![]() |
60.Hükümetimizin En Başarılı Bakanı Sizce Hangisi?
60. HÜKÜMET LİSTESİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren Dışişleri Bakanı Ali Babacan İçişleri Bakanı Beşir Atalay Maliye Bakanı Kemal Unakıtan Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin Enerji Bakanı Hilmi Güler Tarım Bakanı Mehdi Aker Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Sağlık Bakanı Recep Akdağ Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan Çalışma Bakanı Faruk Çelik Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Bayındırlık Bakanı Faruk Özak Çevre Bakanı Veysel Eroğlu Devlet Bakanı Mehmet Aydın Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen Devlet Bakanı Nimet Çubukçu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek Devlet Bakanı Sait Yazıcıoğlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu |
Ben oyumu MEB Bakanımız için kullandım.Gerçekten eğitim sisteminde yapılan köklü reformların ve yatırımların genç beyinlerin ve nesilerin yetişmesine büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.
|
ben aileden sorumlu dvelet bakanımıza oyumu verdim bakan gibi milletinin menfaatlerini tek düşünen o idi
|
İçimden Unakıtan geçiyor ancak Ali Babacan EN İYİ olmayı hak ediyor ;1
|
Kürşad Tüzmen...Yorumları falan tam bir lider aslında...
|
Kürşat tüzmen harika bir başkan adını lekelemeye çalıştılar ama olmadı adam karizma yakışıklı kardeşim tabii kadınlar peşinde düşecek :D
|
nimet çubukçu
|
tabi ki faruk özak Trabzonlular faruk özay a desteklerinizi bekliyorum..
|
Mehmet Ali Şahin
|
Değerli üyeler oy kulanalım..!
|
Nİmet çubukçu ve Ali Babacan
|
cemil çiçek...:güzel:
recep akdag... mehmet ali şahin |
Güncelleme.
|
Ali BABABCAN diyorum :) Teşekkürler ishak kardeşim güzel bir anket
|
Güncelleme.
|
bana göre Ali Babacan. İnşaALLAH başarıları artarak devam eder bundan sonra da..
|
ya bence 60. hükümette yapılan ve gündemi en çok meşgul eden olaylar göz önüne alınırsa beşir atalay ve mehmet ali şahin en çalışkanları diyebilirim...ergenekondan dolayı tabi..ikisinin de görevi içinde..
kemal unakıtan bu dönemde pek bir şey satamadı ondan çalışkanlar içinde gösteremeyecem.bildiğim kadarıyla veysel eroğlu ve hilmi güler de harika çalışıyorlar.. |
İçişlerini ummalı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor ve oyumu taraflarına kullanıyorum.
|
Hiç şüphe yok ki,değerli forum üyelerimiz liyakat ve dürüstlük ışığında en başarılı Bakanı seçeceklerdir..!
|
O biiir Ulaştırma Bakanı,o biiiir Erzincanlııı...;ı:Bİnali Yıldırım
|
bence Dış İşleri bakanımız ALİ BABACAN burdan bütün bakanlarımıza sevgi ve saygılar:saygılar:
|
Anketimizi sayın Dışişleri Bakanımız önde götürmektedir,şimdilik..!
|
BAYAN DEVLET BAKANIMIZ NİMET ÇUBUKÇU 2. SIRADA LÜTFEN ONUDA UNUTMUYALIM...;1
|
Tabiki de Ali Babacan adam 30 yaşlarında bakan oldu ve de çok üstün başarı sergiliyor.Onu örnek alıyorum.
|
Babamın ismi olduğu için Veysel Eroğlu da diyecem..Ama Ali Babacana oy attım.
|
Alıntı:
|
Güncelleme.
|
Alıntı:
Ama sen daha iyi bilirsin başbakanım:D |
Kürsat Tüzmen
|
Ali babacan cok calisiyor gercekten
|
oyumu mehmet ali şahin'e verdim tam bir görev adamı kendisi
|
Güncelleme...
|
en alt satıra hepsi diye bir şık koyarsanız bende rengimi belli etmiş olacagım :)
|
Anketimiz kapanmıştır.Arkadaşlar yalnız 'KİM GİTSİN' diyerekten görüşlerimizi bildirmeye çalışalım.Malümünüz bugünlerde başbakanımız kabinede revizyon yapacaktır.
|
Favorim Cemil Çiçek
|
bence bakanların başı olan sayın başbakanım:)şaka bir yana
kabinede başarılı olan bakanlrımız var fakat yorgunluk ve heyecanını kaybedenlerde var bence hüseyin çelik başarızıdır.cemil çicek başarısızdır. |
başarılı olan sağlık bakanı recep akdağ:)
|
Faruk Nafız Özak gitmeli
Mehdi Eker Gitmeli Veysel Eroğlu Gitmeli Ertuğrul Günay Gitmeli Nimet Çubukçu Gitmeli |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 18:40. |