AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Siyaset (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=260)
-   -   SAADET PARTİSİ AKPARTİ KARŞITLIĞINDAN VAZGEÇMİYOR (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=93817)

Terennüm 04-06-2009 20:20

SAADET PARTİSİ AKPARTİ KARŞITLIĞINDAN VAZGEÇMİYOR

Danimarka Başbakanı Rasmussen’in NATO Genel Sekreterliğine getirilirken Türkiye’nin sergilediği tavır medyada genel olarak benzer biçimde yorumlandı. Hükümet karşıtı basın (Sözcü gazetesi hariç) hükümetin tutumunu başarılı bulan başlıklar verdi. Yandaş medya ise olayı “Davos Fatihinin yeni NATO zaferi” olarak lanse etti.
Ancak bir gazete hepsinden farklı bir tutum sergiledi: Milli Gazete.

Gazete, “Rasmussen ayıbı” başlıklı haberinde, hükümeti Batı ülkelerinin baskılarına boyun eğmekle suçladı ve olayı şöyle yorumladı:
"AB'ye giriş vizesi"nin tehdit olarak kullanıldığı NATO Zirvesi'nde Türkiye'ye geri adım attırıldı. Obama'dan Merkel'e ve Berlusconi'ye kadar birçok batılı liderin baskısı sonucu, Türkiye'nin karşı çıktığı Rasmussen, NATO Genel Sekreteri olarak seçildi.

Yayın organının bu tavrına bakarak Saadet Partisinin seçim öncesinde olduğu gibi seçimden sonra da hükümetin Batı yanlısı dış politikasını şiddetle eleştireceği anlaşılıyor.

Odatv.com

Morte 04-06-2009 21:15

Ya söylemeyeyim diyorum da, artık bunun söylenmeyecek bir yanı da kalmadı ki... SP=CHP işte, adamların fikirlerine kadar her şeyi aynı olmuş artık. Ben daha farklı ne düşünebilirim ki...

Özgür Çağrı 04-06-2009 21:16

Saadette chp gibi ebedi muhalefet kalacak ..

enes84 04-06-2009 21:22

Alıntı:

@korfez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573405)

inşALLAH

redyellow 04-07-2009 10:11

Milli gazetenin başlığını eleştirmeden önce sonuca bi bakar mısınız arkadaşlar.

Özür dilencek dendi, bu şartla okey verildi dendi, hani ne oldu özür?

1- Özür dileme sözünü verilmiş ve yine de özür dileme gerçekleşmemişse milli gazete haksız mı? hani özür, niye özür dilemedi, niye diletilmedi? Niye kimseden bir ses çıkmadı?

2- Özür dileme sözü verilmemiş ise bu sefer bize yalan söylenmiş olmuyor mu? bu da yanlış değil mi?

eğriye eğri doğruya doğru.

Tamam milli gazeteyi, saadeti vs. eleştirelim, eleştirin ama bu konuda milli gazete haklıdır.

Özür dilenmediği müddetce de milli gazete haklı olmaya devam edecektir.

Ya özür dileme olayı hiç yoktu, ya da söz verildiği halde söz yerine getirilmedi, yani sizi takmıyoruz dendi.

Bunun savunulacak bir yanı var mı ki milli gazeteyi eleştiriyorsunuz?

Biraz empati yapın.

Başbakan erdoğan değil de ecevit olarak düşleyin ve aynı olayı onun başbakanlığı döneminde yaşayın.

ne derdiniz?

kararlı 04-08-2009 00:06

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573860)
Milli gazetenin başlığını eleştirmeden önce sonuca bi bakar mısınız arkadaşlar.

Özür dilencek dendi, bu şartla okey verildi dendi, hani ne oldu özür?

1- Özür dileme sözünü verilmiş ve yine de özür dileme gerçekleşmemişse milli gazete haksız mı? hani özür, niye özür dilemedi, niye diletilmedi? Niye kimseden bir ses çıkmadı?

2- Özür dileme sözü verilmemiş ise bu sefer bize yalan söylenmiş olmuyor mu? bu da yanlış değil mi?

eğriye eğri doğruya doğru.

