![]() |
gülmekten ölceksiniz:):):)
Huzurevinin bahçesinde iki tonton adam bir banka oturmuş, laflıyorlarmış.
- Aaah ah. . yaş oldu 73. . elim ayağım tutmuyor, her tarafım ağrıyor.:( ... benle aynı yaşta değil misin... sen kendini nasıl hissediyorsun???? -Yeni doğmuş bir bebek gibi. .:) - A aa? Nasıl yani?:hmm - Kafada saç yok, ağızda diş yok, galiba az önce de altıma yaptım.. :w::D:w::D:w::D:w::D:w::D:w::D:w::D http://forum.islamiyet.gen.tr/images...arrow_down.gif :saygılar::saygılar: |
:D:D emeğine sağlık..
|
Alıntı:
|
süpper yaaaaa:D:D:D:D
|
Alıntı:
|
:D :D :D l yaşlılar yaşlandımı çocuklaşıyolar diyenler doğru demiş demekki tescillendi böylece :D
|
:D :w: ;D :D :w:
|
neden ben buna gülemedim:(
|
bencede bunda gülünecek bişey yok her insanın başına gelecek şeyler ve bizler acınacak halimize gülüyoruz
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
katılıyorum arkadaşlara.. yaşlanınca böyle olabiliyor malesef. mizahi bişey olarak sunulması hoş değil..
|
yaff üzelesi bir durum bir o kadarda komik buna güldüm bizde olcaz tabiki o durumlara kimbilir ALLAH kimseyide muhtaç etmeden elden ayaktan düşürmeden alsın canımızı.....
|
Alıntı:
|
Ama yine de bu konunun böyle yanlış anlaşılabileceğini hiç düşünmemiştim:karasız: bilseydim bu konuyu açmazdım zaten:merhaba:.....saygılarla:saygılar::saygılar:
|
All times are GMT +3. The time now is 23:29. |