![]() |
Davos'un Fethi.. Fatihi, Recep Tayyip Erdoğan..!
Türkiye Cumhuriyeti'nin şanlı Tarihi yeniden hayat bulmuşken,bunu görmemezlikten gelmek için ya kör,ya da Türk olmamak gerek..!1000yıllık şanlı tarihimiz,700yıllık osmanlı Hükümdarlığı ve Cumhuriyet'in 86.yılında Türk milletinin sesi,kimsesizlerin kimsesi olduğunu cümle aleme gösteren Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyük Fethini burada yaşamak dileği ile.
Not:Şanlı Fetih ile ilgili bütün ayrıntıları,detayları,olan biten herşeyi,ve kalbinizden dökülen nağmeleri dile getirebilirsiniz..! ''Sesin çok yüksek çıkıyor. Benden yaşlısın biliyorum ki sesinin benden çok yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisinin gereğidir. Benim sesim bu kadar çok yüksek çıkmayacak. Bunu böyle bilesin. Öldürmeye gelince siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz. Plajlardaki çocukları nasıl öldürdüğünüz, nasıl vurduğunuzu çok iyi biliyorum. Ülkenizde başbakanlık yapmış 2 kişinin bana çok önemli lafları vardır. Filistin'e, tankların üstünde girdiği zaman, 'kendimi bir başka mutlu addediyorum' diyen başbakanlarınız var. Tankların üzerine çıkıp da 'Filistin'e girince mutlu oluyorum' diyen başbakanlarınız var. Ve bana sayılar veriyorsunuz. İsimini de veririm, belki merak edenleriniz vardır.'' Peres'in konuşmasının salonda alkışlanmasıyla ilgili olarak da Erdoğan, ''Şu zulme alkış tutanları da ayrıca kınıyorum. Peki çocukları öldürenleri kalkıp da alkışlamak öyle zannediyorum ki insanlık suçudur'' dedi. Başbakan Erdoğan'ın, ''Sadece size, iki söz söyleyeceğim...'' sözleri üzerine, oturum yöneticisi, araya girdi. Erdoğan, ''sözümü kesmeyin'' diyerek, ''Tevrat'ın 6. maddesi der ki 'öldürmeyeceksin. Burada öldürme var. Bu da çok enteresan'' diyerek sözlerini sürdürdü. Biri Oxford Üniversitesinde profesör iki İsrail vatandaşının, İsrail'i eleştiren açıklamalarını da elindeki notlardan okuyan Başbakan Erdoğan, oturum yöneticisine de dönerek, ''Sana da çok teşekkür ediyorum. Benim için de bundan böyle Davos bitmiştir. Daha Davos'a gelmem. Siz konuşturmuyorsunuz. 25 dakika konuştu, 12 dakika konuştum. Olmaz.'' dedi. Başbakan Erdoğan, daha sonra salondan ayrıldı.'' RECEP TAYYİP ERDOĞAN *** Başbakan'dan İsrail'e Osmanlı Tokadı ! Davos Fatihi Recep Erdoğan isimli Facebook Grubu AKPartiForumumuz tarafından kurulmuştur ve şu an 5.700 olan katılımcı sayısı hızla artmaktadır. İlgilenenlere Duyurulur, Lütfen Katılalım Arkadaşlar ! |
Valla bugün Ceddin Deden marşını dinlemeye başladım.. :)
|
Dünya, Türkiye'nin Başbakanı, Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Destekliyor !
