AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Bu mu bayram? Bu mu emekçi? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=27371)

Benide_Kapatın 05-02-2008 16:54

Bu mu bayram? Bu mu emekçi?

Post bıyıklı erkekler,

Militanlaşmış kızlar,

Ellerinde sopalar,

Kaldırım taşları,

Kızıl bayraklar,

Polise esnafa saldırmalar,

Kinli bakışlar....

http://img379.imageshack.us/img379/4631/108210py2.jpg

http://img404.imageshack.us/img404/1282/1mayis1zk6.jpg

http://img229.imageshack.us/img229/5977/108309kw0.jpg

Bayrama değil savaşa gidiyor gibi hazırlanmışlar..

http://img404.imageshack.us/img404/3124/1mayis8el1.jpg

http://img379.imageshack.us/img379/3755/03uf5.jpg

Emekçi olmadıkları kesin, olmaları gereken yer okulları ama .......

http://img229.imageshack.us/img229/3...1143043qv4.jpg

http://img229.imageshack.us/img229/1759/06pj2.jpg

http://img404.imageshack.us/img404/7281/08wf3.jpg

Feyza 05-02-2008 17:00

Ve tüm bu yaşananları destekleyen Millet'in vekilleri. Suça ortak olan veliller. >:(

Ruh-i zar 05-02-2008 17:01

haklısın bende hiç sevmiyorum bu görüntüleri

ama adam gibi yapanlarda var bu kutlamaları...

sümeyra 05-02-2008 17:02

Kuru bir inat.....

Feyza 05-02-2008 17:05

Alıntı:

kayıtsız Nickli Üyeden Alıntı
haklısın bende hiç sevmiyorum ama adam gibi yapanlarda var bu kutlamaları...

Elbette ki arkadaşım adam gibi yapanlar var bu kutlamaları. Kim isterdiki böyle olsun. 1 Mayıs bir bayram havasında kutlanmalıydı, işçiler kutlamalıydı, provakatörlere fırsat verilmemeliydi, alınan kararlara uyulmalıydı. Bu arada poliste çok sertti açıkçası.

Hüdaverdi 05-02-2008 17:05

Atılan sloganlar,taşınan pankartlar ve bazı kişilerin resmi,bunları yapanların hepsi özenti.
Cahili cuhela takımı her biri.
Ne garip(!),cumhuriyet mitingi adı altında toplanan,ellerinde Türk bayrağı taşıyanlar bu kişilere destek çıkıyorlar.
Türk polisinden Allah razı olsun bunlara fırsat vermediği ve gerekli dersi verdikleri için.

Benide_Kapatın 05-02-2008 17:05

Malesef vekillerde iş başındaydı...

Bulanık suda avlanmak kolay olur hasebı yapıyor o vekillerde,

Devlet otoritesini aciz gösterip, hükümeti yıpratmaya çalışıyorlar,

Yazık...

Ruh-i zar 05-02-2008 17:09

Alıntı:

feyza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kayıtsız Nickli Üyeden Alıntı
haklısın bende hiç sevmiyorum bu görüntüleri

ama adam gibi yapanlarda var bu kutlamaları...

Elbette ki arkadaşım adam gibi yapanlar var bu kutlamaları. Kim isterdiki böyle olsun. 1 Mayıs bir bayram havasında kutlanmalıydı, işçiler kutlamalıydı, provakatörlere fırsat verilmemeliydi, alınan kararlara uyulmalıydı. Bu arada poliste çok sertti açıkçası.

evet benim babamda gitti mesela fazla kalmamış gerçi olaylar çıkınca ama bu görüntülerin ön plana çıkarmasakta güzel yanlarına baksak çok daha iyi olur sanki hem onlarıda sevindirmemiş oluruz...
diye düşünüyorum

EpiVaTeS 05-02-2008 17:11

Bunların Çoğu Marksist Leninist Komunistler tarafından beyinleri yıkanarak meydana getirilen bilinçsiz insan grubu
ne işçisi ne emekçisi hepsi belli bir görevi yerine getirmek üzere toplanmış sürüydü dün
bunlardan olmadığım için RABBİM e binlerce kez şükrettim...

eddie 05-02-2008 17:42

emek kelimesini kullanmaya utanır olduk bunlar yüzünden.. polise niye bu kadar yükleniyolar anlamıyorum.. bu komünistler sütten çıkma ak kaşık mı?

