kapatma davasına destek ile suçlayabilirler.

Ancak bilineki ne chp taraftarıyım nede dinsizim. Birçoğunuz gibi Elhamdülillah müslümanım..

DipNot: Kapatma davasını desteklemiyorum ve kesinlikle karşıyım!

Konuya neden karşı çıktığıma gelince: O tarihlerde bir arkadaşım ile eyüpteydim. ikindi namazımızı Eyüp Sultan Camiinde eda ettikten sonra iftara hangi lokantaya gitsek diye düşünüyorduk. Gözlerim oradaki iftar çadırında bulunan afişlere takıldı. Ben ile karşı çıktım bu duruma !

Akmehmet_Akif 04-27-2008 15:39

kapatma davasının maddelerini 7 yaşındaki
çocuğa söylesen ama açları doyurmak günahmıydı der.ama yalçınkaya 5 yaşındaki çocuk bile olamaz.1 yaşında kuzenim namaz kılarken önümden geçmiyor.tam geçecekken hep duruyor...

bilselerdi 04-27-2008 15:53

Alıntı:

çocuğa söylesen ama açları doyurmak günahmıydı der.ama yalçınkaya 5 yaşındaki çocuk bile olamaz.1 yaşında kuzenim namaz kılarken önümden geçmiyor.tam geçecekken hep duruyor...

Olayın "O" olmadığını gayet iyi bildiğiniz halde bu şekilde "YALAN" ınızı devam ettirmeye çalışmanızı kınıyorum!

Olay açların doyurulması değil, iftar çadırında parti afiş ve yazılarının bulunmasıdır!

Ben bile karşıyım böyle bir harekete! İftar çadırı orası. Siyaset arenası değil!!

turkiyeyim 04-27-2008 15:54

bugun sivas yaran siz degilmiyidiniz din elden gidiyor diye din burda chp yaptıgı hersey dogru siznmki laiklige aykırı din gitmez ikide bi ihtilal cagrıları yapıyosunuz siz korkun damdına el atv el sabahı alnlar korksun TURKİYE LAİKTİR LAİK KLACAK

Akmehmet_Akif 04-27-2008 15:57

Alıntı:

bilselerdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Olayın "O" olmadığını gayet iyi bildiğiniz halde bu şekilde "YALAN" ınızı devam ettirmeye çalışmanızı kınıyorum!

Olay açların doyurulması değil, iftar çadırında parti afiş ve yazılarının bulunmasıdır!

Ben bile karşıyım böyle bir harekete! İftar çadırı orası. Siyaset arenası değil!!

yo.en azından teşkilatta bir doa ederler.bide o bakımdan düşün.hem madde üzerinde hoşgeldin ramazan yazıyor diye.

bilselerdi 04-27-2008 16:03

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

yo.en azından teşkilatta bir doa ederler.bide o bakımdan düşün.hem madde üzerinde hoşgeldin ramazan yazıyor diye.

Allah Rızası için söylermisiniz? İddianamenin tamamını okudunuzmu?

Madde Aynen şudur:

"...Adalet ve Kalkınma Partili Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç’in 2006 yılı ramazan ayında Eyüp Sultan Cami bahçesine kurulan ramazan çadırına 2820 sayılı Siyasi Partiler Yasasının 87. maddesine aykırı olarak ismini ve sıfatını içeren afişler astırttığı, tutanak tutulduğu... ,"

Dinimizde yalan çok özel durumlar dışında kesinlikle yasaktır ve en büyük günahlardandır.

Burada kulaktan dolma bilgilerle yanlışınızı devam ettirmenizi hayretle izliyorum.

Size sadece bir önerim var. iddianameyi tamamen okumanız.

Sizin için küçük çaplı bir araştırma yaptım ve iddianameyi buldum. Buyrun siz araştırın:

http://www.netbul.com/superstar/ozel.../iddianame.zip

Hatta CTRL+F ile "ramazan" yazıp maddeyi daha çabuk bulabilirsiniz.

Selametle..

hipermuhafazakar 04-27-2008 16:04

Alıntı:

Bakıyorumda herkes bol keseden atıp tutuyor..

Merak ediyorum acaba bunca yorum yapan kişilerin kaçı oturup 176 sayfalık iddianamenin tamamını okudu?

Allah rızası için söylermisiniz kaçınız okudunuz?

Bir defa konuyu açan arkadaşımız konuyu tam olarak araştırmadan kendi yorumunuda katarak insanları suistimal etmek şeklinde konu açtığı için onu kınıyorum!

