AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Gazete Manşetleri (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=370)
-   -   Bu Manşet neyin nesi şimdi (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=53898)

fütüvvet 01-30-2009 19:13

Bu Manşet neyin nesi şimdi

SİZ DEĞERLENDİRİN..

BU MANŞET NERDE DURUYOR..NEREYE KOYARSINIZ..

Necip Fazıl 01-30-2009 19:16

siz 7 yıl boyunca tek doğru bişey yazdınız da mı bunları söyleyebiliyorsunuz... ;)

islam 01-30-2009 19:16

Ne Var !!!
Başbakanı Desteklemişler....
Geri Adım Atmamalı Omurgasını sağlam tutmasını istemişler...
Kötümü etmişler...
Ayrıca Saman yolu Haberden bu saçmasapan başlığın çıkmasınıda manidar buluyorum...

ishakyilmaz 01-30-2009 19:18

Sabahleyin karşılaştığım ilginçliklerden birtanesiydi..Valla açıkçası bu manşetin asıl sahibini bilmediğim için büyük bir camiayı töhmet altında bırakmayı doğru bulmuyorum.Varsın istedikleri gibi çalıp söylesinler.Dünya Erdoğan'ın peşinde bir tane gelse ne gelmese..!

islam 01-30-2009 19:18

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500963)
siz 7 yıl boyunca tek doğru bişey yazdınız da mı bunları söyleyebiliyorsunuz... ;)

7 yıldır değil 35 Yıldır... Yazıyor...

fütüvvet 01-30-2009 19:31

Dostmu Düşmanmı anlayamadım
sözün bittiği yerde tüm dünyanın alkışladığı bir tavrı
böyle seviyesizce takdir mi ediyor alayamı alıyor belli olmayan bir başlıkla okuyucularına aktarması çok manidar..
yunan basını bile sizin gibi değil be...yuh yani..

fütüvvet 01-30-2009 19:34

BEN AKPARTİLİ DEĞİLİM ONU SÖYLEYİM..
BAŞINDAN BERİ DEĞİLDİM ŞİMDİDE DEĞİLİM..
AMA AKPARTİYE GÖNÜLDEN DESTEK OLUYORUM..
TEK YANLIŞ BİR TARAFI VAR ODA GEÇMİŞİ
GELDİĞİ YER SAKINCALI
AMA ŞÜKÜRKİ ORDAKİ ÖRÜMCEKLİLER GİBİ DÜŞÜNMÜYOR

islam 01-30-2009 19:35

sİZ aLKIŞI sEVERSİZNİZ...seversiniz....demi çok sevinmişinizdir... Rumun yunanın.. Alkışına ...
bende taktir ettim... Bu gazete Basılmadan olayın sıcağı sıcağına benim Yorumumu okursan bire bir aynı....

Dün;22
Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500501)
Sayın Başbakanı Bir Milli Görüşçü olarak Gönülden Tebrik ediyor...
7 yıldır yapmadıklarını bize son bir kaç günde gösteriyor...
Bana göre Bu olay Tayip Erdoğanın Başbakan sıfatı ile yaptığı, En büyük içraattır...
Saygı ile karşılıyor Tebriklerimi Bu vatanın bir evladı olarak Syn.Başkana sunuyorum...
Onurlu Dik bir başbakan görmeği özlemişiz Bir kaç Dakikada olsa bize bu zevki tattıran başbakana saygılar...

fütüvvet 01-30-2009 19:38

FİLİSTİN ALKIŞLIYOR FİLİSTİN
HALK SOKALARA DÖKÜLDÜ
BAŞBAKAN ERDOĞAN DİYE SLOGAN ATIYORLAR
UTANMAK LAZIM YALAN SÖYLERKEN

fütüvvet 01-30-2009 19:42

ANCAK SÖMÜRÜRSÜNÜZ
YILLARCA SÖMÜRDÜNÜZ FİLİSTİNLİLERİ
HAMASDA SÖMÜRÜYOR
DİNİDE KUTSALLARIMIZIDA SÖMÜRÜYORSUNUZ
MİLLETTE BİLİYOR NE OLDUĞUNUZU
İKİ KÜSÜRLERDESİNİZ..SADECE NEMALANANLAR OY VERSE ZATEN OKADAR OLURSUNUZ

fütüvvet 01-30-2009 19:44

BAŞBAKAN HİÇ SÖMÜRMEDİ..

