AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Bunun adı skandal! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=91173)

ishakyilmaz 03-24-2009 18:07

Bunun adı skandal!

Mehmet Haberal'ın televizyonunda "Yerel Seçim Özel" programının canlı yayın arasında söylenenler ortalığı karıştıracak!

http://www.ihlassondakika.com/Resiml..._news_icon.gifVİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Mehmet Haberal'ın televizyonu Kanal B'de yayınlanan (21 Mart 2009 tarihli) "Yerel Seçim Özel" programının canlı yayın arasında söylenenler ortalığı karıştıracak! İşte CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Kanal B Genel Müdürü Nahit Duru arasındaki şok diyalog...

Kanal B Genel Müdürü Nahit Duru: Size 1.5 - 2 dakikalık bir haber ayırsalardı. O Doğan Grubu da dahil... Şu anda siz kafa kafaya gelmiştiniz.

Kemal Kılıçdaroğlu: Evet

Duru: Önümüzde daha bir hafta 10 gün zaman var. O süre içerisinde de geçerdiniz. Ama bunlar p.şt. Çok ciddi söylüyorum

Kılıçdaroğlu: Tabi... Tabi...

Duru: Ve çok üzülüyorum şimdi, Haberal... Haberal... Bana şu talimatı verdi. Dedi ki, ne yaparsan yap... Ne yaparsan yap...

Kılıçdaroğlu: Evet...

Duru: Bunların (AK Parti'nin) oyunu azaltacak Ankara, İstanbul, İzmir, Adana'nın oyunu artıracak ne p..ştluk biliyorsan hepsini yap dedi. Dedim ki hocam, yani biz tabi bu adamlarımızı çıkaracağız, ama esas Saadet'i (Saadet Partisi'ni) çıkarmak lazım. Niye dedi. Dedim bunlarda CHP'ye oy 1 gidecekse Saadet'e 3 gitme ihtimali var.

Kılıçdaroğlu: Evet...

Duru: Çıkarabilir miyiz dedi. Dedim ki Ertan Yülek'i tanıyorum konuşurum çıkarırız. Ertan'ı ben de tanıyorum dedi. O zaman siz konuşun dedim.

Kılıçdaroğlu: Ben de tanıyorum.

Duru: Ertan abiye açtım telefonu Saadet Partisi'nden istediğim adamı, Genel başkanları dahil getirdim. Buraya getirdim ve 1000'in üzerinde SMS geldi Saadet Partisi genel başkanına. Ve ben inanıyorum ki en az bir puan artırdı.

İŞTE BU KONUŞMANIN GEÇTİĞİ BAŞKENT TV'NİN SAHİBİ HABERAL!

91 seçimlerinde memleketi Rize"den milletvekilliğine adaylığını koyan Haberal, yaptığı seçimle son anda ANAP yerine DYP"den yarışa girince, hüsrana uğramıştı.

Haberal"ın bir de cumhurbaşkanlığına aday gösterilmesi olayı var hatırlayanlar için. Süleyman Demirel"in cumhurbaşkanlığının ardından, 5+5 önerisinin suya düşmesiyle beraber, adı Köşk için en çok anılan adaydı. Adaylığını, siyasi duruşunu da "sağ eğilimli" olarak niteleyen Bülent Ecevit gündeme getirmişti. Kamuoyunda neredeyse kesin bakılan Çankaya koltuğuna son anda "yargının başı" formülüyle Ahmet Necdet Sezer getirilmiş, Başbakan Erdoğan"ın deyimiyle anayasalar havada uçmuştu.

Tüm bu başarılarına rağmen Haberal"ın "ünlü" olması, Rahmetli Başbakan Bülent Ecevit"in hastalığı dönemine rastlar. DSP liderinin sağ kolu Hüsamettin Özkan"ın yakın dostu Haberal, Ecevit"in hastalığının tespit ve tedavisinde yanında olmuştu. "Ecevit"in doktoru" adıyla bir anda gündeme gelen Haberal, Daha sonra Ecevit"e 7 ay süreyle Başkent hastanesinde yatarak tedavi önermişti. Pek bilinmeyen sebeplerle, eşi Rahşan Ecevit merhum başbakanın Haberal tarafından tedavi edilmesine izin vermeyerek Ecevit"i GATA"ya götürmüştü. Bülent Bey GATA"daki 15 günlük tedavi sonucu ayağa kalkmıştı.

