![]() |
Bugün İzmir'de seçim olsa
Araştırma Merkezi İzmir anketi sonuçlarını açıkladı
Sonar Araştırma Merkezi İzmir'de çeşitli yaş gruplarında 3454 kişiyle yaptığı araştırmanın sonuçlarını açıkladı. Araştırmada deneklere, “İzmir'de yapılacak olan yerel seçimlerde hangi partinin “İzmir Büyükşehir Belediye Başkan” adayına oy vermeyi düşünüyorsunuz” sorusu soruldu. Cevap vermeyenler, parti tercihi belirtmeyenler ve oy kullanmayacağını belirtenler değerlendirilmeye alınmadı, kararsızlar orantısal olarak dağıtıldı. Sonuçlara göre CHP İzmir'de açık ara önde görünüyor. http://foto.gazetevatan.com/newpics/...61235303_3.jpg A.A |
bence bu kadar fark olmaz iki parti arasında
|
Bence de olmaz..izmir bu seçimler de çok farklı olur...başbakanımızın izmire yatırımları göz önüne alınır tabiki de...diye düşünüyorum...inşallah da farkla alırız...
|
fark çok fazla. chp ile ak parti arasındaki farkın bu kadar fazla olacağını düşünmüyorum. inşeAllah akparti tamamen alır diye de temenni ediyorum..
|
chp alır ama bu kadar fark olmaz yanlı bir anket bu bence...
|
bende farkın bu kadar olacağını zannetmiyorum =)
bu da sabancı üniversitesinin anketi gibi komik olmuş... sabancı üniversitesindeki ankette de kemal kılıçdaroğlu %84 gözüküyordu :D:D |
Alıntı:
|
ay saadetlilere kalsa saadet kesin kazanıcak da bakmayın konusu bile olmaz yani :):)
|
bu kadar fark olmaz. keske izmiride alsak ama chp kesin alır:hmm
|
vallahi yatıp kalkıp orası için dua ediyorum buralar kesin de orası gerçekten şüpheli...bir mucize olsada alsak ama başbakanıma guveniyoruz o geldi bereket geldi..inşaAllah oylardada ordada berekt gelir..Ak Partiye...
|
Yok artık..İzmirli olmasak kandıracaklar..Sırf akparti mitingine gelenler oy atsa bu kadar fark olmaz be..Bu anketi herhalde yalnızca karşıyaka ve konakta yapmışlar..!
|
değil mi kardeşim miting de vardı yine baya kişi Allah artırsın inşaAllah...olmayacak 1 fark bu..
|
Fark en fazla %3 oy olacaktır,Çünkü milletvekili seçimlerinde bile %5 fark vardı.,Arsenik,Davos ve İzmirdeki hizmet eksikliğini göz önünde bulundurursak bu ankete sadece uydurmasyon diyebiliriz..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aklı sahibi hiçbir insan inanmaz bu anketin doğruluğuna...
Çocuk bile güler...:D:D |
anket işte fazla bisey bekleyemessiniz.. izmir halkı inşallah gerçekleri görecek ak partimize birlikte olacaktır
|
Alıntı:
biraz daha kırıcı olmadan davranırsanız memnum olcam saygılar |
ANKET GERÇEKLERİ YANSITIYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..İZMİR HALA CHP'NİN KALESİ....FAKAT BİZİM KALEMİZ TÜRKİYE....CHP SADECE DEREBEYLİK.... |
bende inanmıyorum bu kadar farkın olacağını :olmaz:
|
Chp'nin İzmirde yapmadıklarını hepimiz biliyoruz .Arsenikli su en büyük sorun İzmir için.Yinede bu sorunlara karşılık izmiri chp alacaktır diye düşünüyorum.Çünkü oranın halkı için hangi sorun olursa olsun ,ne kadar yatırım yapılırsa yapılsın sabit fikirlidirler.Chp'yi Atatürk kurdu diye chpye oy verdiklerini emin olmakla beraber düşünüyorum.Ama bu kadar fark olacağını hiç sanmıyorum abartılmış bir anket bir o kadarda taraflı bir anket.
|
Mitinge gideceğim birazdan
|
Bu kadar fark olmaz ama Chp Azi Kocaoğlu nedeniyle yerel seçim olmasından %40 larda oy alır rahat. Bugun sanırım 2.30 da miting var, yanlız sınav var bugun türkiye geneli ben katılamayacağım katılanlar fotoğrafları eklerse süper olur.
|
Alıntı:
Katılıyorum size.. İşte diyince de laf oluyor..ya gerçekten bunlar kinci belli etmeyin bari arkadaşım...Ak Parti olmasın kim olursa olsun işte belli ediyorsunuz ya yazık....şükredin be halinize bide beğenmiyorsunuz saadet gelse turkiyeyi nasıl idare edecek şaşırıyorum... |
Alıntı:
|
Ay bir gun aklımın ucuna bile gelmezdi saadetlilerle munakaşa edeceğim hiç de üzülmüyorum kendileri munakaşaya meraklıymış da haberimiz yok...
|
başbakanım boşboşuna GAVUR İZMİR dememiş yani..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saadet partisinin de bittiğini görebilsek hayırlısı ile...diğerleri muhatapım değldir onların ne mal olduğu ortada zaten bana saadetin böyle yapması dokunuyor...
|
Alıntı:
ya zaten GAVUR İZMİR diye bişey olamaz..başbakanımızın bir hatasıdır,ama olmuş bitmiş..:güzel: |
ewt çok doğru izmirliler de ak partili böyle birşey eski de kaldı artık :(
|
|
İşte budur ya saadet istanbul da bile bukadar dolduramıyor...maşAllah...
|
Alıntı:
bence sen aradan çıkk orada saadet görünmüyo bile eleştirme hakkına sahip değilsin... |
Alıntı:
onlar için akp önde olmasında ister dtp olsun ister chp,ister mhp neysee... |
Alıntı:
|
anketi ya sahilde yaptılar ya da chp seçim bürolarında. başka bir ihtimal yok. bunlarda chpli'ler gibi iç kısımlara giremiyorlar demek ki. 1:30 saat sonra miting var. bakalım anketin geçerliliği ne kadarmış görelim.
bu arada mitinge koyu chp'li bir arkadaşla gidiyorum. belki etkilenir başbakandan. ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Arsenikli su büyük sorunda Chp izmirde ilk kez elini ayağını bir işe bulaştrmadan bişeyi halletti ve çok önemli bir su arıtma sistemi kurdu ki burda afişlerde dünyanın en büyük arındırma sistemini kurduk diyor. Onun dışında 5 senedir bir metroyu tamamlayamadılar. Yollar çile mekanına döndü ama ne olursa olsun. %40 ın altına düşmezler. |
All times are GMT +3. The time now is 00:22. |