AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Şeytanı Saadet Ettiren Parti (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=58786)

hipermuhafazakar 03-05-2009 16:17

Şeytanı Saadet Ettiren Parti

Ben şimdi göreceğiniz yaratıkları protesto etmiyorum, biraz ağır olacak ama LANETLİYORUM !

Milli Görüşçüyüz diyen kibirli - iftiracı - yıkıcı siyasi cenahın asıl görüşünün KOLTUK GÖRÜŞÇÜ olduklarının sahile vuran bir kaç kırıntısını görüyorsunuz. 500'den fazla ne güzel hizmetleri icraatı samimiyeti olan AK Partiyi nasılda yıkmaya indirmeye çalışıyorlar.

Bunları iyi ezberleyin , farklı kaydedin , paylaşabildiğiniz kadar yerde paylaşın. Bu içimizdeki tehlikeyi milletimize duyuralım. Bişey demiyoruz demiyoruz belki adam olmuşlardır akıllanmışlardır diye hüsnü zan ediyoruz ama ne gezer, açtırmayın benim bayramlık arşivlerimi :)
Kalpleri o kadar iğrenç o kadar rezil bir hale gelmişki bir kaç ermeniye, bir kaç sabatayiste, bir kaç ruma yada ergenekkoncuya milli görüş kıyafeti giydirsen düşünün bir şu söylediklerinden farklı birşey söylerlermiydi ???

Bunların klavuzları hocaları böyleyse varın siz geridekileri nasıldır düşünün..

http://img13.imageshack.us/img13/2045/98665389.jpg

http://img142.imageshack.us/img142/7520/39196285.jpg

http://img13.imageshack.us/img13/8537/20269982.jpg

http://img13.imageshack.us/img13/7581/24636178.jpg

http://img371.imageshack.us/img371/16/60712633.jpg

http://img13.imageshack.us/img13/8043/15030806.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/3240/81626431.jpg

Bunca zamandır siyaseti kaydederim. Hiç bunlar kadar nefret ettiğim başkaları yok ya. Şu içinden geçtiğimiz kritik süreçte yağdırılan düşmanlıkları ihanetleri kimin neler yaptığını kaydettik biz. Gelecek nesiller o lanetle anacakları ne idüğü belirsizlerin yanında SAADET PARTİSİNİDE ANACAKTIR, ANMALIDIR ! Bu başlığa ekledikçe ekleyelim.

ultrAstribun 03-05-2009 16:20

Sonrada bizim hakkımızda niye böyle düşünüyorsunuz diyorlar..

politikaci 03-05-2009 18:15

Teşekkürler..baykal gibi aynı :)

kasım 03-05-2009 18:17

Isıtıp ısıtıp önümüze koymayın.

Hepsinin cevabın kaç kere verdik ama anlamak istemeyen için ne demeli ???

kasım 03-05-2009 18:18

Bu arada erbakan hocanın sözlediği her sözün arkasındayım.
Şu manşetlerin hepsinin arkasındayım sadece cehenneme bilet konusundaki iftiranın değil.

hipermuhafazakar 03-06-2009 00:44

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 523803)
Bu arada erbakan hocanın sözlediği her sözün arkasındayım.
Şu manşetlerin hepsinin arkasındayım sadece cehenneme bilet konusundaki iftiranın değil.

hoca dediğiniz insanın söylediklerinden bazıları işte bunlar. HANİ CEHENNEM GİBİ OLACAKTI TÜRKİYE, HANİ SEVR UYGULANACAKTI, HANİ TÜRKİYENİN İŞGALİ TAMAMLANACAKTI ???

ergenekoncuları bile solladınız, bu korku pompalama zehirleme konusunda kendinizle yarışıyorsunuz

Manga_Sym 03-06-2009 00:53

Ya bu manşetlerin de arkasında duruyorsanız size ne diyeceğimi bilemiyorum...
Sol zihniyet görevlerini yapıyor en azından... İftira onların işi... Ama Saadetlilere ne oluyor... Ana muhalefeti aratmıyorlar...