Anıtkabir"in karşısındaki SİT alanında kurduğu Başkent Hastanesi"nin belediye, Genelkurmay"ın tüm çabalarına ve bölgede 4 kat imar iznine rağmen 8 katıyla boy göstermeye devam etmektedir. Anıtkabir"in manzarasını ve Ankara"nın çeşitli bölgelerinden izlenilmesini engelleyen bu yapı, hala ayakta...

Son olarak Haberal ailesinin, Başkent Üniversite"sindeki tüm kantinlerde satılan Mol Gıda ürünlerinin üretimini yapan bir de holdingleri var. Haberal"ın oğluna ait olan holding bünyesinde bir de petrol şirketini barındırıyor: Mol Pet.

Medya dünyasına da eğilen Haberal"ın, Başkent TV(BTV) adlı bir televizyon kanalı var.

Haberal"ın önderliğinde bir araya gelen pek çok isim, 2011 seçimlerinde iktidara oynamak için bir parti kurmanın gereklerini savundular. Ankara Patalya otelde bir araya gelen farklı kesimlerden etkin olan 100 isim var.

Bakın toplantıya kimler katıldı:

Bağımsız Türkiye Partisi(BCP) Genel Başkanı Mümtaz Soysal,

Partisini Yaşar Nuri Öztürk"le birleştiren Yaşar Okuyan,

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mustafa Balbay,

Emekli General Hurşit Tolon,

22 Temmuz`da Ankara`dan bağımsız aday olan gazeteci yazar Hulki Cevizoğlu,

Eski MGK Genel Sekreteri emekli General Tuncer Kılıç,

Tarihçi Sina Akşin,

Eski Devlet Bakanı Sadi Samuncoğlu,

Hukukçu Anıl Çeçen, http://images.ihlassondakika.com/Clipboard01(3375).jpg

İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek,

Gazeteci yazar Mete Akyol,

Eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş,

Eski CHP milletvekili Gülsüm Toker Bilgehan&

İşte Ulusalcı cephenin parti kurma teşebbüsünde liderlik koltuğunun en güçlü ismi Prof. Dr. Mehmet Haberal"ın hayatına dair küçük notlar.

tek_hece 03-24-2009 21:50

Allah adamı nasıl çarpar görsünler.. ve saadetliler nasıl kimlerin maşası olmuşlar anlasınlar..

Jurnal 03-24-2009 22:13

Gerçekler ortaya çıkıyor. İsteseler de istemeseler de...

ahmetermiş 03-25-2009 03:54

vay be yazıklar olsun bu olaya alet olanlara...sp.ile chp iş birliği içinde..ne söyleyeyim..ben her zaman söylerim bu sp liler kendileri ne yaparsa ama ne yaparsa mubahtır,başkaları azıcığını yapsa günahtır..ben chp lilere değil sp lilere kızarım..çünki gönül umduğu yere küsermiş..yazıklar olsun..

ishakyilmaz 03-25-2009 12:21

http://image.haber7.com/haber/haber7...5121126162.jpg

Beyazgülüm 03-25-2009 12:23

bu sabah gazetede okudum ve hiç şaşırmadım saadet partisini kullanıyor diye yüz defa söylemiştik ama anlamıyorlarsa bize neee !!!

LeyaL 03-25-2009 12:27

Akşam izledim bunu ve hiç şaşırmadım..

Saadet ve MHP adeta CHP ye çalışıyorlar.Bu tür oyunlara geliyorlar.
MHP yi boşverdim hadi ya saadete ne demeli?!!

FarukARSLAN. 03-25-2009 12:40

Patronu "Haberal" ne demiş??

BİLDİĞİN BÜTÜN PUŞTLUKLARI YAP! . . .

Var olsunlar acayip iyi oynuyorlar o rolleri!
Medyaları çok iyi oynuyor o rolleri.
Bu durum da diğerleri ne oluyor?.. KUKLA değil mi?..
MAŞA, değil mi?...

