![]() |
AK Parti'nin; Marşları, Şarkıları ve Türküleri
AK MÜZİKLER *yeni*AK Parti Yerel Seçim 2009 Müziği (Yetmiş Milyon Kardeşiz) *yeni* Dolana AK Dolana *yeni*AK Parti Seçim Şarkısı (Murat Kekilli'nin söylediği iddia ediliyor) AK Parti Seçim Müziği Klasik (başbakan ve müzk) EFSANE (mix) HAYDİ AK PARTİ (tek başına iş başına) Liste güncelleniyor |
AK ŞARKILAR
diğer eserler upload edilip eklenecektir. onlybullet'e teşekkürler. emeklerine sağlık.
sevgilerle.... |
AK ŞARKILAR
tebrik ve teşekkür ederim kardeş. :D
|
AK ŞARKILAR
Alıntı:
|
AK ŞARKILAR
İstediğiniz ve Bulamadığınız AK Şarkılar Varsa Lütfen Bana İletin.
|
AK ŞARKILAR
Başbakanımızın konuşması vardı mitingden.Farklı bişeydi başka yerde dinlememiştim radyo dışında.Onu bulabilirseniz sevinirim.
Ayrıca diğer şarkılar için teşekkür ederim. |
AK ŞARKILAR
Teşekkürler Hepsi Var....
|
AK ŞARKILAR
Aslında bunların hepsini bir arada indirseydik daha güzel olurdu ama yine de emeği geçenlerden ALLAH razı olsun ... '' Durmak yok yola devam ...'' +1 |
AK ŞARKILAR
slm nasıslın arkadaşim
|
AK ŞARKILAR
—AK PARTİ—-
Tayyip Erdoğan geldi Ak Parti barajı dört kere deldi Çünkü halk Tayyib’i çok sevdi Ak Parti tek başına iktidara geldi Marmara ,Ege ,Akdeniz Ak partililerin kalbi tertemiz Ak parti ile siyaset artık temiz Ak Parti bizim sonsuz güvenimiz AK parti ile Türkiye kalkınıyor Türkiye’den kriz artık gidiyor Türkiye eksi enflasyon görüyor Türkiye ‘AB’ye doğru ilerliyor Ak Parti pak partidir bilinsin Partimize her seçimde yine’EVET’denilsin Ak Parti Türkiye için kalpten sevilsin Genel’dede yerelde de ‘EVET’denilsin Sağcı solcu AK PARTİ’yi seviyor Kıskananlar kıskançlıktan çatlıyor Türkiye kalkınmak neymiş görüyor Ak parti hortumcuların canına okuyor Ak Parti geliyor açın yolları Pak Parti geliyor seçin onları Türkiye kalkınıyor görün bunları Ak eller geliyor verin oyları Türkiye artık rekorları deler geçer Türkiye süper devletleri de geçer Halk Tayyib’i bin sefer bile seçer Muhalefet iktidar için daha çook soğuk su içer AK PARTİ ile Ekonomi de ilerliyoruz Pak Parti ile hep beraber kalkınıyoruz PKK yı AK PARTİ ile artık bitiriyoruz Sınır ötesinden öte uluslar arası takılıyoruz İş korunmaya geldin’mi, AB’ yi de, ABD yi de takmıyoruz YAZAN: ALİ OSMAN ÖN (Jet-Ali ) www.jetali.com |
AK ŞARKILAR
Herkese selamlar Arkadaşlar,
Ben yeni geldim ve siteyi çok beğendim, zaten Ak Gençliğin kötü işi olmaz diii mi.. Yüreğinize sağlık |
AK ŞARKILAR
Arkadaşlar AK PARTİ Rap Şarkısının Link Bozuk Sağlamı Yok Mu ?