Totaliter her yapıya, haksızlığa, yanlış eylemlere karşı tavrını koymak ne güzel bir davranıştır... TÜRKİYE SENİNLE GRUR DUYUYOR SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN. AK GENÇLİK SENİNLE GURUR DUYUYOR. |
merhaba arkadaşlar ;) başbakanımızın dünkü tavrını ayakta alkışladık işte lider budur işte başbakan budur! kimsenın korkusundan sesini çıkaramadığı bir dünyada yanında zalimlerin lideri olmasına rağmen gerçekleri en doğru üslupla dile getirdi korkusuz cesur başbakanım size gurur duyuyorum ne mutlu bize ki böyle bir başbakanımız var her fırsatta obama'ya 'kimsesizlerin kimsesi sessiz yığınların sesi' olması için mesaj gönderiyor ama görüldü ki mesaj yollamasına hiç gerek yok çünkü o bu görevi çok doğru bir şekilde yapıyor gerçek halk lideri başbakanımızdır kimsenin abd'nin ağzından çıkacak diplomatik cümlelere muhtaç olmasına gerek yok işte lider işte türkiye! TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR! |
İŞTE GERÇEK HÜMANİST... İŞTE GERÇEK İNSANLIK DERSİ... BU ŞAMARI HİÇ UNUTMA İSRAİL
Onun buyurgan tavrını kabul etmemiz mümkün değil. Değerli arkadaşlarım ben bazı emekli diplomatların anladığı dille konuşmam. Bunu bilmek bilmek de istemem. Ben diplomasiden değil siyasetten gelmiş birisiyim. Siyasetin içerisinde de çekirdekten yetişmiş birisiyim. Diplomatların adetini pek bilmem. Bilmek de istemem. Sadece ben Türk Milletinin onurunun A’dan Z’ye korumakla mükellef olduğumu bilirim. Ben kabile reisi değilim. TC’nin başbakanıyım Yapmam gerekeni yaptım. |
Başbakanımız şuan İstanbul'da canlı olarak Türk milletine seslenmektedir.Davos fethini değerlendirmekte.Erdoğan tavrının,Türkiye'nin duruşu,sessiz çığlıkların sesi olduğunu,bizi başka taraflara çekmeye çalışanlara verdiğimiz bir dersti..!
|
yapılan saygısızlığa karşı verilecek en iyi cevabı verdiği inancındayım dünya bir kez daha gördü Türkün boyun eğmezliğini onurunu bir ülke anca bu kadar güzel temsil edilir seninle gurur duyuyorum iyi ki varsın büyük lider
|
Türkiye yıllardır dış siyasette pısırık bir roldeydi..
Ecevitlerle Çillerlerle Demirellerle ne haldeydik.. Onların bu durumdaki yapacağı adım sizce nasıl olurdu? Sessiz kalırlardı.. İşte Türkiye o hallerden bu hallere geldi kısacası "nereden nereye" Bu adım Türkiye adına devrim niteliği taşır ve yeni bir sayfa açıyoruz.. Avrupa ve Arap dünyası bizi televizyon vs gibi iletişim araçlarından flaş haber olarak görmüş bulunmakta;Ve Dünya halkının üzerinde "biz güçlüyüz" etkisi bırakmış bulunmaktayız.. Bu yeni sayfa ülkemize hayır getirsin inşallah..İsrail kaç ülkeden özür dilemiş acaba? TÜRK HALKI "TÜRK" OLDUĞUNU HATIRLADI.. Yüreklerdeki bu heyecanı Tüm Türkiye ortak bir duygu olarak hissediyoruz.. |
Alıntı:
|
"Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz" dedi başbakan ve sözüyle özünün bir olduğunu Dünya'ya haykırdı bir daha..
Zülme karşı boyun eğilmeyeceğini, zalimin karşısında tüm azalarla hakikatin haykırılacağını anlattı tüm insanlara.. "Lider"liğin , "insan"lığın, "zülme karşı tavır alışın", "dik duruşun", "haktan yana oluşun" manalarını öğretti bir kez daha sayın Başbakanımız.. Ve bizlere bu haliyle örnek oldu.. Nerede olursak olalım, eğer hakikat ise savunduğumuz, hiçbir zaman eğilmememiz , duruşumuzdan ne olursa olsun taviz vermememiz gerektiğini.. Ve biz "Bir elime güneşi, bir elime ayı verseler davamdan vazgeçmem diyen "en asil lider"in ümmeti, dört kıtada "Osmanlı" namını "adalet" ile sinelere kazıyan ecdadın torunlarız.. İşte tüm Dünya okudu bunların hepsini Tayyip Erdoğan'ın asil duruşunda.. Başbakanımızın yüreğine kuvvet... selam ile.. |
canım başbakanım ya ne güzel konuştu. Allah ona zeval vermesin inşeALLAH. çok sevinçliyim gerçekten. Allah yolunu her zaman açık etsin.
