AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Komik (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=210)
-   -   / Darısı diğer arabalara / (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=29282)

NuR-eFSaN 05-21-2008 13:05

/ Darısı diğer arabalara /

http://www.hizliresim.com/2008/5/21/974.jpg

Ne diyeyim darısı sizin arabalarınıza :-[

fütüvvet 05-21-2008 13:14

daha neler göreceğiz..
aynı yolda paslansınlar :D

romakudüs 05-21-2008 15:05

puhaaaaaa :D :D :D

NuR-eFSaN 05-21-2008 15:12

Ben gelin arabamı böle isterim banane :P

fütüvvet 05-21-2008 15:15

o araba yolda kalır..fazla aşık..fazla süslü..kamyonlar yol vermez.. ;D

NuR-eFSaN 05-21-2008 15:16

Ne güsel gelin arabası olur ama damat ile gelin bider sadece görümceler kaynana dısarda kalsın hıh :D

acizane44 05-21-2008 15:53

Alıntı:

FiNDuK_GuSeLi Nickli Üyeden Alıntı
Ne güsel gelin arabası olur ama damat ile gelin bider sadece görümceler kaynana dısarda kalsın hıh :D

Çok acımasızsın ;D ilerde sende olursun kaynana :D

NuR-eFSaN 05-21-2008 16:01

Alıntı:

acizane44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

FiNDuK_GuSeLi Nickli Üyeden Alıntı

Çok acımasızsın ;D ilerde sende olursun kaynana :D

Ben emınım güsel kaynana olurum ama bana iyi kaynana düşmez :D

fütüvvet 05-21-2008 16:04

bunun üzerine bir fıkra gider dimi.. ;D

bir gün 2 araba geziye giderler 1.arabada gelinler 2. arabada kaynanalar var gidrken kaynanaların arabası kaza yapar. gelinlerin hepsi sevinir çünkü bütün kaynanalar ölmüş diye sadece bir gelin ağlıyormuş.
birgelin sormuş:
niye ağlıyorsun kaynanalarımız öldü işte,demiş
kadın:
ben kaynanamı evdeunuttum ondan ağlıyorum demişşşşş

fütüvvet 05-21-2008 16:07

Gelin arabasına tek başına oturmak isteyen görümcenin bir üst konseptidir. Arka koltuğun ortasında kasılır. Bazı yörelerde iki tarafına gelin ve damadı oturtan modellerine de rastlanmaktadır.

biletini önlerden ve 2-3 tane birden alması muhtemel kaynanadır. misafir yolcu kabul etmez belki yolda vergisiz bi bilet keser yolunu bulur.o parayla bilezik alır oğluna/kızına takar zekidir.

yer tutuş konusundaki yeteneklerin onda birini fb' li kaleci volkan bahşedebilmek gibi bir şansı olsa , asrın kalecisinin bu topraklardan çıkmasına vesile olacak kişidir.

oğlunu paylaşmaya gönlü elvermeyen kaynanadır. muhtemelen oturduğu koltuğu da çökertir. *

akabinde gerdek odasındaki yatağı, parselleyecek olan kaynanadır.

pek yakında damadına ve kızına hayatı zindan edebilecek kişi...

NuR-eFSaN 05-21-2008 16:16

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
Gelin arabasına tek başına oturmak isteyen görümcenin bir üst konseptidir. Arka koltuğun ortasında kasılır. Bazı yörelerde iki tarafına gelin ve damadı oturtan modellerine de rastlanmaktadır.

biletini önlerden ve 2-3 tane birden alması muhtemel kaynanadır. misafir yolcu kabul etmez belki yolda vergisiz bi bilet keser yolunu bulur.o parayla bilezik alır oğluna/kızına takar zekidir.

yer tutuş konusundaki yeteneklerin onda birini fb' li kaleci volkan bahşedebilmek gibi bir şansı olsa , asrın kalecisinin bu topraklardan çıkmasına vesile olacak kişidir.

oğlunu paylaşmaya gönlü elvermeyen kaynanadır. muhtemelen oturduğu koltuğu da çökertir. *

akabinde gerdek odasındaki yatağı, parselleyecek olan kaynanadır.

pek yakında damadına ve kızına hayatı zindan edebilecek kişi...

Böyle kaynana düşman başına vermesin valla benım annemın kaynanası neyse gıybet olacak konusmayayım şimdi :P

romakudüs 05-21-2008 20:14

konu "komik resim ve fotoğraflar "bölümüne taşınmak üzere kilitlenmşitir

Nazende 05-25-2008 03:13

Birbirlerine çok yakışmışlar,sanırım duygusallaştımm... :'( ;D

All times are GMT +3. The time now is 06:04.