Tamam milli gazeteyi, saadeti vs. eleştirelim, eleştirin ama bu konuda milli gazete haklıdır.

Özür dilenmediği müddetce de milli gazete haklı olmaya devam edecektir.

Ya özür dileme olayı hiç yoktu, ya da söz verildiği halde söz yerine getirilmedi, yani sizi takmıyoruz dendi.

Bunun savunulacak bir yanı var mı ki milli gazeteyi eleştiriyorsunuz?

Biraz empati yapın.

Başbakan erdoğan değil de ecevit olarak düşleyin ve aynı olayı onun başbakanlığı döneminde yaşayın.

ne derdiniz?

HELAL

Üsküdarlı_Genc 04-08-2009 00:09

evt bu benimde garibime gitmedi değil ???

miraç 04-08-2009 00:38

siz akp liler bir ileri bir geri adım atmaktan oldugunuz yerde sayıyorsunuz.sizde artık sadetle ugraşmaktan vazgeçin hoşunuza gitsede gitmese de doğruları söylemeye devam edecegiz.

Sekoloji 04-08-2009 01:06

Alıntı:

miraç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574597)
siz akp liler bir ileri bir geri adım atmaktan oldugunuz yerde sayıyorsunuz.sizde artık sadetle ugraşmaktan vazgeçin hoşunuza gitsede gitmese de doğruları söylemeye devam edecegiz.

Terk et forumu!

aslan1276 04-08-2009 01:07

Alıntı:

Morte Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573402)
Ya söylemeyeyim diyorum da, artık bunun söylenmeyecek bir yanı da kalmadı ki... SP=CHP işte, adamların fikirlerine kadar her şeyi aynı olmuş artık. Ben daha farklı ne düşünebilirim ki...

SEN FARKLILIĞI HÜKÜMET İCRAATLARINDAN MI ANLARSIN YOKSA ELEŞTİRMELERDEN Mİ ANLARSIN

AKP DEKİ İCRAATLARIN BİR ÇOĞU CHP İLE AYNI
SANA SAYABİLİRİM
1-AKP İMF Cİ CHP İMF Cİ
2-AKP AMERİKANCI CHP AMERİKANCI
3-AKP AB Cİ CHP AB Cİ
4-AKP FAİZCİ CHP FAİZCİ
VS.

TABİ AKP İLE CHP NİN FARKLI OLDUĞU TARAFIDA VAR

YANLIZ SAADET PARTİSİ VE CHP AYNIDIR DERSENİZ BANA İKİ PATİNİN HÜKÜMETLERDE YAPTIĞI EYLEMLER VE İCRAATLAR AYNI İSE BANA ÖRNEK VERİN

SIRF SAADET PARTİSİ AKP Yİ ELEŞTİRİYOR DİYE CHP İLE AYNI DİYORSANIZ O ZAMAN ARD NİYETLİ OLDUĞUNA İNANIRIM

MİLLİ GAZETEYE BU KONUDA SONUNA KADAR DESTEK VERİYORUM

aslan1276 04-08-2009 01:12

Alıntı:

@korfez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573405)

HAK YOLDAN OLDUKTAN SONRA MUHALEFET VEYA %5 ŞEREFTİR BİZİM İÇİN

ultrAstribun 04-08-2009 01:13

Milli Gazete'nin tutumu Rasmussen hassasiyetinden değil, Ak Parti karşıtlığından kaynaklanıyor.
Rasmussen'in özür dilemesi benim maneviyatımda hiç bir değişikliğe yol açmayacaktır.
Milli Gazete, Rasmussen henüz açıklama yapmamışken eleştirilerini savurdu.
Bu Gazete'nin Amerikan hassasiyetiyle Ak parti ve Erdoğan'ın üzerine saldırması gözlerden kaçmıyor.
Bazen Ab'yi, bazem IMF'yi şimdide Rasmussen'i kullanarak Hükümete saldırmayı ve kendini haklı çıkarmayı marifet sayıyor.
Erdoğan bu süreci iyi götürmüştür.
Bu süreçten rahatsızlık duyanlar eleştirilerini yapacaklardır.
Milli Gazetenin tavrıda bu şekildedir.

aslan1276 04-08-2009 01:14

Alıntı:

Sekoloji Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574605)
Terk et forumu!