Mu-Alim 05-02-2008 17:55

Dün bir arkadaşım Van'da yapılan İşçi Bayramı kutlamalarından söz etti biraz: Halaylar, oyunlar, türküler, dozunda eleştiriler...

Evet, gerektiği gibi, yani işçi için yapanlar da var; değerli hocamın sözünü ettiği kutlamalar(!), kuklaların omuzlarından bağlı oldukları "sahiplerinin" eserleri...

cuneytkemal 05-02-2008 18:09

goreceksizniz o insanlara yaptıgınız aklınız sıra biz buyuguz diyosunuz zaten siz allahmısınız siz devletsiniz gorecez az kaldı

Mu-Alim 05-02-2008 18:16

Alıntı:

cuneytkemal Nickli Üyeden Alıntı
goreceksizniz o insanlara yaptıgınız aklınız sıra biz buyuguz diyosunuz zaten siz allahmısınız siz devletsiniz gorecez az kaldı

Vallahi bizim düşmemize az kamış olabilir; ama emin ol, seninle neyine diyorsan girerim iddiaya; CHP sittin sene gelemez iktidara...

Giriyor musun iddiaya? (:

cuneytkemal 05-02-2008 18:19

gorecez satmadınız klmadı vatan biti siz hala dindarız alah paeygamber diyip ooy kapma paeşindesiniz ama yetti bu son damlayı taşrdı akp bıktık masonmusunuz yoksa gercek dindarmı ama yeti siz ha bire akp savunuyosunuz yuce divanda yargılanırken edogan szin yuzunuzu goucen istedigin hkareti say ma o gun gelecek

Hüdaverdi 05-02-2008 18:26

Türkçene aşık oldum,Atatürkçüsün sanırım(!),bu kadar güzel Türkçe kullandığına göre :-*

Sinirin,stresin yazına vuruyor arkadaş,önce biraz sakinleş sonra yaz :-*

Bostancı 05-02-2008 18:29

Birileri her sene yolluyor bunları meydanlara sözde bayram kutlayacaklar. Hemde molotof kokteyi ile ???

Kemalist59 05-02-2008 18:29

Ben CHP-AKP-ALLAH.. tartışmasından uzak 1mayıs ve taksim yorumumu yapacağım.
1.1 mayıs'ın taksimde kutlanmasından neden korkuluyor?İşçiler katil faşistlerin öldürdüğü taksimde anmak kadar güzel bir haktan marum edilmemelidir.Bir provaakasyon Türkiye de hep oluyor olacaksa Taksim de de olur Çağlayan da da zaten görevi o provakatifleri susturmak
2.Mevcut eylemlerde bakıyoruz ''Ayakların baş olması''-''Orantılı güç''....gerilim ve gerçek proıvakasyon malesef devlet eliyle hazırlandı tıpkı 1 Mayıs 1977 yılında olduğu gibi...
3.Dün gece valiyi dinliyorum bize sapanla taş atan provakatifler vardı diyor yok artık sen oranı belirle 1 e 10 turisti çocuğu kadını acımadan döv sonra taş attılar valim senin emrindeki polisler hastaneye üstelik acil çıkışına gaz bombası attılar.
4.Aynı gün Diyarbakır'da yasak kutlamalar yapıldı üstelik PKK bayrakları açıldı aynı devltim Diyarbakır'da dağıtmak için su bile sıkmadı oysa sabahın 6 sında DİSK binasını bastılar.
Sonuç bugün emekten yana olan kurumlar katledildi.Kanlı 1 Mayıs'a gazlı 1mayıs eklendi.Demokrasi özgürlük diyen makam sahipleri emek hakkına saygı göstermiyorlar.Oysa iki tarafata hoşgörü adımı atsa taksime izin verilse ama sıkı güvenlik olsa bunlar olmazdı.
Sorarım aynı müdahale niçin PKK mitinglerinde yapılmamaktadır?