bu arada chp'nin tuhaf tutumu ise tuhaf diyeceğim ama değil çünkü muhalefet yapmasa tuhaf olurdu zannımca. neymiş efendim haması nasıl desteklermiş. yahu hamasla ne ilgisi var, masum ölen çocukları, sivilleri vurgularken konuşmasında..demek ki orada deniz baykal olsaydı bence peres'le gayet samimi bir iletişim içerisindeki olacaktı. zihniyet meselesi.. |
|
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Davos'taki Gazze oturumunda İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e çıkıştıktan sonra salonu terk etmesi, bütün dünyanın gündeminde.
EN ÇOK TIKLANAN HABER Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından takip edilen CNN'in internet sitesin de bugünErdoğan'ın Peres'e restine yer verdi. 'Turkish PM given hero's welcome' * başlığıyla verilen haber portalın en çok tıklanan haberi oldu. * Türkiye Başbakan'ı kahraman gibi karşılandı http://www.ensonhaber.com/images/news/155915.jpg |
Büyüksün Yüce İnsan... Büyüksün!...
|
ne diyeyim.sevincimden.gururumdan.ne diyecegimi bilmiyorum.sadece basbakanimiza tesekkur ediyor ve dua ediyoruz..ve tam destek veriyoruz..
|
|
babamda bu olayı ilk defa duyduğunda, ne yapmış ya Davos'u birbirine katmış diye bir yorumda bulunmuştu:) öyle gerçekten.. dualarımız her zaman onunla...
|
|
|
|
Dün gece batılıların yüzlerindeki tedirginlik ifadeleri,ve teslimiyet duygularını yüzlerinden okadar net bir biçimde okunuyordu ki;alatılan o şanlı osmanlı tarihini görür gibiydim..!
|
çok çok büyük onur ve gurur duyuyorum Allah yar ve yardımcısı olsun
|
Kabine üyelerinden Erdoğan'a alkış
İÇİŞLERİ BAKANI ATALAY: BAŞBAKAN'IMIZIN AÇIKLIĞINI, MERT VE ONURLU TAVRINI BEN HER ZAMAN SEVERİM, AKŞAMKİNİ DE SEVDİM
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos Zirvesi'ndeki Gazze konulu paneli terk etmesiyle ilgili olarak, ''Başbakan'ımız açık bir insandır. Sözlerini dürüstçe söyler. Bu manada Başbakan'ımızın açıklığını, mert ve onurlu tavrını ben her zaman severim, akşamkini de sevdim'' dedi. Bakan Atalay, Vali Şahabettin Harput'u ziyaretinde, Türkiye'nin çok önemli bir seçim süreci yaşayacağını belirterek, kendilerinin de seçim ortamının huzurlu ve güvenli şekilde geçmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi. Bu amaçla seçimden önce, seçim günü ve seçim sonrası valiliklerce alınacak önlemlerin değerlendirilmesi ve gerekli koordinasyonun sağlanması amacıyla ''Seçim Güvenliği Bölge Toplantıları'' düzenleneceğini kaydeden Atalay, bu toplantılarının ilkini bugün Bursa'da yapacaklarını belirtti. Atalay, bir gazetecinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos Zirvesi'ndeki Gazze konulu paneli terk etmesiyle ilgili sorusunu, ''Başbakan'ımız onurlu bir tavır gösterdi. Başbakan'ımız açık bir insandır. Sözlerini dürüstçe söyler. Bu manada Başbakan'ımızın açıklığını, mert ve onurlu tavrını ben her zaman severim, akşamkini de sevdim'' diye yanıtladı. Bir gazetecinin ''Anayasa Mahkemesi, aldığı kararla, Başbakan'ın İletişim Daire Başkanını atama yetkisini iptal etti. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusu üzerine Atalay, ''Tabii Anayasa Mahkemesi iptal ettiyse bu Meclise yine gelir ve TBMM boşlukları doldurur. Karar yeni verildi, gerekçeli karar henüz çıkmadı. Onu beklemek lazım'' dedi. Bakan Atalay'a ziyareti sırasında, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal da eşlik etti. EROĞLU: BAŞBAKAN MİLLETİN DUYGULARINA TERCÜMAN OLDU Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakan Erdoğan'ın Davos Zirvesindeki Gazze konulu paneli terk etmesiyle ilgili olarak, ''Sayın Başbakan milletimizin duygularına tercüman oldu'' dedi. Eroğlu, Kyoto Protokolü değerlendirme toplantısı için Çevre ve Orman Bakanlığı'na gelişinde gazetecilerin, dün gece Davos'ta yaşananlara ilişkin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, Başbakan Erdoğan'ın Davos'taki tepkisini değerlendirmesini istemesi üzerine Eroğlu, ''Tarihimize baktığınız zaman büyük ve asil bir milletiz. Asırlar boyunca güçlünün değil haklının yanında, zalimin değil mazlumun yanında yer aldık. Sayın Başbakan milletimizin duygularına tercüman oldu'' dedi. Eroğlu, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in tutumunu da eleştirerek, tavırlarıyla Başbakan Erdoğan'ı tahrik ettiğini, oturum yöneticisinin de haksızlık yaptığını belirtti. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI GÜLER: BAŞBAKANIMIZIN TAVRI HAKSIZLIĞA, İLKESİZLİĞE KARŞI BİR TUTUMDUR Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, dün akşam Davos'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Perez arasında yaşanan gerginliğe ilişkin olarak, ''Sayın Başbakanımızın tavrı haksızlığa, ilkesizliğe karşı bir tutumdur. Konunun bu şekilde değerlendirilmesi gerekir'' dedi. Güler, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğünde yapılan ''Güneş Enerjisinde Yeni Ufuklara Doğru Fikir Paylaşımı ve Nihai Ürünlerinin Tanıtımı'' konulu toplantı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hilmi Güler, dün Davos toplantıları sırasında Erdoğan ile Perez arasında yaşanan gerginliğinin hatırlatılıp bunun nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine, ''Sayın Başbakanımızın tavrı haksızlığa, ilkesizliğe karşı bir tutumdur. Konunun bu şekilde değerlendirilmesi gerekir. Partimizin adı da Adaletle başlıyor biliyorsunuz'' diye konuştu. AKDAĞ: TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN DİK DURUŞU Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Başbakanımız Davos'ta milletimizin hislerine tercüman olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'nin dik ve onurlu duruşunu tüm dünyaya göstermiştir'' dedi. Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Akdağ, Vali Sami Bulut'u makamında ziyaret etti. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta Türkiye Cumhuriyeti'nin dik ve onurlu duruşunu tüm dünyaya gösterdiğini belirtti. Kendisine gelen bildirimlerde, söz konusu duruşun vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını kaydeden Akdağ, ''Bu mesele, önemli bir meseledir. Başbakanımız Davos'ta milletimizin hislerine tercüman olmuştur. Hükümetimiz bir taraftan hizmet ederken bir taraftan da ülkenin itibarını yüksekte tutmaya çalışıyor'' diye konuştu. Bir soru üzerine, Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil ettiğini ifade eden Akdağ, şunları söyledi: ''Diplomasi ülkenin onurunu ayaklar altına almak değildir. Oradaki panele Başbakanımız Türkiye Cumhuriyeti adına katılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına böyle bir pozisyonda yapılan yanlış, millete yapılan yanlıştır. Milletin derdi ile beslenmeyenler, klasik Türk politikasını yanlış mecralara sürükleyenler, böyle bir durumda