ARKADAŞIM TERBİYELİ OL

Sekoloji 04-08-2009 01:14

Ak Parti'yi sevmiyorsanız ne işiniz var burada kardeşim gidiniz kendi yerinizde fikirlerinizi paylaşınız. Nedir bu fitne fesatlık? Müslüman birisine yakışır mı ?!?

sina 04-08-2009 01:35

ne demek sevmiyorsan burda isin ne ,yönetici degilsiniz, hosgörülü olun biraz,
birsey demiyeyim diyorum her seferinde ama zorla dürtüyorsunuz , kusura bakmayin

redyellow 04-08-2009 11:04

Parti gözlüğünü az olsun çıkarabilen akpli arkadaşlar dahi evet kandırıldık derken burda hala hararetle özür dilese ne olur dilemese ne olur diyen arkadaşları hayretle okuyorum.

Madem özür dilese ne olur dilemese ne olur niye başbakanımız orda özür dilenmesi şartıyla genel sekreterliğe onay verdi?

Madem özür konusu bu kadar hafifdi koskoca başbakan bilmiyormuydu ya özür dilese ne olur dilemese ne olur ne gerek var özüre diyemezmiydi?

Ve madem özür konusu o kadar mühim değil, rasmussen buraya gelip özür dilemeden gitmeden önce burda işte dik duruş budur, işte biz adamı böyle yaparız tavırları neydi?

Yapmayın lütfen.

Özür ve roj tv konusu gayet yerinde yakalanmış bir olaydı, ama önce özür dileyip sonra onay verilseydi o zaman bu iş daha iyi olmazmıydı.

Bu adamlara güvenilmeyeceğini, söz verdikleri halde sonradan iş bittikten sonra kıvıracaklarını artık başbakan da öğrenmeli.

ya ortada verilen biz söz yok, bizi burda kandırıyorlar, veya söz varsa tutulmayan bir söz var ve bizim yetkililerimiz kandırılmış durumda.

redyellow 04-08-2009 11:04

Ha bazıları gene bunları yazdım diye aynen milli gazeteye dedikleri gibi beni de akp karşıtlığı ile suçlayacaklardır, bunu da biliyorum.

Hayırlısı olsun.

partizanlık gözlüğnü çıkarırlarsa benim akp karşıtlığı değil, sadece düşüncelerimi, fikirlerimi yazdığımı görürler.

aslan1276 04-08-2009 23:36

Alıntı:

Sekoloji Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574617)
Ak Parti'yi sevmiyorsanız ne işiniz var burada kardeşim gidiniz kendi yerinizde fikirlerinizi paylaşınız. Nedir bu fitne fesatlık? Müslüman birisine yakışır mı ?!?

SENİN GİBİ KİBİRLİ İNSANLAR KOVUNCA MÜSLÜMANLIĞA YAKIŞIYORA BİZ FİKİRLERİMİZİ SÖYLEYİNCE MİYAKIŞMIYOR
SENİN YAPTIĞIN MÜSLÜMANLIĞA İNSANLIĞA YAKIŞIYORMU
YAZIK SANA

NS 04-08-2009 23:38

chp ana
mhp yavru
saadet cücük muhalefet :D

aslan1276 04-08-2009 23:50

Alıntı:

ultrAstribun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574615)
Milli Gazete'nin tutumu Rasmussen hassasiyetinden değil, Ak Parti karşıtlığından kaynaklanıyor.
Rasmussen'in özür dilemesi benim maneviyatımda hiç bir değişikliğe yol açmayacaktır.
Milli Gazete, Rasmussen henüz açıklama yapmamışken eleştirilerini savurdu.
Bu Gazete'nin Amerikan hassasiyetiyle Ak parti ve Erdoğan'ın üzerine saldırması gözlerden kaçmıyor.
Bazen Ab'yi, bazem IMF'yi şimdide Rasmussen'i kullanarak Hükümete saldırmayı ve kendini haklı çıkarmayı marifet sayıyor.
Erdoğan bu süreci iyi götürmüştür.
Bu süreçten rahatsızlık duyanlar eleştirilerini yapacaklardır.
Milli Gazetenin tavrıda bu şekildedir.