cuneytkemal 05-02-2008 18:42

Alıntı:

Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
1.1 mayıs'ın taksimde kutlanmasından neden korkuluyor?İşçiler katil faşistlerin öldürdüğü taksimde anmak kadar güzel bir haktan marum edilmemelidir.Bir provaakasyon Türkiye de hep oluyor olacaksa Taksim de de olur Çağlayan da da zaten görevi o provakatifleri susturmak
2.Mevcut eylemlerde bakıyoruz ''Ayakların baş olması''-''Orantılı güç''....gerilim ve gerçek proıvakasyon malesef devlet eliyle hazırlandı tıpkı 1 Mayıs 1977 yılında olduğu gibi...
3.Dün gece valiyi dinliyorum bize sapanla taş atan provakatifler vardı diyor yok artık sen oranı belirle 1 e 10 turisti çocuğu kadını acımadan döv sonra taş attılar valim senin emrindeki polisler hastaneye üstelik acil çıkışına gaz bombası attılar.
4.Aynı gün Diyarbakır'da yasak kutlamalar yapıldı üstelik PKK bayrakları açıldı aynı devltim Diyarbakır'da dağıtmak için su bile sıkmadı oysa sabahın 6 sında DİSK binasını bastılar.
Sonuç bugün emekten yana olan kurumlar katledildi.Kanlı 1 Mayıs'a gazlı 1mayıs eklendi.Demokrasi özgürlük diyen makam sahipleri emek hakkına saygı göstermiyorlar.Oysa iki tarafata hoşgörü adımı atsa taksime izin verilse ama sıkı güvenlik olsa bunlar olmazdı.

ARKADŞAŞIM SENİ DESTEKLİYORUM

Eşref 05-02-2008 19:30

Tarih: 30 Nisan 2008

Başbakan, izin verilmemesine karşın bazı sendikaların 1 Mayıs nedeniyle İstanbul Taksim meydanında randevulaşmalarını "Kamu düzenini bozacak bir yaklaşım" diye niteledi.

Vali Güler ve Emniyet Müdürü Cerrah, Taksim'de gösteri yapılmasına kesinlikle izin verilmeyeceğini, gösteri yapmak isteyenlere müdahale edileceğini bildirdi.

Sendikalar, 1 Mayısta 3 koldan Taksim'e gidileceğini söyledi.

Tarih: 1 Mayıs 2008

http://img411.imageshack.us/img411/9659/182296ta6.jpg

MİLLİYET: "Bu kez polis Başlattı!" Taksim’i zorlayan ancak giriş yapamayan bir grup, Harbiye’deki Askeri Müze önünde toplanınca, polis tarafından çembere alındı. Tazyikli su sıkılan gruba sert müdahale edildi.
- Müdahaleler sırasında polisin sıktığı basınçlı su ve kullandığı biber gazından görev yapan gazeteciler de etkilendi. Anadolu Ajansı (AA) kameramanı Engin Morgül ile Reuters Kameramanı Bülent Usta, basınçlı sudan etkilendi ve kameraları kırıldı.
- Olaylarda 530 kişi gözaltına alındı. Şişli Etfal ve Taksim İlkyardım hastanelerine 11’i polis olmak üzere 30 yaralı giriş yaptı.

HÜRRİYET: "Polis Taksim'i Bombalarla Savundu" işçilere polis, orantısız güç kullandı.

ÖDP: AKP, korku cumhuriyeti kurmaya çalışıyor.

http://img410.imageshack.us/img410/4853/46gf6.jpg

Tarih: 2 Mayıs 2008

Deniz Baykal: İçişleri bakanı istifa etmeli!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PEKİ BU KAOS BU DAYATMA NEDEN?

Memur-Sen: Eski Yıllarda da Siyasi İktidar ve İstanbul Valiliği'nin Taksim'de Kutlamalara İzin Vermemesine Rağmen Bu Yıl Disk ve Kesk'in Taksim'de Israr Etmelerinin Sebebinin Kapatma Davası Gündemdeyken Gerginliği Artırarak 'Bir Vuruşta Biz Yapalım ve Gündemde Kalalım' Düşüncesi Olduğunu İleri Sürdü.