EEEE..
GERÇEKLERİN ÖYLE YADA BÖYLE BİR GÜN ORTAYA ÇIKMA GİBİ BİR HASTALIĞI VARDIR...

redyellow 03-25-2009 12:44

Akpli arkadaşlar, özellikle de saadet kullanılıyor diye bas bas bağıran arkadaşlar:

Birincisi filanlar saadet partisini kullanmak istiyorsa bunda suç kullanmak isteyenelrde midir? saadetde midir? yani saadet gitmiş ya bizi kullanın mı demiştir?

İkincisi saadet ne yapmalı sizce? Siz saadetin yerinde olsanız ne yapardınız?

Somut örnekler verebilir misiniz?

NOT: Kızarak, hakaret ederek, alay ederek, aşağılayarak yazacak olan varsa lüten bundan vazgeçsin, bu tip yazıları görmezden geleceğim:) sadece fikir ve düşünce istiyorum.

redyellow 03-25-2009 12:45

Ve bir soru daha: Bu haberal denen kişinin üniversitesi var, hastanesi var, televizyonu vs. var.

kanunsuz bir şeyler yapıyorsa bu adamın tepesine binmek gerekmez mi?

Ve bu tepesine binme işini de akp mi yapacak, saadet mi yapacak?

sevdesu 03-25-2009 13:03

size de bu yakışırdı din DOSTRIMIZ.... aramızda ne kadar büyük bir FARK oldugunu daha iyi anladım.... yazık güzel ülkemi zamanında bunlar yönetmiş.. yazık yazık yazık....

redyellow 03-25-2009 13:43

Alıntı:

sevdesu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560233)
size de bu yakışırdı din DOSTRIMIZ.... aramızda ne kadar büyük bir FARK oldugunu daha iyi anladım.... yazık güzel ülkemi zamanında bunlar yönetmiş.. yazık yazık yazık....

Nedir onlara yakışan sayın DİNDOSTU?

Biraz açar mısınız? ne yapmış o DİNDOSTlarınız?

sevdesu 03-25-2009 13:45

herşey apaçık ki zaten çok muhterem DİNDOSTLRIMIZ... chp ile MUHTEŞEM bir ikili olduğunuzu görmek gözlerimizi yaşarttı

redyellow 03-25-2009 13:52

Alıntı:

sevdesu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560262)
herşey apaçık ki zaten çok muhterem DİNDOSTLRIMIZ... chp ile MUHTEŞEM bir ikili olduğunuzu görmek gözlerimizi yaşarttı

Keşke somut şeyler yazsaydınız.

Böyle olmaz ki.

Şimdi ben de size yenilikçiyiz deyip, gömlek çıkardık deyip partiden ayrılırken felanla muhteşem ikili olmuşmuydunuz dersem ayıp kaçar değil mi.

Aynen sizin yaptığınız gibi.

Bu yukarda bahsedilen olayda saadetin suçu nedir, bunu yazabiliyormusunuz?

Ve yine sizden önce iki yazı yazdım:

---"Akpli arkadaşlar, özellikle de saadet kullanılıyor diye bas bas bağıran arkadaşlar:

Birincisi filanlar saadet partisini kullanmak istiyorsa bunda suç kullanmak isteyenelrde midir? saadetde midir? yani saadet gitmiş ya bizi kullanın mı demiştir?

NOT: Kızarak, hakaret ederek, alay ederek, aşağılayarak yazacak olan varsa lüten bundan vazgeçsin, bu tip yazıları görmezden geleceğim sadece fikir ve düşünce istiyorum."
----

----Ve bir soru daha: Bu haberal denen kişinin üniversitesi var, hastanesi var, televizyonu vs. var.

Ve bu tepesine binme işini de akp mi yapacak, saadet mi yapacak?"
----

Verebiliyorsanız bu sorulara ciddi ve mantıklı cevaplar verin sayın DİNDOSTUMUZ:)

Bu dindostu ne demek onu da anlamadımya...

sevdesu 03-25-2009 13:55

din adı altında yaptıklarını igneledim anlamayacak ne var? nasıl ve ne şekilde yorum yazacağım beni ilgilendirir siz mi soracağım. yaranız var ki gocunuyosunuz.....