YİĞİT OĞLU YİĞİTLER YERİ GELDİĞİNDE ERKEK GİBİ KONUŞURLAR..

fütüvvet 01-30-2009 19:44

yıllarca filistin diye diye para topladınız ne yaptınız şimdiye kladar..

fütüvvet 01-30-2009 19:47

sizleri bilenler biliyor
milleti bir sefer kandırdınız
beceriksiliğinizden elinize yüzünüze bulaştırdınız
28 şubatla milleti ağlattınız

sonrada iktidardan kovuldunuz
atıldınız
bide utanmadan milletten tekrardan oy istiyorsunuz..

çilik 01-30-2009 20:28

Kıskananlarrrrr çatlasınnnn:)

fütüvvet 01-30-2009 20:39

FİLİSTİN BAŞBAKANIMIZI BAĞRINA BASTI

fütüvvet 01-30-2009 20:40

fütüvvet 01-30-2009 20:40

Necip Fazıl 01-30-2009 20:41

bunu filistinli si yunanlısı anlar ama milli görüşçüsü chp lisi anlamaz... ;;)

fütüvvet 01-30-2009 20:41

İŞTE FİLİSTİN
İŞTE BAŞBAKANIMIZ

fütüvvet 01-30-2009 20:42

MUHALEFET YAPANLAR UTANSIN
KİM DOST KİM DEİL ONLAR ÇOK İYİ BİLİYORLAR

fütüvvet 01-30-2009 20:43

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501034)
bunu filistinli si yunanlısı anlar ama milli görüşçüsü chp lisi anlamaz... ;;)

EVET RİZELİ KARDEŞİM EVET ..MAALESEF ÖYLE..

FarukARSLAN. 01-30-2009 20:50

MilliGazete'nin reklam cümlesiyle iyi oturmuş: HAK GELDİ BATIL ZAİL OLDU!..

Hak gelince, kimlerin trişka, kimlerin batıl olduğunu görüyoruz.
ŞEKİL A. İŞTE...

FarukARSLAN. 01-30-2009 21:04

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500975)
GELDİĞİ YER SAKINCALI

Yorum ne kadar da hoşuma gitti . . . (İlerde ki Hamas yorumunuza katılmasam da..)

islam 01-30-2009 22:10

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501036)
MUHALEFET YAPANLAR UTANSIN
KİM DOST KİM DEİL ONLAR ÇOK İYİ BİLİYORLAR

Siz hiç bir zaman muhalefetin Ne olduğunu öğrenmeyeceksiniz... Muhalafet monarşiye, oligarşiye, totoliter yapıya, dikta ve tüm rejimlerden Cumhuriyet ve Demokrasinin Farklarıdır..Siz bunu özümsiyemeyeceksiniz....

Bizim Düşmanımız Ehli Küfür...
Biz ne cemaatlere nede parti ve partizanlara düşmanız bunlar her türlü iş birliklerinde olsalar dahi biz fikirler ile savaşırız insanlar ile değil...

Demek ; "MUHALEFET YAPANLAR UTANSIN" işte sen ve fikrin be kardeşim...işte busunuz muhalefet yapanlar utansın ... Muhalefetin olmadığı yerde vesayet olmaz... Vesayetin ve denetlemenin olmadığı yeri tabi istersin fakat Vatan kutsaldır, Kaderine terk edmeyeceğiz... Muhalefette olsak siz bunu demokratik bir kavram olarak algılamayıp düşman olarak bellesinizde yarının iktidarı bu günün muhalefeti biz her daim Rahmanın izni ile var olacağız...

islam 01-30-2009 22:25

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501042)
MilliGazete'nin reklam cümlesiyle iyi oturmuş: HAK GELDİ BATIL ZAİL OLDU!..

Hak gelince, kimlerin trişka, kimlerin batıl olduğunu görüyoruz.
ŞEKİL A. İŞTE...

Öncelik ile Reklam Cümlesi dediğiniz..."HAK GELDİ BATIL ZAİL OLDU!.."isra süresi 81 ayeti kerimenin mealidir..Kuran-ı zülcelalin bir harifine dahi laf söylenemez... Milli Gazete Haksız veya Haklı Bu başka konu bunu tüm samimiyetim ile söylüyorum.... Milli Davanın Dilli Savunuması Milli Gazete'nin neyine laf edersen et neyi ile yorum edersen et... Her gün İsmi ile kaim olarak yazılı Ayeti zülcelalden çıkacak bir yol ile gönderme yapma....
Eminim Bunu bir ayeti kerime olduğunu bilmediğinden... Reklam cümlesi dedin ve Trişkalı mirişkalı laçka yorumunu yaptın... Ve ben önce bu konuda uyarma gereksiniminde bulundum...