Olay kesinlikle o şekilde değildir. Maddenin aynısı şu şekildedir:

Olay bu şekilde olunca kapatma iddianamesine girmesi kadar doğal birşey yoktur. Siyasi Partiler Kanunun 87.Maddesi gayet açıktır:

Madde 87- Siyasi partiler, Devletin sosyal veya ekonomik veya siyasi veya hukuki temel düzenini, kısmen de olsa dini esas ve inançlara uydurmak amacıyla veya siyasi amaçla veya siyasi menfaat temin ve tesis eylemek maksadıyla dini veya dini hissiyatı veya dince mukaddes tanınan şeyleri alet ederek her ne suretle olursa olsun propaganda yapamaz, istismar edemez veya kötüye kullanamazlar.

Zira burda amaç sadece müslümanların iftarlarını açıp onlara hayr yapmak ise bu çadırda afişlerin ne işi var? (Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in dediği gibi: sağ elinin verdiğini sol el bilmeyecek...)

Yok eğer amaç siyasi bi gövde gösterisi ise, reklam ise kapatma davasına girmesinden daha doğal hiçbir şey olamaz ! (açıkça görülmektedirki dini objeler kullanılarak propaganda yapılmaktadır.)

Forumdaki ilk mesajımın bu şekilde olmasını bende istemezdim ancak birçok kişi birazdan beni dinsizlikle, chp taraftarlığı ile, kapatma davasına destek ile suçlayabilirler.

Ancak bilineki ne chp taraftarıyım nede dinsizim. Birçoğunuz gibi Elhamdülillah müslümanım..

DipNot: Kapatma davasını desteklemiyorum ve kesinlikle karşıyım!

Konuya neden karşı çıktığıma gelince: O tarihlerde bir arkadaşım ile eyüpteydim. ikindi namazımızı Eyüp Sultan Camiinde eda ettikten sonra iftara hangi lokantaya gitsek diye düşünüyorduk. Gözlerim oradaki iftar çadırında bulunan afişlere takıldı. Ben ile karşı çıktım bu duruma !

Bilginize derinliğinize hayran kaldım. Ama orada bir propagandamı yapılmış ? Siyasi menfaat temin etmek için olduğunuda nerden biliyorlar ? Bir siyasi parti milletiyle bütünleşemiyecek mi ??

CİA'nın Türkiye masası şefi ABD başkanına 12 eylül 80 darbesini 'bizim çocuklar başardı' diye vermişti. İşte o çocukların hazırladığı anayasada DEVLETİ MİLLETTEN KORUMAK - DEVLETLE MİLLETİN BARIŞMAMASI İÇİN konulan bir maddededir bence o. Zaten iddianemeyi ERGENEKONCULAR hazırlamışlar. Maksat bişeyler bulup vurmak AKP'yi. CHP türban dağıtıyordu, asıl propaganda aracı kullanan onlardı dini, ama bişey denmiyor onlara yapılmıyor. İddianameye konması içini doldurmak için çevrilmiş işte.

İmzama koyduğum linkide incelemenizi tavsiye ederim

bilselerdi 04-27-2008 16:24

Alıntı:

hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı
Bilginize derinliğinize hayran kaldım. Ama orada bir propagandamı yapılmış ? Siyasi menfaat temin etmek için olduğunuda nerden biliyorlar ? Bir siyasi parti milletiyle bütünleşemiyecek mi ??

CİA'nın Türkiye masası şefi ABD başkanına 12 eylül 80 darbesini 'bizim çocuklar başardı' diye vermişti. İşte o çocukların hazırladığı anayasada DEVLETİ MİLLETTEN KORUMAK - DEVLETLE MİLLETİN BARIŞMAMASI İÇİN konulan bir maddededir bence o. Zaten iddianemeyi ERGENEKONCULAR hazırlamışlar. Maksat bişeyler bulup vurmak AKP'yi. CHP türban dağıtıyordu, asıl propaganda aracı kullanan onlardı dini, ama bişey denmiyor onlara yapılmıyor. İddianameye konması içini doldurmak için çevrilmiş işte.

İmzama koyduğum linkide incelemenizi tavsiye ederim

Öncelikle teşekkür ederim.

Benim vurgulamak istediğim nokta ile bahsettikleriniz tamamen farklı. Benim burda demek istediğim ortada bir yalan ve yanlışın bulunduğu ve bir "MÜSLÜMAN" a bunun asla yakışmayacağı idi.

CIA - MHP - CHP ve nicelerini birçok kişiden iyi bilirim.. Bunların birbirleri ile olan ilişkilerindende bi'haber değilim. Fakat bunların şuanki durumumuzla ilgisi yok.

Şuanki durum bir iftar çadırında kendim karşılaştığım ve kınadığım bir olaydır. Her ne olursa olsun o iftar çadırında bir iyilik yapılıyorsa, bir hayr işleniyorsa bunu kimin düzenlediği apaçık şekilde ifşa edilmemeliydi. (Önceki mesajımda da belirttiğim gibi sağ elin verdiğini sol el bilmemeli )

Heleki bir siyasi parti yapıyorsa bunu daha dikkatli davranmalı, etrafındaki akbabalara fırsat vermemeliydi.