FarukARSLAN. 03-25-2009 14:09

Konu bulanıyor mu, bulandırılmaya mı çalışılıyor?..

Anlayamadım da

redyellow 03-25-2009 14:10

Alıntı:

sevdesu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560276)
din adı altında yaptıklarını igneledim anlamayacak ne var? nasıl ve ne şekilde yorum yazacağım beni ilgilendirir siz mi soracağım. yaranız var ki gocunuyosunuz.....

Sakin olun, niye sinirlendiniz?

Size ne şekilde yorum yapacağınıza dair bir karışmam, bir şey söylemem mümkün mü?

tabiki herkes istediği şekilde yorum yapar, bana ne.

Ben bir iki soru sordum

Varsa cevabınız yazın.

Sinirlenmeyin.

Sizin yazınızdan soruyorum:

DİN ADI ALTINDA YAPTIKLARINI anlatabilir misiniz? ne yapmışlar?

Diğer sorularıma cevap vermiyorsunuz bari kendi yazdığınız şeyi açıklayın.

ama sinirlenmeden:)

sevdesu 03-25-2009 14:10

bende bir anlasaydım..... yeni konu açamadığımızdan oluyor bunlar hehehehe :D

sevdesu 03-25-2009 14:16

sinirlenmek değil ama söyledikleirme düşündüklerime kimse ipotek koyamaz. hakeret etmiyorum bir şey demiyorum benim düşüncemi söylüyorum
madem açıklama istediniz peki öyleyse sizi kırmamayayım;
*az çok sol ziniyetini biliyoruz değil mi? dinsel tüm konulara karşı çıkan bu toplumu dinsizleştirmeye çalışan bir sol zihniyeti var ülkemizde... bunlara destek veren bunlarla bir olan ONLAR gibidir... ''bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim'' ''kişi sevdiğiyle beraberdir''
*gel gelelim DİN İSLAM BAŞÖRTÜSÜ vs. konularda kendini öncü sanan saadetlilerin sol zihniyetiyle berbaer olsuşu (hebr yanlış dahi olsa ateş olmayan yerden duman çıkmaz) bana DİN ADI ALTINDA entrikalar çevirildiğini apaçık gösteriyor.
tabiki bunlar benim düşüncem dedğim gibi düşündüklerime kimse ipotek koyamaz

redyellow 03-25-2009 14:22

Alıntı:

sevdesu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560290)
sinirlenmek değil ama söyledikleirme düşündüklerime kimse ipotek koyamaz. hakeret etmiyorum bir şey demiyorum benim düşüncemi söylüyorum
madem açıklama istediniz peki öyleyse sizi kırmamayayım;
*az çok sol ziniyetini biliyoruz değil mi? dinsel tüm konulara karşı çıkan bu toplumu dinsizleştirmeye çalışan bir sol zihniyeti var ülkemizde... bunlara destek veren bunlarla bir olan ONLAR gibidir... ''bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim'' ''kişi sevdiğiyle beraberdir''
*gel gelelim DİN İSLAM BAŞÖRTÜSÜ vs. konularda kendini öncü sanan saadetlilerin sol zihniyetiyle berbaer olsuşu (hebr yanlış dahi olsa ateş olmayan yerden duman çıkmaz) bana DİN ADI ALTINDA entrikalar çevirildiğini apaçık gösteriyor.
tabiki bunlar benim düşüncem dedğim gibi düşündüklerime kimse ipotek koyamaz

Bu haber doğru tabiki... adam kendi sesinden konuşuyor, görüntüsü vs. var.

Ve bu kanal mehmet haberal'ın, mehmet haberal da aynen akpyi göçürmek için elinden gelen ne kadar puştluk varsa yap diyor.

Ve televizyonun yöneticisi de her türlü puştluğu yaptım diyor.

Ve siz geliyorsunuz inatla ve ısrarla SAADETLİLER SOL ZİHNİYETLE BİRLİK OLUYOR diyorsunuz.

Şimdi ben de size soruyorum:

Bu olayda saadetliler sol ile nasıl birlik olmuş oluyor.

