![]() |
MÜHENDİSLERİ ÇILDIRTAN SORULAR
1.sen elektronik mühendisiydin değil mi?
- evet - Tv'yi açarmısın? -...la havle |
2. sen makine mühendisiydin değil mi?
- evet - bizim çamaşır makinesi bozuldu, bir ara gelip bakarsın artık |
3.yaw sen inşaat mühendisiydin dimi?
- evet?? - baksana bu bina yıkılırmı? - ne biiliim ben, bir sürü testi var bu işin öle karpuza vurur gibi anlaşılmaz bu işler! - ne biçim mühendissin sen? |
4.-bilgisayar mühendisiyim.
-neeeee ?! waooow cok etkilendim. . -yok ya o kadar da degil saol yine de! -ya benim şu eski sevgilinin hotmailine nasıl girerim? - sus bi çay koy ya |
:) :D :)güzeldi
|
5.-meslegin ne evladim?
-kimya muhendisiyim amca. -sabun, sampuan felan. - yok amca oole degil daha bi zor |
*.- ne muhendisisin sen abi ya?
- kimya muhendisiyim. - e peki soylesene abi camasir suyunda ne var? icerik olarak yani? - ac arkasini oku. - hmm, bunlar bunlar bunlar varmis, zararli midir bunlar? - degildir. - icebilir miyim yani simdi? - icebilirsin tabi guvenle, kana kana ic... - yandim abi yaniyorum! |
7- ne mühendisisin?
- gemi inşaat. - aaa süper. şu titanic olayını bi de senden dinleyelim. |
8.- ne mühendisisin?
- bilgisayar - ya, geçen gün bilgisayarima virüs girmiş.. - senin gibi yaklaşık 100 milyon insana da girdi.. - nasıl yani?? - boşver sen, antivirus yükle.. |
9.-ne muhendisisin?
-endustri muhendisi -ne endustrisi? -...la havle |
10.-arkeoloji bolumde okuyan bir kisi tarafindan, bilgisayar muhendisliginde okuyan bir kisiye yoneltilmis soru:
- abi sen bilgisayar muhendisliginde okuyordun dimi? - evet. - size hacker 'lik yapmayi ogretiyorlar mi, boyle bir ders var mi? - sizde tarihi eser kacakciligi diye bir ders var mi? -?! |
11.*- ne mühendisisin?
- bilgisayar - bu bilgisayarlar nasıl çalışıyorlar kuzum? - içlerinde elektronik devreler var, ikili mantığa göre... - ??! - -boşver, sen tak fişi çalışır onlar.. |
12.*.-senin okuduğun bölüm ne yiğenim?
-genetik mühendisliği diyorlar teyzecim. -vah vah tıp fakültesi tutturamadın mı yavrum, boyle geretik mühendis olucan. -kandan cerahatten pek hoşlanmam |
13.*.-hmm yazilim muhendisligi nasil oluyor o?
- bilgisayar yazilimi uzerine. -yazi mi yaziyorsun yani bilgisayarda? -evet yazi yaziyorum bilgisayarda.(la havle) |
14.*.- ne okuyorsun sen?
- peyzaj mimarlığı - ne yapar o? - doğal çevreyi bozmadan insan gereksinimlerini karşılamak için incelemeler ve planlar yapar. kentlerdeki parkların, bahçelerin, tarım alanlarının ve yolların.... - ha yani bahçıvan olucan! |
Alıntı:
oo güzel laf koymuşş :D |
güzel şeyler yazmışsın yokluğumda ;)
|
hpsi çok güzel eline sağlık :D
|
Alıntı:
|