Jurnal 03-06-2009 01:01

Çok güzel yazılmış. Bunlar kaybettikleri koltukların peşindeler. Ve gurur meselesi yapıyorlar. Benim yetiştirdiğim adam beni gecemez mantığı var. Milli Görüş, millet mefaati demektir. Ama bunlar Parti ve kişisel menfaat peşindeler.

kasım 03-06-2009 01:40

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524323)
hoca dediğiniz insanın söylediklerinden bazıları işte bunlar. HANİ CEHENNEM GİBİ OLACAKTI TÜRKİYE, HANİ SEVR UYGULANACAKTI, HANİ TÜRKİYENİN İŞGALİ TAMAMLANACAKTI ???

ergenekoncuları bile solladınız, bu korku pompalama zehirleme konusunda kendinizle yarışıyorsunuz

Oluyor işte...

Hocamız ne dediyse çıkmadı mı?
Türkiye bölünmenin eşiğine gelmemiş mi?
Tarihte bu kadar aleviler başkaldırdı mı?
Tarihte kürtler başbakan geliyor diye bu derece protesto etti mi?
Bir belediye başkanı biz yeni ülke kuracağız dedi mi?,

Yavaş yavaş bölünüyoruz.

Dini hassasiyetimiz günden güne zayıflamıyor mu?

Bir yandan manevi çöküş
bir taraftan ekonomik çöküş
bir taraftan ayaklanma sesleri

ülkemiz bu kafayla giderse mazAllah bölünme tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktır.

Sevr bir anda uygulanmaz beyefendi !!!

sana bir şey anlatayım
Çanakkale savaşından sonra ...
Bir yahudi kurmayları ile beraber havuzun başında otuyorlarmış.
General sormuş türkiyeyi nasıl alırız ???
kurmayları biz Türkiyeyi alamayız çünkü bunlarda iman var
General alırız demiş ve bana bir tas getirin demiş.
Tası getirmişler
General sormuş.
Havuzun içindeki balığı yakalayabilirmisiniz ?
General yakalayamazsınız
Şimdi görün nasıl yakalayacağım.
Tasla başlamış havuzu boşalmaya ...
General nasıl balığın suyu yavaş yavaş çekildiği gibi yakalanıyorsa
Türklerdeki imanda yavaş yavaş çekildiğinde türkiyeyi alırız.

Bu dönemdeki manevi tahribatın haddi hesabı yok.
İslamın içi boşaltılıyor.
Akp hükümetin çıkıardığı bazı yasalarla bunu tetikliyor.
Dinler arası diyoıloglar ve bunun gibi birçok oyunlarla islamiyein içi oyuluyor.

Ekonomi prof. türkiye bu krizi belki kaldıramayacak diyor ?
Çünkü türkiyenin ekonomik gücü sıfır.
Borcu almış başını gitmiş.
T.C olmadığı kadar borç yapmışız.
Faizle çalışıyoruz.

Bunlar birleştiğinde ülke ileriki zamanlarda bölünme ile karşı karşıya kalacaktır.

Hocamız doğru söyledi.
Biz sizin gibi bir pencereden bakmıyoruz.
Biz olayı bütünüyle ele alıyoruz.

Jurnal 03-06-2009 01:47

Kartel ağzıyla yazılmış safsata sözler bunlar kasım kardeş.
1. Alevilerde Bu Ülkenin vatandaşı olduğu gerekçesiyle haklarını aradılar.
2. Doğuda kürt vatandaşlarımız Başbakanı protesto etmedi PKK tarafında zorla ettirildi. Ve dükkan kapatan sayısıda çok azdır.
3. Dini olarak ne gibi bi çöküntüdeyiz onu anlamadım. Bi örnek verirmisin?

www.akicraatlar.com gir ve gör neler yapmışız. Kartelden okuduğun haberleri, sağdan soldan duyduğun haberleri gerçekmiş gibi yansıtma. Devletin resmi siteleri var gir bak ne kadar doğru söylediklerin.

kasım 03-06-2009 01:49

Alıntı:

ensartopcu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524326)
Çok güzel yazılmış. Bunlar kaybettikleri koltukların peşindeler. Ve gurur meselesi yapıyorlar. Benim yetiştirdiğim adam beni gecemez mantığı var. Milli Görüş, millet mefaati demektir. Ama bunlar Parti ve kişisel menfaat peşindeler.