Heryeri siyaset arenasına çevirmek, hem halktan hemde diğer kesimden tepki çeker.

Tekrar ediyorum: O olayın kapatma davası iddianamesine girmesi açların doyurulması veya iftar çadırı değil, afişler ve propagandadır.

Ayrıca diğer partiler ile kendimizi kıyaslamak için öncelikle demokratik bir ülkede yaşıyor olmamız gerekir. Çifte standartların aleni şekilde uygulandığı bir ülkede değil..

Saygılarımla..

Supraliminal 06-30-2008 18:47

Skandal Derim Ne diyim !

Ak-Cengâver 07-04-2008 21:43

Amaaan! Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ya, işte bu yüzden akpartiyi istemiyorlar, ne yapsak suç ne yapalım biz??? :o

bilgi müdavimi 07-04-2008 21:49

Bu suça müslüman alemi değil,tüm insanlık alet olsa keşke. :)Hzur,refah,güven,barış dolu ülke içersinde yaşardık.Bu suçsaki değil,CHP binasının önünde Alevilerin özel gününde aşure dağıtan Baykal Usta niye bu konuda davalık değil?

Bu bir vatandaşa hizmettir.Ama onlar hizmet olayını dahi laiklik sanıyorlar.Kafası 1500 olmalıki,laikliğin ne demek olduğunu beynindeki elektrik devreleri yandığı için karıştırmış.Onlara söyleyecek birşey bulamıyoruz.

Onlara laikliğe karşıtlık odağı olmassa tek cümle var;

ALLAH ISLAH ETSİN.....

politikaci 07-04-2008 21:50

maddeye bak.. EEE cehennem ne diye yaratılmış??

sermin.coskun 07-05-2008 14:35

Bence bu küçük bir parça daha neler vardır Allah bilir, ıslah eylesin Allah, hiç bir şey denmiyor. İnşallah okuyalım, büyük makamlara varalım da böle insanların devletin, insanların kaderiyle oynamasına izin vermiyelim kardeşlerim. :) :)

TRKN 07-05-2008 17:48

hocam adamların "inşaallah" demesi bile suç oluyor...o bildirideki maddeler kadar saçma şeyler görmedim ömrümde..Parti neden kapatılıyor= insanların inançlarını yaşaması için fırsat verildi diye! parti neden kapatılıyor= Başbakanımız bir açılışta Ya Allah Bismillah dedi diye!! Parti neden kapatılıyor=üniversitelere ORASI BURASI AÇIK giren kızların yanında başörtülü kızlarımıza da kendi kıyafetleriyle girme şansı tanındığı için!!! başbakanımızın özünü yaşamaya ve yaşatmaya çalıştıkları için!! daha ne diyelim hocam...! Elbet bu kara bulutlarda gidecektir üstümüzden...Gök kuşağının çıkması yakındır...Selametle...

tamer478 07-06-2008 17:35

İDDANEYİ OKUYUN İNSANNLARI KIŞKIRTARK NE İŞE YARARSINIZ LAİKLİKLE NE ALIP VERMEDİGİNİZ VAR ANLAYIN ŞERİTA GELEMEZ

TRKN 07-07-2008 13:54

Alıntı:

tamer478 Nickli Üyeden Alıntı
İDDANEYİ OKUYUN İNSANNLARI KIŞKIRTARK NE İŞE YARARSINIZ LAİKLİKLE NE ALIP VERMEDİGİNİZ VAR ANLAYIN ŞERİTA GELEMEZ

bizim laiklikle hiçbir alıp veremediğimiz yok...Ama sizin tanımladığınız LAİKLİK bizim yaşamımızı kısıtlayan, değerlerimizi elinden alan, bizim imanımızdan taviz vermemizi isteyen bir olaydır! biz şeriat gelsin demiyoruz...merak etmeyin üniversitelere başörtülü girilmeyle şeriat gelmez! benim söylediklerimde şeriatla yönetimin değil DİNİMİZİN bir parçasıdır...DİNİMİZİN gerekleridir!!!

politikaci 07-07-2008 13:57

Alıntı:

şeriatın geleceğini kim söyledi? :o

Deniz.Feneri 07-07-2008 13:59

şeriat bize çok uzak

Hüdaverdi 07-07-2008 14:00

Alıntı:

Şer-i düzen getirmek istediğimizi kanıtlarsan 5 vakit nutuk okuyup add tişörtü giyip meydanlarda gezicem arkadaş ;)

TRKN 07-07-2008 14:02

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Şer-i düzen getirmek istediğimizi kanıtlarsan 5 vakit nutuk okuyup add tişörtü giyip meydanlarda gezicem arkadaş ;)

Arkadaş galiba sırf sataşmak için yaptığı için bi açıklaması yok...

tayyiperdogan57 07-15-2008 23:00

tove be estafullah

All times are GMT +3. The time now is 15:01.