Saadetlilerin bu konuşmadan haberi varmış da bile bile mi gidip onların isteklerini yapmış?

Burda bu haberde eleştiri yapılacak kişi o televizyonun sahibi Mehmet haberal ve tv'nin yöneticisi değil mi?

VE bu mehmet haberal'ın televizyonu var, üniversitesi var, hastanesi var.

Bu adam kanunsuz bir şey yapmışsa, yapıyorsa bu adama haddini bildirmesi gereken yine SAADETciler midir? yoksa akp hükümeti midir?

Elinizi vicdanınıza koyun ve öyle yazın yazarken.

redyellow 03-25-2009 14:25

Alıntı:

Kurtulmuş: Biz sözümüzün sahibiyiz

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Kanal B'deki skandal konuşmayı, "Bizim için çok kötü, çok acı bir şey bu." sözleriyle değerlendirdi.

Birilerinin gizli planlarında bir dahlinin olmadığını kaydeden Kurtulmuş, siyaset yaptıklarını, bu yüzden görüşlerini açıklamak için her imkanı değerlendirmesinin normal olduğunu belirtti.

Bazı basın organlarında Kanal B Genel Yayın Yönetmeni Nahit Duru ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçen bir konuşmaya atfen partimize yönelik asılsız ithamlara yer verilmiştir. Özellikle Nahit Duru’nun sözleri dayanak gösterilerek Saadet Partisi ile Kanal B arasında planlı bir işbirliği varmış gibi gösterilmeye çalışılmıştır.

Niyeti öyle olmasa bile veriliş tarzı itibariyle bu haberler kamuoyunda yanlış algılamalara neden olacak niteliktedir. Bu üslubuyla da camiamızı derinden üzmüş ve rencide etmiştir.

Seçimlere çok az bir süre kala gündeme getirilen bu haberlerin amacının Saadet Partisi’nin kısa sürede ulaştığı başarıyı gölgelemeye yönelik olduğu şüphesini taşımaktayız.

Bu çerçevede kamuoyunun doğru bilgilenmesi adına aşağıdaki açıklamayı yapma zorunluluğu ortaya çıkmıştır:

1- Bugün Saadet Partisi’nin temsil ettiği Milli Görüş Hareketi 40 yıllık siyasi ve fikri bir geçmişe sahiptir. Türkiye’nin en köklü ve en tecrübeli siyasi geleneğidir. Asla taviz vermediği ve bundan sonra da vermeyeceği temel prensipleri; bağımsızlık ve dürüstlüktür. Saadet Partisi bugüne kadar hiç bir grup, hizip, holding veya çıkar çevresinin gölgesinde olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır.

2- Biz sözümüzün sahibiyiz. Arkasında durmayacağımız hiçbir sözü söylemez, söylediğimiz her sözün de sonuna kadar arkasında dururuz. Her yerde ve her platformda görüşlerimizi paylaşmaya, doğru bildiklerimizi anlatmaya çalışırız. Bunu yaparken de bize bu imkanı tanıyanların niyet ve amaçlarını sorgulamak bizim görevimiz değildir.

3- Saadet Partisi başkalarının zaafları üzerinden değil, kendi değerleri üzerinden siyaset yapar. Kimseyi bölmek, parçalamak gibi bir niyetimiz yoktur. Biz bölmeye, parçalamaya değil, dağılan, ufalanan parçalarımızı toplamaya, milletimizi kendi değerleri etrafında yeniden bütünleştirmeye geliyoruz.

4- Siyaseti makam, mevki, koltuk gibi kısa vadeli hedefler için değil, Yeniden Büyük Türkiye’yi kurmak gibi yüksek idealler için yapıyoruz. Bizim amacımız; “İktidardakiler insin, o koltuğa biz oturalım” değildir. Biz mevcut iktidarın yanlış ve hatalı politikalarını eleştiriyor, doğru bildiklerimizi yapıcı bir şekilde teklif ediyoruz.

5- Yüksek ideallerimiz için mücadele verirken kimseye minnet etmez, kimseden himmet beklemeyiz. Milli İrade’ye inanır, milletimize güveniriz. Asla gayr-i meşru ilişkilere, antidemokratik yollara tevessül etmeyiz.