Koltuk sevdasının kimde olduğu belli oluyor..

Yıllardır dava dava deyip hocamızın koltuğunun altından çıkamayan şahıslar
Davayı bırakıp kendi çıkarları ve koltuk sevdası uğruna hoca vefasızlık etmediler mi?

Beritan 03-06-2009 01:53

konuya bak başlık farklı konuşmalar ve kişiler aynı...
şu seçim keşke artık bitse:)
sıkıldım milli görüş ak parti kavgasından...

Jurnal 03-06-2009 01:54

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524338)
Koltuk sevdasının kimde olduğu belli oluyor..

Yıllardır dava dava deyip hocamızın koltuğunun altından çıkamayan şahıslar
Davayı bırakıp kendi çıkarları ve koltuk sevdası uğruna hoca vefasızlık etmediler mi?

Bence Sayın Başbakan ve ekibi Hocaya Vefasını en güzel şekilde ödedi. 7 yıldır sizin onca tahrikli sözlerinize karşı Başbakanımız cevap bile vermemiştir. Hatta bir röportajında sorulduğunda Hocam'dır saygı duyarım demiştir. Vefa budur. Ve siz, 7 yıldır AK Partiye yapmadığınız iftira kalmadı. Bir CHP'Den farkınız yok.

kasım 03-06-2009 01:55

Alıntı:

ensartopcu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524337)
Kartel ağzıyla yazılmış safsata sözler bunlar kasım kardeş.
1. Alevilerde Bu Ülkenin vatandaşı olduğu gerekçesiyle haklarını aradılar.
2. Doğuda kürt vatandaşlarımız Başbakanı protesto etmedi PKK tarafında zorla ettirildi. Ve dükkan kapatan sayısıda çok azdır.
3. Dini olarak ne gibi bi çöküntüdeyiz onu anlamadım. Bi örnek verirmisin?

www.akicraatlar.com gir ve gör neler yapmışız. Kartelden okuduğun haberleri, sağdan soldan duyduğun haberleri gerçekmiş gibi yansıtma. Devletin resmi siteleri var gir bak ne kadar doğru söylediklerin.

Kartel ağzıyla yazdığımız falan yok.

Siz karşıdakini anlamak için okumuyorsunuz ?
Olayı biz ne yapmışsak doğrudur mantığı ile davranıyorsunuz

Aleviler ne hakkı aramış ?
alevilere bazıları hükümete karşı kışkırttı. hükümette bunları şımartınca, bunlar yürüdü.
Hak mak aradıkları yok oyuna geldiler.
Neyi etmiyor protesto ettiler
Pkk zoruylada etseler pkk kim bir devlete karşı gelmek kim ?
Pkk yapıyorsa koskoca ülke neden birşey yapamıyor
buradan şu çıkıyorki
biz pkk ile başademeyecek kadar dışa bağımlıyız, gücümüzü kullanamıyoruz.
Dinde birçok tahribat yapıldı.
Sizin daha partinizden haberiniz yok.
İşim olduğu için uzun uzun yazmayacağım.
Bir çok tahribat var isterseniz onlarıda yazarım.
Bir tanesini söyleyeyim.
Zinanın serbest edilmesi.

İcraatlarınızı sizden daha iyi biliyoruz merak etmeyin.
Bizim için en önemli husus islam için ne yaptınızdır, diğerleri ikinci plandadır.