Alıntı:

sümeyra Nickli Üyeden Alıntı
Kuru bir inat.....

KURU BİR İNAT DEĞİL ARKADAŞIM! REJİM TEHLİKEDE! ÇÜNKÜ AK PARTİ KAPATILMAK İSTENİYOR !

1 Mayıstaki karanlık güçlerin çabalarını boşa çıkartalım! Bugüne kadar, baş örtüsü gibi haklı davalarımızda bile, bir kez olsun, polisle çatışmayan, polisimizi, askerimizi, valimizi zor durumda bırakmayan, haklarını yasal yollarla arayan bizler, bugün rejimi tehlikeye soktuğumuz için kapatılmak isteniyorsak, bu ülkede rejim gerçekten tehlikede demektir. Buna izin vermeyeceğiz!

Memur-Sen'i yürekten kutluyorum.
!

ENGİNEER 05-02-2008 19:32

[i][b]Eğer işçiler adam gibi kutlamalar yapıp anlayışlı olsalar ve haklarını insan gibi isteseler gurur duyardım onlarla fakat bunlar işçi değil APO'nun çocuklar...

Dolayısıyla TV'de dayak görüntülerini büyük zevkle izledim..

eddie 05-02-2008 19:35

her seferinde aynı şeyler yaşanıyorsa bu bayramın altında bir bit yeniği ararım ben

Tutku ÇAKIR 05-02-2008 19:37

lise öğrencisi nasıl işçi olur onu anlamadım ?

Kemalist59 05-02-2008 19:49

Benim yukarıdaki yorumum üzerinden biraz bana hitaben cevap yazsanız

Tutku ÇAKIR 05-02-2008 20:01

Alıntı:

Benim yukarıdaki yorumum üzerinden biraz bana hitaben cevap yazsanız

Yasa yokmu arkadaş yapmasın çıkmasın taksime. Ben olsam işçi bayramı diye bayramıda kaldırırım. Kanunen engellenmiş bir şeyin neden üzerine gidiliyor. Hak istiyorsa adam gibi istesin gürültü yapmasın!

Kemalist59 05-02-2008 20:06

Halkı ezen faşizmdir.O gün o meydandaki halk sandıkta ak partiyi iktidar yapan halktır siz o halka yasak deme hakkına sahip değilsiniz.Üstelik mevcut yasak anayasal olmayıp valilerle ilgili suç duyurusuda başlatıldı.Malesef zaman zaman burada faşizmin ayak seslerini duyuyor üzülüyorum.Sorularımı aynı devletin niye diyarbakırsa birşey yapamamasını da cevaplarsanız sevinirim?

Feyza 05-03-2008 13:58

Alıntı:

cuneytkemal Nickli Üyeden Alıntı
ONLAR AKP OY VERN HALKTIR ZATEN VERMEYEN............. AYNI SINIFTA BEN HA
YVANIM AMA VATANI SATMADIM KAHROLSUN FAŞİZM KAHROLSUN

her yerde aynı slogan, lütfen yorumlarınızı biraz dikkat edin. Mesajınızı hakaret içerdiği için düzenliyorum

EpiVaTeS 05-03-2008 14:40

Alıntı:

Disk ecevit döneminde neden ısrar etmedi Taksim diye
kaç yıldır kutluyorlar çağlayanda yoksa 2008 bi önemi mi? vardı da onun için direttiler
senin mantığına göre suçlu izin vermeyen diretenin hiç mi suçu yok

EpiVaTeS 05-03-2008 14:42

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
[i][b]Eğer işçiler adam gibi kutlamalar yapıp anlayışlı olsalar ve haklarını insan gibi isteseler gurur duyardım onlarla fakat bunlar işçi değil APO'nun çocuklar...

Dolayısıyla TV'de dayak görüntülerini büyük zevkle izledim..

hemde vuran polislere dua ederek izledim
hemde çok büyük bir keyfle
ALLAH onların ellerine dert ve zeval vermesin....

All times are GMT +3. The time now is 09:57.