|
AK ŞARKILAR
http://www.youtube.com/watch?v=vEFnlP5H7hs
Bunu kullanabilirsiniz. :) |
AK ŞARKILAR
Bunu Kullandım Zaten Ama Mp3 Olarak Lazım
|
AK ŞARKILAR
Alıntı:
|
AK ŞARKILAR
TEK BAŞINA İŞ BAŞINA / HAYDİ AK PARTİ
...istanbul abdi ipekçi m.vekili tanıtımından görüntülerle.zurna keman ve kemençe çok farklı olmuş:)) youtubedan izlemek isterseniz : linki burda. : http://www.youtube.com/watch?v=v-Iyw982Gw8 dinlemek veya mp3 ünü indirmek isterseniz. tek tıkla buyrun indirin. http://www.kenaneksi.com/akparti şarkının sözleride burada buyrun.. tek başına işbaşına..... adalet için ,kalkınma için ,türkiye için ,haydi ak parti işte büyük düş tarihe not düş, şanlı yürüyüş,haydi ak parti bu şarkı bitmez bu coşku dinmez, bu ışık sönmez haydi ak parti senle ağlarız senle güleriz , biz türkiyeyiz haydi ak parti bu şarkı bitmez bu coşku dinmez bu ışık sönmez haydi ak parti hey türkiyem hey türkiyem hey hey işte BAŞBAKAN işte ak parti ****** aydınlık yolun fark etmez sorun , senle çözeriz haydi ak parti şenlensin ev bark her gönle sen ak ancak ve ancak haydi ak parti gökte al sancak hilal yıldız ak şimdi şaha kalk haydi ak parti bu şarkı bitmez bu coşku dinmez bu ışık sönmez haydi ak parti hey türkiyem hey türkiyem hey hey işte BAŞBAKAN işte ak parti ******* söz: numan sabit kaldırım-ergün ekşi müzik : ergün ekşi düzenleme :fatih ıhlamur. yorumlayanlar : ergün ekşi-evren ersin-murat korkmaz-u.mürare |
AK ŞARKILAR
TEŞEKKÜRLERemegine saglık
|
AK ŞARKILAR
Ya kusura bakmayın ama bu siyasi partiler için yapılan şarkılar berbat oluyor.. :)
|
AK ŞARKILAR
Alıntı:
|
AK ŞARKILAR
Yaa Arkadaşlar sabahtan beri ak parti şarkıları dinliyorum coştum yaa :D
Ak Ak Ak en güzeli yaa.. |
AK ŞARKILAR
Son gençlik eğitim konresinde çalan bir şarkı vardı..Gerçekten mükemmeldi..
|
AK ŞARKILAR
Evet neydi o yaa aklıma gelmiyor..
|
AK ŞARKILAR
Tebrik Ederim... Güzel çalışma |
AK ŞARKILAR
emeği geçen herkeze çok teşekkürler .
|
AK ŞARKILAR
ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
|
.. çok çok teşekkürler
|
Ak Parti Marşı - Ak Marşımız.
AK PARTİ MARŞI Bütün Millet seni bekler Recep Tayyip'im gelecek Beşikte yatan minikler Yüzlerimiz hep gülecek Edirne'den Ardahan'a Ankara'dan yanan ışık Sana çarpan tüm yürekler Ardahan'dan görülecek Haydi sende ileriye Dönme Gardaş ezeliye Köy kasaba şehir'lerde Tayyip'li olsun AK günler Herkes düştü canın derde Hasret sana bu gönüller Omuz omuza verelim AK Partimiz şaha kalkmış Bir olalım AK günlerde Yürüdükçe Meydan inler Sağı solu düşünmeyiz Bu Memleket bu Millet'in Alnımız AK bükülmeyiz Garipleri de söyletin Meşale'miz Aydınlıktır İzmir,Urfa, Van'lı gardaş Usanıp'da söndürmeyiz Sandığa vurun inletin Gelin dostlar bir olalım AK'lı günler umudumuz Hain'leri hep kovalım Kucak açmış tüm yurdumuz İstanbul'dan Antalya'ya Aydınlansın karanlıklar Türkiye'yi dolaşalım Açık olsun hep yolumuz AK Parti'nin ışıkları Yandı sönmez sönmeyecek Bu dava'ya baş koyanlar Dönmez geri dönmeyecek Haydi Sende ileriye Dönme Bacım ezeliye |
Bence sabitlenirse iyi olur
|
eline diline yüreğine sağlık be kardeşim
|
arkadaşlar ben şarkıları indiremiyom nasıl indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim en kısa zamanda
|
Alıntı:
Bu konunun 1. sayfasındaki şarkıları indrmek için üzerine tıkladığımızda açılan sayfada 2 yuvarlak saat benzeri resim var. Birincisinin altındaki "Free User" yazısını tıkladığımızda karşımıza saniye sayacı çıkar, saniyeler sıfırlandığında da Download simgesi çıkar.. |
ya arkadaşlar ben bu akpartinin rap şarkısını indirmek istioyrum nasıl yapıcam ...:)
|
yaa arkadaş bn yeniyim ak müzikleri arıyorum saolun buraya koymussunuz ama rapid den başka linke koyarsanız bunları çok sevinirim
|
Tşkler Akparti Van Gençlik Kolları..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!1
|
ßAZI lİNKLER KIRIK DÜZELTİRMİSİN?
Not: Linkler düzeltildi |
Alıntı:
AK Parti Resmi Web Sitesi AK Şarkılar Bu linkte 17 eser var... Sağ tıklayıp indiriyoruz... |
Alıntı:
AK PARTİ İÇİN RAP ŞARKI OGEDAY AK PARTİ RAP ŞARKI |
çok güzel olmuş
|
Listemiz güncelleniyor arkadaşlar, aradığınız tüm eserleri bulabilecesiniz...
|
arkdaşlar ya bunları verenlerin ellerine saglık olsun
|
All times are GMT +3. The time now is 14:41. |