6- Muhalefet anlayışımız; çatışmacı ve kavgacı değil, uyarıcı ve yol göstericidir. Bu siyaset üslubumuz kısa sürede dikkat çekmiş ve toplumun bütün kesimlerinin takdirini kazanmıştır.

Bu nedenle bir süredir partimize yönelik olarak gündeme getirilen bu asılsız yakıştırma ve ithamları anlamakta güçlük çekiyoruz.

Saadet Partisi kimin ne dediğine bakmaksızın, sahip olduğu ilke ve idealler doğrultusunda siyaset yapmaya devam edecektir.

Bu gerçek dışı iddialar Saadet Partisi’nin elde ettiği başarıyı gölgeleyemeyecek, milletimizin teveccühüyle yakaladığı yükselişi durduramayacaktır.

Kamuoyuna, saygılarımla!

PROF. DR. NUMAN KURTULMUŞ
SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI
http://www.haber5.com/haber.php?haber_id=358093

Saadet genel başkanının bu konuyla ilgili açıklaması bu.

sevdesu 03-25-2009 14:25

elim vicdanımda zaten..... gördüğüm duydugum dogru bildiğim neyse onu yazarım.. dogru bildiğimi yazmasam bu iftira olurdu değil mi? iftiradan Yaradanıma sığınırım.... sizi kırdıysam kusura bakmayın ama görüşlerimi söyledim kişisel algılamaya gerek yok
Allaha emanet olun

ishakyilmaz 03-25-2009 14:28

Saygı Değer Kardeşlerim Konunun başka taraflara çekilecek bir yanının olduğunu düşünmüyorum.CHP ve yandaş medyasının ibretlik kumpası Rabbimizin vesilesi ile deşifre edilmiştir,bu asil halk kimin sahte kimin gerçek olduğunu görmüştür,görecektir inşALLAH..

Üç mevsim 03-25-2009 14:34

Biz buradan hep söyledik. Kanal B, ART, (KanalTürk) adeta Ergenekon Tv'dir dedik. Doğan Grubu yayın organları nasıl olmuşsa olmuş millet nezdinde bir genel kabul görmüş, bu kanallarla kıyaslanamazlar dedik.. Bu Ergenekoncular sizi oraya kara kaşınız, güzel gözünüz için çağırmıyorlar dedik. İşte herşey ortaya çıktı, adam açık açık anlatıyor.. Kullandık onları diyor.

milletinadami 03-25-2009 16:46

red yellow milli gorusun bu skandalinida gizlemeye calisiyorsun her zamanki saldirgan ve edep disi tutumunla ama basaramazsin.gunesi balcikla sivayamazsiniz.numan kurtulmusun partinize kazandirdigi yuzde 0 bucukluk oyda gitti...ergenekonla birlikte olan ahirettede beraber olunr size muslumanlarla isbirligi yapmanizi oneririm,dunya ve ahirette rahat edersiniz...

redyellow 03-25-2009 17:31

milletinadamı nickiyle yazan ama milletle alakası olmayan kişi:

Benim yazımdan bir tane EDEPDIŞI şey getir ben bu foruma bir daha girmem.

İftira atma, müfterilik yapma.

Çocuk gibi yazıyorsun, yazdıklarına ayrıca cevap vermeme gerek yok.

Hadi ordan...

Beritan 03-25-2009 20:39

.................

Beritan 03-25-2009 20:39

bunun düzmece olduğu o kadar belliki..
şimdi milletin aklına şu girecek saadet adayı sadece oy bölmek için geldi ve chp anlaşmalı...
saadet partisinni chp ile anlaşmayacağını herkes iyi bilir...
hani tayyip beyin hep kullandığı bir laf varya.."çirkef" gerçekten bunlar çirkefleşmeye başladılar..
ya kamera burunları dibinde...o zaman canlı yayında bu çirjkefliğine devam et..
valla yakışmıyo diyiicem olmayacak yakışyo diyecem olmayacakk

Ertuğrul ÖZGÜL 03-25-2009 20:41

Alıntı:

tek_hece Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560112)
Allah adamı nasıl çarpar görsünler.. ve saadetliler nasıl kimlerin maşası olmuşlar anlasınlar..