yanlış yorumlar yapabilir. Bu yorumlar milletin ruh dünyasını tanımamaktan kaynaklanıyor.'' Bir gazetecinin 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları hazırlıkları kapsamında Erzurum'daki Kiremitliktepe bölgesinde ağaç kesildiğini hatırlatması üzerine Bakan Akdağ, söz konusu olayın teknik bir mesele olduğunu söyledi. Çalışmaların Erzurum'da ortaya konulan bir projenin gereği doğrultusunda yapıldığını kaydeden Bakan Akdağ, ''Hükümetimiz döneminde Erzurum'da dikilen fidan sayısı geçmiş dönemlerle kıyaslanamayacak kadar fazladır. 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları için bu ağaçlar kesilmiştir. Kaldı ki buna teknik heyet de olur vermiştir'' dedi. Recep Akdağ, görevden alınan Erzurum Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak'ın mahkeme kararıyla yeniden göreve başlayacak olmasının sorulması üzerine de şöyle konuştu: ''Bu, Türkiye'nin idari yapısında, hukuk yapısında çarpıklıklar olduğunu gösteren enteresan bir örnektir. Seçilmiş hükümetteki görevliler halkın ihtiyacını karşılamaktan sorumlu tüzel kişilerdir. Eğitimimiz zarar görüyor. Bunu açıkça söylüyorum. Karar hukuki karardır, uygulanmak zorundadır.'' MEHMET ŞİMŞEK: GURUR DUYDUK Devlet Bakanı Şimşek, dünkü gerginlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın tavrından dolayı gurur duyduklarını kaydetti. AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ BOZDAĞ: SAYIN BAŞBAKANIMIZ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN VE TÜRK MİLLETİNİN HAYSİYETİNİ, ŞEREFİNİ, ONURUNU KORUMUŞTUR AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'taki davranış ve söylemleriyle ''Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Türk Milletinin haysiyetini, şerefini, onurunu koruduğunu'' söyledi. Bozdağ, Mecliste Davos'ta yaşanan gelişmelere ilişkin gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Bozdağ, Davos'taki panel sırasında Başbakan Erdoğan'ın ortaya koyduğu davranış ve söylemleri ''Doğru, yerinde, samimi, Başbakana yakışır tavır ve davranış'' olarak değerlendirdi. İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres ve programı yöneten moderatörün saygı sınırını aşan üslup ve davranışlarına karşı Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına yakışan bir tavrın ortaya konulduğunu vurgulayan Bozdağ,''Böylelikle, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Türk Milletinin haysiyetini, şerefini, onurunu korumuştur. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir çadır devleti olmadığını, dünyanın bütün eşit devletleri gibi büyük bir devlet olduğunu, ona uygun bir muamelenin her platformda yapılması gerektiğini hem muhataplarına hem de bütün dünyaya anlatmıştır'' diye konuştu. Türk Milletinin de bu davranış ve söylemin doğruluğunu tasvip ettiğini ifade eden Bozdağ, şunları kaydetti: ''Sayın Başbakanımız, milletimizin onuruna, devletimizin büyüklüğüne ve Türkiye Cumhuriyetinin haysiyet ve şerefine sahip çıkmıştır. Bu nedenle, Sayın Başbakanımızın bu davranışını bütün Türk Milleti gibi yerinde, doğru, olumlu, samimi bir davranış olarak görüyorum. Aynı zamanda insanlığa da sahip çıkmıştır, insanlığın vicdanına da sahip çıkmıştır. Böylece sadece Türk Milletinin değil, insanlığın da sesi olmuştur.'' AA |
BİZİM KUDRETİMİZİN ULAŞTIĞI YERLERE ONLARIN HAYALLERİ BİLE ULAŞAMAZ" (Fatih Sultan Mehmed Han) ...