Özgür Çağrı 03-06-2009 01:58

Ümmü Selemeye katılıyorum . Paylaşamadıgınız nedir arkadaşlar? Yani saadetin alacağı oy az çok belli Ak Partinin alacagı oy az çok belli . Tartışmanın manası yokki
Hem uslubumuzda bu kadar yerlerde gezmesin dışardan bir İslam düşmanı incelese sevinir . Müslümanlar içlerinde kavga ediyor diye

Yapmayın artık lütfen

Beritan 03-06-2009 01:59

Alıntı:

@korfez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524349)
Ümmü Selemeye katılıyorum . Paylaşamadıgınız nedir arkadaşlar? Yani saadetin alacağı oy az çok belli Ak Partinin alacagı oy az çok belli . Tartışmanın manası yokki
Hem uslubumuzda bu kadar yerlerde gezmesin dışardan bir İslam düşmanı incelese sevinir . Müslümanlar içlerinde kavga ediyor diye

Yapmayın artık lütfen

lütfen dersek inada ısrar edecekler biliyorum...
o yüzden aslında bu uslubları için bunları alkışlamak lazım:karizmatik:

miraç 03-06-2009 02:00

:olmaz:Adın birde muhafazakar, yazdığın yazıya bir bak.kötü söz sahibine aittir.seni nezaketimden dolayı sadece kınıyorum.Foruma katılalı sadece 2-3 gün oldu küfürden başka bişi yok.Aramızda fark var!Maneviyatınız yok.Başbakan konuşmalarında tüm seçmeni kucaklarken size ne oluyorda küfrünüz ayyuka çıkmış.BİZİM UFKUMUZUN ULAŞTIĞI YERE SİZİN HAYALİNİZ ULAŞAMAZ.

miraç 03-06-2009 02:02

Adın birde muhafazakar, yazdığın yazıya bir bak.kötü söz sahibine aittir.seni nezaketimden dolayı sadece kınıyorum.Foruma katılalı sadece 2-3 gün oldu küfürden başka bişi yok.Aramızda fark var!Maneviyatınız yok.Başbakan konuşmalarında tüm seçmeni kucaklarken size ne oluyorda küfrünüz ayyuka çıkmış.BİZİM UFKUMUZUN ULAŞTIĞI YERE SİZİN HAYALİNİZ ULAŞAMAZ.

Jurnal 03-06-2009 02:02

Zina bizden öncede serbestti. Devletin koruması altında Genelevler vardı. Bunlar bizden önce olan olaylar.

PKK Dediğin 30 yıldır bu devlete karşı geliyor. Benim oturduğum mahallede bile PKK Yandaşları eylem yaptığı zaman dükkanları zorla kapattırıyorlar. Ben bunun canlı şahidiyim.

Aleviler kışkırtılmış olsa bile Sn. Erdoğan Bu Devletin Başbakanıdır ve gerekeni yapmak zorundadır. ayrım yapma hakkına sahip değildir. yok efenim sen alevisin, sen kürtsün gibi ayrım yapamaz. Önce bunu anlamanız lazım. Burası sadece Milli görüşçülerin yaşadığı bir Türkiye değil. Olayları kendi açından ele alma. Bu ülkede her türlü vatandaş yaşıyor.

karlıdağlı 03-06-2009 02:02

ERBAKAN VE SAADETSİZZZ DENEN GARİP PARTİ .. ELEŞTİRDİĞİNİZ İŞLERİ KENDİNİZ YAPIYORNUZ ATAİST VE SİYONİST VATAN HAİNLERİNE ÇALIŞIYORSUNUZ . ERBAKAN HERZAMAN YAPTIĞINI YAPMA ÜLKEYİ KARIŞTIRMA ADAM OL

Özgür Çağrı 03-06-2009 02:03

Alıntı:

karlıdağlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524359)
ERBAKAN VE SAADETSİZZZ DENEN GARİP PARTİ .. ELEŞTİRDİĞİNİZ İŞLERİ KENDİNİZ YAPIYORNUZ ATAİST VE SİYONİST VATAN HAİNLERİNE ÇALIŞIYORSUNUZ . ERBAKAN HERZAMAN YAPTIĞINI YAPMA ÜLKEYİ KARIŞTIRMA ADAM OL

SENDE BİRAZ YAVAŞ OL :kızdım::kızdım::kızdım:

Beritan 03-06-2009 02:05

Alıntı:

karlıdağlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524359)

afferim afferim....tam gaz devam...ne kadar doğru konuşuyorsun..
siyasi bilginizi ve kalitenizi nasıl belli ediyorsunuz...yavv ben bugün herkesi alkışlamak istiyom....bu ne seviyesizlik..