anlayanlar olacaktır ama anlamayan çoktur

redyellow 03-26-2009 00:12

Sayın yazıcıoğlu ile ilgili kazadan dolayı çok üzgünüm... bu başlıkta yazılan şeylerle ilgili gereksiz polemiklere girmek istemiyorum.

lüften bu başlığa bakan arkadaşlardan Yazıcıoğlu için dua bekliyorum.

turkuvaz 03-26-2009 00:15

Redyellow gördüğüm sağ duyulu tek milli görüşçü BEn kendisini çeşitli forumlardan tanıyorum Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim arkadaşlar

tek_hece 03-26-2009 01:26

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560220)
Akpli arkadaşlar, özellikle de saadet kullanılıyor diye bas bas bağıran arkadaşlar:

NOT: Kızarak, hakaret ederek, alay ederek, aşağılayarak yazacak olan varsa lüten bundan vazgeçsin, bu tip yazıları görmezden geleceğim:) sadece fikir ve düşünce istiyorum.

Benim bu konuyla ilgili ilk yorumum saadet partisinin kimlerin maşası oldugu şeklindeydi.. yoksa direk olarak saadet partisinin her hangi bir hatasından bahsetmedim.. yani Kullanılmıştır saadet partisi dedim.. Birileri kirli emellerine alet etmiştir saadet partisini.. belki saadet partisi de bunun farkında degil ama onların da işine gelir... saadet partisinin tek derdi "ak partiden ne koparırsam kardır" anlayışıdır zaten..

Yani birileri saadet partisini farkında olmadan kötü emellerine alet ediyor...

Bu durumda saadet partisi "cok defa kapanmış az kullanılmış parti " konumuna düşüyor ...

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560221)
Ve bir soru daha: Bu haberal denen kişinin üniversitesi var, hastanesi var, televizyonu vs. var.

Ve bu tepesine binme işini de akp mi yapacak, saadet mi yapacak?

siz mesajınızda "kanunsuz bir şeyler yapıyorsa" demişsiniz.. merak etmeyin zaten kanunsuz bir şey yapıyorsa geregi yapılır aydın dogana yapıldıgı gibi.. ama ak partiyi alaşagı etmek icin bu tür kirli oyunlar oynanıyorsa buna karşı yasal olarak yapılacak bir şey oldugunu düşünmüyorum.. adam cıkıp "ben ak partiyi istemiyorum ve onun secim kaybetmesi icin elimden geleni yapma hakkım var" derse bu adamın tepesine nasıl binmek gerekir..? bunların tepesine binmek bu tur deşifre olmuş kirli planları medya organlarında yayınlamaktır ...

Selametle..

redyellow 03-26-2009 09:56

Sayın tekhece:

Saadet partisi bazıları tarafından kötü emellerine alet ediliyor demişsiniz, olabilir, katılırım.

peki saadet ne yapmalı?

Buna bi şey söyleyin.

Seçimlerden mi çekilsin; yok arkadaş bundan sonra ben televizyonlara çıkmıyorum, konuşmuyorum, görüşlerimi açıklamıyorum mu desin?

ne yapsın?

2- Son paragrafınızla ilgili olarak da tek şunu söylerim: Cem Uzan olayını hatırlıyor musunuz?

:)

Üç mevsim 03-26-2009 11:27

Ne kadar acelecisiniz redyellow.. Refah Partisi'ni medya yıktığı için olabilir mi.. Refah partisi ile bizi karıştırıyorsunuz.

Bu ülkede bir Komutan, Erbakan'a p........ dedi.. Gık çıkaramadı kimse. Dün akşam bakıyorum TV 5'te Muhakkder Bey atıp tutuyor, aklı sıra bizim kedi olduğumuzu söyleyip, kendilerinin ise kaplan olduğuından dem vuruyor. Geçmiş geleceğin teminatıdır. Refah Partisi bu ülkeyi düzeltmek için önce darbe tehdidinin ortadan kaldırılması gerektiğini acı bir tecrübeyle yaşadı.