Genel Başkanımızı göstermiş olduğu tavırdan ötürü kutluyor ve TÜRK milletinin daima arkasında olduğunu söylemek isterim |
TÜRKİYE tek komşusunun avrupa olmadığını görmüştür. TÜRKİYE İSLAM DÜNYASININ ve avrupaya açılan kapısı ve aynı zamanda da avrupanın İslam Dünyasına açılan kapısıdır. Bu yüzdendir ki Türkiye Ak Parti sayesinde de ekonomik bir güce ulaşmıştır. Biz de Başbakanımız sayesinde, ülke olarak gücümüzün farkındayız artık.
perezin öyle el kolla konuşmasının cevabını, çok iyi bir OSMANLI TOKATI ile vermiştir. Şimdi rüyalarına Osmanlı İmparatorluğu kabusları başlayacaktır. |
ZULMÜ ALKIŞLAYAMAM
Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdı mı,hatta boğarım!... -Boğamazsın ki! -Hiçolmazsa yanımdan kovarım. Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam; Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam. Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale; Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale! Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boynum! Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim! Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım! Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu... İrticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu? Mehmet Akif Ersoy Davos FATİHİ Sayın Başbakanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN'la gurur duyuyoruz...Nice Nice yıllar yola devam etmek dileğiyle....TÜRKİYE Cumhuriyeti Devleti'ne ancak böylesi bir BAŞBAKAN yakışırdı!!!!!!! |
Ne güzel konustu ya gercekten böyle bir basbabakanimiz oldugu icin gurur duyuyorum. Verilecek en güzel cevabi verdi.
Türkiye seninle gurur duyuyor Sayin Basbakanim. saygilarimla.. |
Türkiye'nin artık çok dik bir duruşu var.
Hayırlı olsun :güzel: Yeniden Türkiyem el ele yenide ! |
ne kadar şükretsek az senin gibi bir başbakanımız olduğu için guru duyuyoruz seni çok seviyoruz davos davos olalı böyle fırtına görmedi bence
|
Gerçekten o kadar duygulanmıştım ki dedim hey gidi Kanuni İşte budur
|
Aziz milletimizin adetta kılıçtan geçtiği sıkıntılı böyle bir dönemde yar ve yaren oldun...YÜCE ALLAH'IN verdiği bir güçle bu milletin sıkıntısını bir nebzede olsun giderdin..!
|
Bu yürekler boşa sevmedi Recep Tayyip Erdoğanı. HERZAMAN YANINDAYIZ.
|
Sayın başbakanımız, Davos'ta hislerime tercüman olmuştur. Kendisi ile gurur duyuyorum. Allah yâr ve yardımcısı olsun.
|
sadece savaş yaparak kazanılmaz.konuşarak da kazanırsın ve konuşarak kazanmak en şanlıdır.keşke bundan önceki başbakanlar da böyle olsalardı.ama çok geç değil.türkiye hakkettiği yere gelecektir.
|
Alıntı:
bundan önceki başbakanlar Ankara'dan dışarı çıkmadılar ki... ;;) inşALLAH hakettiğimiz yere geleceğizdir ki yavaş yavaş da geliyoruz... ;1 |
Ümit ederim ki sevgili Başbakanımız burada çığ gibi büyüyen seslerin hissiyatını kalbinde duymaktadır..;1
|
karadeniz ve türk evladı olmaktan birkez daha gurur duydum
|
Alıntı:
:cool: :saygılar: :karizmatik: :güzel: |
Bu dünyada inancını kaybedersen yeşilken çorak olur, çöllere dönersin.Rabbim bizleri inancı için çarpışanlardan eylesin..!