Bu konu bir yana Batıl nedir? İslamın Rükünlerine veya şartlarına tamamen veya kısmen uyulmayan herhangi bir konu veya uymayan şahıs ve zümre...
Sakın ola bilmediğin islamiyet termolojisinin terimlerini kullanma...
Şimdi kime ne dedin Batıl küfür ile denktir... Hz.Peygamber Sakın ola kesin olarak bilmediğiniz hiç kimseyi Küfür ile itam etmeyin lakin küfür yere düşmez ya söylediğin batıl olur yada iftira ettiğin için sen batıl olursun..buyuruyor....
saygılaımla....

FarukARSLAN. 01-30-2009 22:34

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501133)
Öncelik ile Reklam Cümlesi dediğiniz..."HAK GELDİ BATIL ZAİL OLDU!.."isra süresi 81 ayeti kerimenin mealidir..Kuran-ı zülcelalin bir harifine dahi laf söylenemez... Milli Gazete Haksız veya Haklı Bu başka konu bunu tüm samimiyetim ile söylüyorum.... Milli Davanın Dilli Savunuması Milli Gazete'nin neyine laf edersen et neyi ile yorum edersen et... Her gün İsmi ile kaim olarak yazılı Ayeti zülcelalden çıkacak bir yol ile gönderme yapma....
Eminim Bunu bir ayeti kerime olduğunu bilmediğinden... Reklam cümlesi dedin ve Trişkalı mirişkalı laçka yorumunu yaptın... Ve ben önce bu konuda uyarma gereksiniminde bulundum...

Bu konu bir yana Batıl nedir? İslamın Rükünlerine veya şartlarına tamamen veya kısmen uyulmayan herhangi bir konu veya uymayan şahıs ve zümre...
Sakın ola bilmediğin islamiyet termolojisinin terimlerini kullanma...
Şimdi kime ne dedin Batıl küfür ile denktir... Hz.Peygamber Sakın ola kesin olarak bilmediğiniz hiç kimseyi Küfür ile itam etmeyin lakin küfür yere düşmez ya söylediğin batıl olur yada iftira ettiğin için sen batıl olursun..buyuruyor....
saygılaımla....

Ayet olup olmaması ile reklamlarının manasını felan değiştirir mi?.. Yorumumu aşıp çok bilmişliğe kaçıp konuyu savurmayın Allah aşkına..

Hz.Peygamber Sakın ola kesin olarak bilmediğiniz hiç kimseyi Küfür ile itam etmeyin lakin küfür yere düşmez ya söylediğin batıl olur yada iftira ettiğin için sen batıl olursun..buyuruyor....

Bu lafları kendiniz zihninizde muhasebe edin, sonra karşıdakine akıl niyetiyle belirtin tamam?..

FarukARSLAN. 01-30-2009 22:52

Uçurdu yine ilk yorumun aslını.. Hadi bakalım...

milletinadami 01-31-2009 13:53

yuzde 2 bucuk ve alti oy alan ideolojilerin fikirlerini incelenmeye ve tartismaya layik ve yeterli bulmuyorum.durmak yok yola devam..

Üç mevsim 01-31-2009 14:05

Şimdi arkadaşlar bir kere ne söylediğimizi, nasıl söylediğimizi kime söylediğimizi, iyi bilerek konuşalım.

Milli Gazete'nin o manşeti, böyle muazzam Bir Davos Zaferi üzerine atılabilecek en hazımsızca manşetlerden biriydi. Açıkça çıkıp Helal Olsun demelerini beklemek tüm İslam Aleminin hakkıdır. Önce bu duruşu adam gibi kutlanır, tebrike dilir, takdir edilir, ondan sonra eksiklik asaklaık olarak görülenlere söylenir. Böyle iki taraflı yaklaşım, zoraki tebrik çok yakışıksız oldu ve bu camianın iddiasına, samimiyetine büyük zarar verdi.

Diğer bir mesele, foruma gelen muhalifler böyle forumdan birinin öbürünü mesajı üzerine aa AK Parti böyle AK partililer böyle sakın demesinler. Bunu diyeceklerse Forum Yönetiminin sözleri üzerinden demeliler. Buraya çok dikkat edilmeli.

Fütüvvet'in söylediklerinin çok büyük bölümüne katılmıyoruz. Zaten AK partili oolmadığını ve bu ülkenbin düzelmesini isteyen herkesin yaptığı gönülden destek veridiğini kendisini de söylüyor.