Jurnal 03-06-2009 02:07

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524368)
afferim afferim....tam gaz devam...ne kadar doğru konuşuyorsun..
siyasi bilginizi ve kalitenizi nasıl belli ediyorsunuz...yavv ben bugün herkesi alkışlamak istiyom....bu ne seviyesizlik..

Savunma hakkımı kullanıyorum. Ağır tahrik içerisindeyim. =)

Beritan 03-06-2009 02:14

Alıntı:

ensartopcu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524374)
Savunma hakkımı kullanıyorum. Ağır tahrik içerisindeyim. =)

kardeşim sen hakkını savun....;)

kasım 03-06-2009 02:16

Alıntı:

ensartopcu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524358)
Zina bizden öncede serbestti. Devletin koruması altında Genelevler vardı. Bunlar bizden önce olan olaylar.

PKK Dediğin 30 yıldır bu devlete karşı geliyor. Benim oturduğum mahallede bile PKK Yandaşları eylem yaptığı zaman dükkanları zorla kapattırıyorlar. Ben bunun canlı şahidiyim.

Aleviler kışkırtılmış olsa bile Sn. Erdoğan Bu Devletin Başbakanıdır ve gerekeni yapmak zorundadır. ayrım yapma hakkına sahip değildir. yok efenim sen alevisin, sen kürtsün gibi ayrım yapamaz. Önce bunu anlamanız lazım. Burası sadece Milli görüşçülerin yaşadığı bir Türkiye değil. Olayları kendi açından ele alma. Bu ülkede her türlü vatandaş yaşıyor.

Ben susuyorum bu saatten sonra....
Adam kendi partisinin yaptıklarını bilmiyosa orada akan sular durur bende dururum

Ne demiş Mahmut Efendi HZ
Bir insan olursa sağır sen ona istediğin kadar bağır.

Beritan 03-06-2009 02:18

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524385)

kasım sözü çok beğendim:güzel:

Jurnal 03-06-2009 02:21

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524385)
Ben susuyorum bu saatten sonra....
Adam kendi partisinin yaptıklarını bilmiyosa orada akan sular durur bende dururum

Ben partimin yaptıklarını çok iyi biliyorum. Asıl sizler bizim neler yaptıklarımızı bilmiyorsunuz. bilsenizde anlayamıyorsunuz, Anlasanızda çaktırmıyorsunuz=)

kasım 03-06-2009 02:21

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524390)
kasım sözü çok beğendim:güzel:

İmza yapmışsınız hemen, sözün Patenti nerde ?

Beritan 03-06-2009 02:22

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524393)
İmza yapmışsınız hemen, sözün Patenti nerde ?

yazdık ya:V
sen mahmut efendi dedi demedinmi:V

kasım 03-06-2009 02:23

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524395)
yazdık ya:V
sen mahmut efendi dedi demedinmi:V

Ama ben vesile oldum öğrenmenize

Beritan 03-06-2009 02:26

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524396)
Ama ben vesile oldum öğrenmenize

:w::w: senin ismini yazim....
bak diyim doğum tarihim diye yaza bilirim;;)

ahmetermiş 03-06-2009 02:34

Bazıları anlamazsa ardaki farktan..AK parti çıkar sandıktan;;)
(Ahmet Ermiş)

Sözün yerini bulmasını istersen az bağır,Çok bağırırsan mütedeyyinler olur sağır..;;)
(Ahmet Ermiş)

Jurnal 03-06-2009 02:37

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524411)
(Ahmet Ermiş)

Sözün yerini bulmasını istersen az bağır,Çok bağırırsan mütedeyyinler olur sağır..;;)
(Ahmet Ermiş)

güzel cümleler. tebrik ederim. =)

kasım 03-06-2009 02:40

Alıntı:

(Ahmet Ermiş)

Biz anladığımız için aradaki farkı, o zaman çıkmayacak akp sandıktan.

Alıntı:

(Ahmet Ermiş)

Öylemi !!!
Baykal gibi insanlar zamanında çok bağırmış sizi sağır etmiş. bizde geldik doğruları anlatmaya
Bizde dedik bunlar niye anlamıyor ?
Halbuki sağır olmuşsunuz ?