HAKISIZLIK YAPIYORSUN
1-MİLLİ GAZETE ELEŞTİRİLERİNİ HÜKÜMETİN EYLEMLERNE BAKARAK YAPIYOR
2-EYLEM YAPILMAZSA ELEŞTİRİ YAPAMAZ
3-MİLLİ GAZETE İMF Yİ ,ABD Yİ ,AB Yİ ELEŞTİRMEDE HAKLI. BUNLARIN DÜNYAYI NASIL KULLANDIĞI ORTADA

SİZ AKP Yİ ELEŞTİRENLERİ İÇİNİZE SİNDİREMİYORSUNUZ

aslan1276 04-08-2009 23:52

Alıntı:

aeo92 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575540)
chp ana
mhp yavru
saadet cücük muhalefet :D

TERBİYESİZ

NS 04-09-2009 00:08

Alıntı:

aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575555)
TERBİYESİZ

:) :) evet... :D o dediğinden...

Alıntı:

aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575552)
SİZ AKP Yİ ELEŞTİRENLERİ İÇİNİZE SİNDİREMİYORSUNUZ

hiç suçlama girşiminde bulunma...asıl siz sindiemiyorsunuz :)
sende hazımsızlık problemi var...bana dediğine ve kendi dediğine bak :D

aslan1276 04-09-2009 00:26

Alıntı:

aeo92 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575573)
:) :) evet... :D o dediğinden...

hiç suçlama girşiminde bulunma...asıl siz sindiemiyorsunuz :)
sende hazımsızlık problemi var...bana dediğine ve kendi dediğine bak :D

sen çocukmusun nesin anlamadımki

son durak 04-09-2009 00:31

genel olarak milli gazte için yorumum sudur...

milli gazete =milli pravda

aslan1276 04-09-2009 00:40

Alıntı:

son durak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575591)
genel olarak milli gazte için yorumum sudur...

milli gazete =milli pravda

SENİN GİBİ DENGESİZDEN NE BEKLENİRKİ ZATEN

Necip Fazıl 04-09-2009 00:45

Alıntı:

aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575596)

Hakaret ederek ne yapmaya çalıştığınızı öğrenebilirmiyim...

Bide butavırlarınız haklı iken sizi haksız duruma düşürdüğünü biliyormuydunuz...

Biraz daha sakın lütfen...

;1

son durak 04-09-2009 00:48

Alıntı:

aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575596)

buralara aslan nicki ile gelmeyle aslan olunmuyor aslanım..

dengemi tartacak ne ölçütün var metreylemi ölçüyorsun yoksa ...

sahıslara hakaret etmek mizacımda yok yoksa sana verilecek çok denge tahtası var..

Sekoloji 04-09-2009 01:24

Alıntı:

aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575536)
SENİN GİBİ KİBİRLİ İNSANLAR KOVUNCA MÜSLÜMANLIĞA YAKIŞIYORA BİZ FİKİRLERİMİZİ SÖYLEYİNCE MİYAKIŞMIYOR
SENİN YAPTIĞIN MÜSLÜMANLIĞA İNSANLIĞA YAKIŞIYORMU
YAZIK SANA

Bana kibirli diyene bak! Gel buraya üye ol, AK PARTİ karşıtı yorumlar yap, sonra beni kibirli olarak ilan et! Bu ne küstahlık. Eğer sevmiyorsan aynı ortamda bulunmassın, Burada bizi germenin anlamı yok! Amacın nedir anlamadım.

aslan1276 04-09-2009 01:44

Alıntı:

Sekoloji Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575634)
Bana kibirli diyene bak! Gel buraya üye ol, AK PARTİ karşıtı yorumlar yap, sonra beni kibirli olarak ilan et! Bu ne küstahlık. Eğer sevmiyorsan aynı ortamda bulunmassın, Burada bizi germenin anlamı yok! Amacın nedir anlamadım.