Şimdi; bir kere konuşurken camiaların, partilerin tümünü itham edecek biçimde sözler sarfetmek doğru olmaz. Örümcek mörümcek vs sözleri bu kapsamda değerlendirerek çok çirkin bulduğumuzu söylemek istiyorum. Diğer taraf da bu sözlere karşılık verirken burada gördüğü bir kişinin aykırı çıkışları nedeniyle o camiayı tümden töhmet altında bırakacak sözler sarfetmesin.

*ADEM* 01-31-2009 15:08

yav arkadaşlar bu İSLAM adlı kişi birtaz fazla mualefet ya bu kadarda olmaz burası ak parti severlerin yeridir böyle devam edecekse çeksin arabasını yeter be hakarete veran yazılar olmaz YÖNETİM NERDE NEDEN dur demiyor bu şahsa

Fasl-ı Gül 01-31-2009 15:25

Başbakanımız Davos'ta tüm müslümanlar adına tepkisini koyarken, biz kendi içimizde hala "ikitidar-muhafelet" ikileminin içinde eriyip gidiyoruz. Yorumlarda bulunurken insaf ve iz'anı terketmeden, "kardeş" olduğumuzu dikkate alarak tavrımızı koyalım..

Muhalefet her zaman için gereklidir, ama muhalefet Hakk'a karşı gerçekleştirilmez.. Hak karşısında muhalefette bulunmak "Batıl"a doğru kaydırır ayaklarımızıı..

Başbakanımız sözleriyle, müslümanların sinelerinde gizlenen "birlik" şulelerinin tekrar alevlenmesine vesile olurken; bizim burada, kendi içimizde, ayrılıklara düşmemiz izah edilebilir gibi değil..

Bugün hepimizin tekrar kendi gerçeklerimizle yüzleşmesi, Başbakanımızın dik duruşunun kendi hayatımızdaki yansımalarını gözlemlemesi gerekiyor.
Biz, kendi içimizde birbirimize karşı müşfik, zalime karşı sert olmalıyız, Başbakanımız bunu gerçekleştirmiştir.. Ama hala malesef ki, kendi içimizdeki başarılı insanlara karşı hazımsızlık gösterebiliyoruz.. Birlik olarak sesimizi daha gür çıkarma vaktidir bugün.. Gerçeklerle yüzleşme vakti..

selam ile..

fütüvvet 01-31-2009 15:25

YÖNETİM UYUYOR
İNŞALLAH UYUYORDUR
EĞER UYUMUYORSA
TARAF TUTUYOR DEMEKTİR

Sultan Fatih 01-31-2009 15:33

Çok yerinde bir başlık
TEBRİK EDİYORUM MİLLİ GAZETEYİ

Üç mevsim 01-31-2009 15:41

Yönetim Ne Yaptığını Biliyor. Konunun 3. sayfasında açıklama yapılmıştır.

Katil 01-31-2009 17:11

Beni bilen bilir. Tanıyan tanır!

Eski bir Milli Görüşlü, uzun zamanlık AKP'liyim!

Konuya girmeden önce en çok dikkatimi çeken mesaja değinmek istiyorum!

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500975)
GELDİĞİ YER SAKINCALI

Bu cümlelerin ömrünüzde görebileceğiniz en gelişmemiş zekanın mahsülleri olduğunu belirteyim!

Bir güruh'a hakaret etmek hiçkimsenin haddi değildir! Kişileri sevmeyebilirsiniz, toplulukları sevmeyebilirsiniz, görüşlerini ideolojilerini beğenmeyip tasdiklemeyebilirsiniz! Ancak bunlar size o kesime hakaret etme hakkı vermez!

Yoksa bende çıkar "bir güruha örümcek" diyen herkes "embesildir" diye bir yakıştırma yaparım!

Ama yapmıyorum!

Neden?

Çünkü zeka seviyem bazıları gibi 3 yaş sınırında takılı kalmamış da ondan!

Çok şükür!

//////////////////////////////////////////////////////////////

Gazetenin manşetine gelince:

Biraz fazla vicdansızca bir manşet olmuş! (Bu konuda eminimki birçok milli görüşlü arkadaşımız bana katılacaktır!) Ancak konumuz "DAVOS KRİZİ" olduğundan, onlarda bu konuda gerek genel başkanları sn. Numan Kurtulmuş'un açıklamaları, gerek gazetenin (farklı taraflara çekilsede) destekleyici tavrı, ve gerekse muhalif üyelerin büyük kısmı ile en açıktan desteklerini vermektedirler!

Tek şartları vardır (ki bizlerinde en büyük isteği odur) bu tepkinin arkasında durulması ve esneklik gösterilmemesi!

Artı olarak takip ettiğim kadarıyla (yanılmıyorsam) ilk açıklama yapan ve destekleyen genel başkan sn. Numan Kurtulmuş'tur!