|
İran'dan 'Erdoğan' yorumu
http://haber.gazetevatan.com/newpics...58459784_2.jpg AA İran Uzmanlar Meclisi Başkanı Rafsancani, Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e verdiği cevabı “takdirle” karşıladığını söyledi. Yunanistan devlet televizyonu da Erdoğan'ın gezegenimizde çok kişinin söylemek istediğini dile getirdiğini belirtti. İran Uzmanlar Meclisi ve Düzenin Yararını Teşhis Konseyi Başkanı Ayetullah Ali Ekber Haşimi Rafsancani, Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e verdiği cevabı “takdirle” karşıladığını söyledi. Ayetullah Rafsancani, Tahran Üniversitesi bahçesinde verdiği cuma hutbesinde, Başbakan Erdoğan'ın Davos'taki “Gazze Orta Doğu İçin Model” oturumunda İsrail Cumhurbaşkanı Peres'in Gazze'ye saldırıları savunmasına verdiği cevabı ve salonu terk etmesini değerlendirdi. Başbakan Erdoğan'ın Peres'e hitaben “Sesin çok yüksek çıkıyor. Benden yaşlısın biliyorum ki sesinin benden çok yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisinin gereğidir. Öldürmeye gelince siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz. Plajlardaki çocukları nasıl öldürdüğünüz, nasıl vurduğunuzu çok iyi biliyorum” şeklindeki sözlerini aktaran Rafsancani, “Başbakan Erdoğan iyi bir iş yaptı, takdir ve teşekkür ediyorum” dedi. Halkın ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla Başbakan Erdoğan'ı büyük bir coşkuyla karşılamasına ilişkin olarak da Rafsancani, “Türkiye halkına da başbakanlarını karşıladıkları için teşekkür ediyorum” dedi. Oturum sunucusunun Başbakan Erdoğan'ın sözünü kesmeye çalışmasını ve eliyle Erdoğan'ın omuzuna dokunmasını “küstahça bir davranış” diye eleştiren Rafsancani, “Erdoğan'ın Tevrat'taki 'Adam öldürmeyin' emrini” Peres'e okuduğunu hatırlattı. “TÜRKİYE'YE SAYGISIZLIK YAPILMIŞTI” İran Dışişleri Bakanı Menuçehr Mutteki de Başbakan Erdoğan'ın Peres'e tepkisinin haklı gerekçeleri olduğunu söyledi. Devlet televizyonuna konuşan Mutteki, Türkiye'nin arabuluculuk rolüyle Orta Doğu barışı için çabalarını artırdığı bir dönemde İsrail Başbakanı Ehud Olmert'in Ankara'yı ziyaret ettiğini hatırlattı ve “Siyonist Başbakan, bölgede hiçbir olay olmayacağına dair Türkiye'ye güvence vermişti. Ancak, onlar sözlerinde durmadılar ve ziyaretin hemen akabinde Gazze'ye saldırı başlattılar” dedi. Mutteki, İsrail'in bu davranışının “Türkiye'de rahatsızlığa neden olduğunu ve büyük bir saygısızlık olarak değerlendirildiğini” kaydetti. İranlı Bakan, Türk halkının da İsrail'in Gazze'deki saldırılarını “tarihte görülmemiş bir şekilde” protesto ettiğini belirtti. YUNANİSTAN: ERDOĞAN ÇOK KİŞİNİN SÖYLEDİKLERİNİ DİLE GETİRDİ Yunan devlet televizyonu NET, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Davos'ta, “Gezegendeki çok kişinin söylemek istediklerini dile getirdiği” yorumunu yaptı. Net, İsviçre'nin Davos kentinde dün yapılan panelde yaşananlara öğle haber bülteninde geniş yer verdi. Oturuma ilişkin gelişmeleri Anadolu Ajansı'nı kaynak göstererek izleyicilerine aktaran NET, ayrıca İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Perez ve Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarından bazı bölümlerini, görüntü eşliğinde yayımladı. NET, yorumsuz olarak gelişmeleri aktardığı haberini, "Aslında Başbakan Erdoğan gezegenimizdeki çok kişinin söylemek istediklerini dile getirdi" ifadesiyle bitirdi. |
All times are GMT +3. The time now is 13:07. |