Siz kaplanlar (!) liderinize p. diyen askere gık çıkaramazken biz generalleri hakim karşısına diktik. Bu ülkede darbeleri yargılıyoruz!

Medya konusuna gelelim. Bu ülkede iş yapabilmek için darbe tehdidini ortadan kaldırmak nasıl en öncelikli iş ise, medyaya Milli İradeyi egemen kılmaya çalışmak da o derece önemlidir. Çünkü çok sesli ve yarısı Milli İrade temsilcisi olan medya ülkesinde darbe olamaz.

Sizi medya devirdi. Biz medya ile Ergenekon'u deviriyoruz.

Gelelim konuya.. Cem Uzan'ın meselesi Ergenekon tipi bir olay değildi. Onunki daha çok memeleketi soymak meselesiydi. Kanunsuz bir adamsa gereğini yapmak Hükümete düşer dediniz. Bakıyorum geriye; aynen Şevki Yılmaz'ın dediği gibi birileri hiçbirşey yapamadı sadece devrilebildi. Ama bugün sıra lafa geldi mi mangalda kül bırakmıyorlar.

1- Kanaltürk'ü Ergenekon Tv olmaktan çıkarıp Milli İradenin hizmetine yönlendirdik. KanalTürk'ün en önemli ismi Tuncay Özkan kodeste!

2- ART'nin ortağı olan Türk Metal-Sen Başkanı Mustafa Özbek kodeste!

Kanal B'ye de sıra gelir merak etmeyin..

(Şayet bazı ezik ve ve kıskanç birileri çıkıp "Silivri Guantanamo oldu" "Özgür Basın Susturulamaz" diye cıyaklamazsa)

redyellow 03-26-2009 11:40

Sayın özgünirade:

Benim babam senin babanı döver mantığıyla yazışmayı hiç sevmiyorum. Ben sadece bu konu başlığında bahsedilen olayda saadetin ne günahı var, ne suçu var diyorum. Bu olay için saadetin çirkin bir üslupla suçlanmasına karşı çıktım.

Bu şekilde bir yere varamayız.

lütfen...

Bugün üzgünüm.. moralim bozuk.

Devam etmeyelim.

NOT: Ben kaplan felan değilim. Ben her zaman itidal tavsiye ederim, her zaman sertlikten değil güzellikten yanayım. Bana hitaben yazarken lüften bu şekilde tabirler kullanmayın.

hipermuhafazakar 03-26-2009 12:54

vay be, yapabildiğin bütün puştlukları yap deniyor ve saadet'ide çıkarıyorlar he puştluk diye :D valla ne diyim çok isabetli düşünmüşler :D

aşk-ı ilahi 03-26-2009 13:15

bu kadar saçma bi kayıt görmedim..

körün gözüne parmak sokar gibi..kameranın kayıt yaptığı bi ortamda...ve yayını yapan sütüdyonun kamerası olduğu aşikar bi görüntü...bu şekilde lanse ediliyo..

ve kalkmış işte bi demiştik diyorsunuz..

bunların hepsi oyun...biz saadetlilere seçim öncesi kurulan tuzaklar..

yani bakın siz azsınız...sizin adaylarınız oy bölmek için kondu...gelin bize verelim bizde akp yi geçelim...

yok öyle safsata..

ben oyumu saadetten başka hiç bir partiye veermem..

hele chp ye asla..

tabi saadet olmazsa...üçüncüm akp dir...kazanmasını bi nebzede sevindiriir...

ama bu denli oyunlara alet olunmalara çok kızıyorum..

yahu önce ahlak ve maneviyat diyen..bir parti..sizce ahlaksızlığın tükenmişliğini destekler mi??

bu denlimi gözleriniz karardı da..bu konuşmalara inanır oldunuz...

redyellow 03-26-2009 13:29

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560719)
söyleyecek lafın olmayınca küfür edersiniz puştluk görüşçüler..sensin çirkef adam gibi konuş

Cenab-ı Allah muhsin yazıcıoğlu ve beraberindekilerin yardımcısı olsun. Cenab-ı Hak'dan ümit kesilmez.

Sevenlerine bağışlasın.

Amin....

All times are GMT +3. The time now is 01:52.