Onun için konuyu dallayı budaklandırmanın ne faydası, nede anlamı olmaz! Klasik bir AKP-SP kavgasından öteye gitmez konu!

Bırakın bari burda girilmesin şu kısır döngüye!

/////////////////////////////////////////////////////////////////

İSLAM nickli arkadaşımız hakkında cezai yaptırım isteyen üyelere gelince:

Muhalif görüşlere açık olunuzki kaliten(m)iz artsın!

En büyük ve etkili gelişme yöntemi budur!

Sırf muhalefet yaptığı için kimse cezalandırılamaz!

En azından bir kesime "ÖRÜMCEK" diyecek kadar zavallılaşan bir mahlukatın ceza almadığı ortamda, arkadaşımıza ceza vermek hiçbir adalet anlayışı ile bağdaşmaz!

Dua ile kalınız!

Katil 01-31-2009 17:38

Alıntı:

yalçın Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501681)
Çünkü zeka seviyem bazıları gibi 3 yaş sınırında takılı kalmamış da ondan!

Sevgili '' Katil '' savunurken saldırının en etik dışı ile dişlemenin iz düşümü haline gelmeden önce söylemlerin perde arkasındaki inceliğini ifşa etmeninde kendine has nezaketi olur. Düşünceleri yaş figürleri ile süsleme sanatına iliştirme belki belli zekaları ön plana taşırma insanın hazlarını yüceltir ama hasarlı olarak gördüğümüz şeylerih tamiri yeni tahribatlara gebe bırakmak ile olmayacağını benden çok iyi bilirsiniz , benim cahilliğimin üstüne kurgulamanız olmadı heleki isnat dairesindeki abimizi bu denli futürsuzca eleştirmek bir katli âm değilmidir dersiniz.

Bahsi geçen kişiyi zerre miktarınca tanımam. Ki buradaki tanınabilirlik oranı klavyeye basılan tuşlar nisbetince olduğundan bende oluşturduğu intibah bu yönde!

Abimizmidir, kardeşimizmidir, ufaklığımızmıdır bu konuda herhangi bir fikrim, bilgim yok!

Mesajı polemik oluşturmak için yazmadım. Zaten bu aralar siyasi yorumlardan uzak olduğum ortada!

Ancak mesajında utanıp arlanmadan bir camiaya "küfredecek" kadar alçalan birine en uygun cevabı verdiğimi düşünüyorum!

Bu tarz cümlelere halk arasında "Öyle lafa böyle kapak" deniyor!

(Yukardaki mesajımda size dair hiçbir itham ve ithaf yoktur! Yanlış anlaşılmaya sebebiyyet vermemek açısından açıklama ihtiyacı hissettim. Mesaj gayet net ve açıktır.)

islam 01-31-2009 18:00

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501473)
yuzde 2 bucuk ve alti oy alan ideolojilerin fikirlerini incelenmeye ve tartismaya layik ve yeterli bulmuyorum.durmak yok yola devam..

Yükselirken Herkese Selam Verin Çünkü inerken Karşılaşacaksınız....

islam 01-31-2009 18:02

Alıntı:

*ADEM* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501558)
yav arkadaşlar bu İSLAM adlı kişi birtaz fazla mualefet ya bu kadarda olmaz burası ak parti severlerin yeridir böyle devam edecekse çeksin arabasını yeter be hakarete veran yazılar olmaz YÖNETİM NERDE NEDEN dur demiyor bu şahsa

Muhalefetin Azı çoğu Muhalifin esneği veya farkı olmaz... ama muhalefete dayanma gücünün farkı olur....
Hak Eden Cevabını Alır...
:merhaba:

ahmet_guller 01-31-2009 18:25

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/guller/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]bu manşet kör olmanın ve üzlürek yineliyorum koskoca 7 yıldır kör olmanın göstergesidir... İnsanlar gözünü birazcık açsın artık..... Sn. Başbakanımız yıllardır yapılamayan bir sürü ilke imza attı...Davos bunlardan sadece bir tanesi

islam 01-31-2009 18:30

Alıntı:

ahmet_guller Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501780)
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/guller/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]bu manşet kör olmanın ve üzlürek yineliyorum koskoca 7 yıldır kör olmanın göstergesidir... İnsanlar gözünü birazcık açsın artık..... Sn. Başbakanımız yıllardır yapılamayan bir sürü ilke imza attı...Davos bunlardan sadece bir tanesi

Kör olmak... Allah kimseyi Nefsi ile gözlerini bağlamasın.... :karasız:

All times are GMT +3. The time now is 13:41.