M.Efendi Hz sözü bir kez doğru çıkmış.
Ne kadar konuşsak ta anlamayacaksınız çünkü sağırmışsınız ?

Bu arada biraz tutarlı sözler yaz ki alay konusu olmasın

kasım 03-06-2009 02:43

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524400)
:w::w: senin ismini yazim....
bak diyim doğum tarihim diye yaza bilirim;;)

Sizlede başa çıkılmıyor ki insan bir teşk. eder + felan birşey verir ?
Nerde kaldı eski düşünce
"Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum" sözü nerde kaldı.

Biz harf öğretmedik söz öğrettik ama bir teşk. bile alamadık

miraç 03-06-2009 02:50

HIPERMUHAFAZAKARI YAZDIKLARINDAN DOLAYI KINIYOUM

:@Küfür ve hakaret etmek yasaktır diyorsunuz.kendi yönetiçileriniz. hakaret ve küfür ediyorlar. Şeytanı saadet ettiren parti nedemektir. yaratık nedemektir.sizi seviyeli olmaya davet ediyorum.vede kınıyorum.

ahmetermiş 03-06-2009 02:50

gözün görmez olmuş, ne gerçekleri görüyorsun ne yazılanları anlıyorsun ..?
kalbinde kapalı...siz çok konuştukça AK partinın oyları katlanır..
çünki siz ne mesut yılmaz ile..? ne demirl ile..? ne cindoruk ile..? ne mehmet ağar ile..? ne APO ile ve dtp ile..? ne mhp ile..? ne chp ile..vs.vs.vs.vs ne baykal ile uğraşıyorsunuz çünki siz yanlış adamla,yanlış partiyle uğraşıyorsunuz ve size göre yanlış sitede gezip oy çalmağa çalışıyorsunuz,ama nafile...
guneş balçıkla sıvanmaz,siz topbaşı savcılığa vermeğe çalışıyorsunuz,biz baykalı..
siz başbaknımızla uğraşıyorsunuz biz,ergenekonla vs. vs.vs ARADAKİ FARK.
siz yuzde ıkılerde geziyorsunuz..biz yuzde ellilerde.. siz 40 yıldır ıktıdar olmağa çalışıyorsunuz ..bız kurulduğumuz sene ıktıdar oluyoruz..vs.vs

Jurnal 03-06-2009 02:57

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524427)
gözün görmez olmuş, ne gerçekleri görüyorsun ne yazılanları anlıyorsun ..?
kalbinde kapalı...siz çok konuştukça AK partinın oyları katlanır..
çünki siz ne mesut yılmaz ile..? ne demirl ile..? ne cindoruk ile..? ne mehmet ağar ile..? ne APO ile ve dtp ile..? ne mhp ile..? ne chp ile..vs.vs.vs.vs ne baykal ile uğraşıyorsunuz çünki siz yanlış adamla,yanlış partiyle uğraşıyorsunuz ve size göre yanlış sitede gezip oy çalmağa çalışıyorsunuz,ama nafile...
guneş balçıkla sıvanmaz,siz topbaşı savcılığa vermeğe çalışıyorsunuz,biz baykalı..
siz başbaknımızla uğraşıyorsunuz biz,ergenekonla vs. vs.vs ARADAKİ FARK.
siz yuzde ıkılerde geziyorsunuz..biz yuzde ellilerde.. siz 40 yıldır ıktıdar olmağa çalışıyorsunuz ..bız kurulduğumuz sene ıktıdar oluyoruz..vs.vs

Aynen katılıyorum abime. Selam ve Dua ile.

ahmetermiş 03-06-2009 02:59

Alıntı:

(Ahmet Ermiş)

(Ahmet Ermiş)

Sözü söz diye söyleme bir düşün..! hakikat olsun daim işin..ihtinassratal mustagim değil senin gidişin..???
(Ahmet Ermiş)

kasım 03-06-2009 04:43

kendince türkü söyleyip duruyorsun.
Kenini yağ gibi üste çıkarmak için söz yazma

All times are GMT +3. The time now is 23:44.