BEN VEYA BAŞKASI FİKİRLERİNİ SÖYLER BU SİZE KARŞIT OLUR YADA OLMAZ ÖENMLİ OLAN TERBİYE SINIRLARI İÇİNE OLMASIDIR
AMA SEN KALKIP BENİ VE BAŞKASINI KOVMAYA KALKMAN NE KADAR DOĞRU

KÜSTAHLIĞI ANCAK SENİN GİBİ ACİZ ZAVALLILAR YAPAR

saldırılar,alaya almalar,aşağılamalar elbette olacaktır..çünkü biliyoruz ki;

Büyük dava adamlarının heykelleri, hayattayken üzerlerine atılan taşlardan yapılır!!!

teşekkürler erbakan hocam ve teşekkürler numan başkanım!!

sonsuza değin devam edecek bir davamız olmasına kuruculuk yaptığınız ve tekrardan şahlandırdığınız için!!

hep şehid oldular bu kelime için
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RASULULLAH
" Üstad Erbakan, bizim için çok önemlidir. O, siyonizmi ümmet'e anlatan çağımızın Abdulhamit'idir. Muhterem bir insandır. Filistin davasına en çok o sahip çıktı. Dünya Müslümanları, Siyonizm'i ondan öğrendi.

Hamas lideri Halit Meşal

Sekoloji 04-09-2009 01:53

Alıntı:

aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575655)
BEN VEYA BAŞKASI FİKİRLERİNİ SÖYLER BU SİZE KARŞIT OLUR YADA OLMAZ ÖENMLİ OLAN TERBİYE SINIRLARI İÇİNE OLMASIDIR
AMA SEN KALKIP BENİ VE BAŞKASINI KOVMAYA KALKMAN NE KADAR DOĞRU

KÜSTAHLIĞI ANCAK SENİN GİBİ ACİZ ZAVALLILAR YAPAR

saldırılar,alaya almalar,aşağılamalar elbette olacaktır..çünkü biliyoruz ki;

Büyük dava adamlarının heykelleri, hayattayken üzerlerine atılan taşlardan yapılır!!!

teşekkürler erbakan hocam ve teşekkürler numan başkanım!!

sonsuza değin devam edecek bir davamız olmasına kuruculuk yaptığınız ve tekrardan şahlandırdığınız için!!

hep şehid oldular bu kelime için
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RASULULLAH
" Üstad Erbakan, bizim için çok önemlidir. O, siyonizmi ümmet'e anlatan çağımızın Abdulhamit'idir. Muhterem bir insandır. Filistin davasına en çok o sahip çıktı. Dünya Müslümanları, Siyonizm'i ondan öğrendi.

Hamas lideri Halit Meşal

Asıl zavallı sensin Can çekişen bi zavallı!

musab 04-09-2009 02:01

ben saadet partisinin politikalarını kötüleme karalama kampanyalarını her zamn eleştiriyorum saadet partili olduğum halde..demin toplantıdan geldim seçim sonucu masaya yatırıldı bunu dile getirdim ve herkezde böyle düşünüyo istişare üyelrinin çoğu..

yani kötülemeyle karalamayla biyere varılmaz..sen insanlara anlatırsın kafasına yatarsa olumlu bulursa zaten düşüncesi değişir..adama bağıra çağıra siz şöylesiniz böylesiniz diye ithamlarda bulunulursa gelecek adamda gelmiyo..yani önce saadet partisi olarak kendi içimizdeki yaramazları ayıklicaz sonra başkalarını elşetiricez..

redyellow 04-09-2009 10:24

Alıntı:

-fatih- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575550)
Saadet gelicek,,İmf gidecek,,SAADET gelicek,Amerika gidecek,Saadet geleceK siyonistler Selam duracak,,ALLAHU EKBER:)

Saadetle, partiye vs. dalga geçebilirsin, bu ancak senin seviyeni gösterir, seviyeni göstermek açısından ne istersen yazabilirsin.

Ama yazının sonundaki ALLAHU EKBER'i bir daha bu tür bir yazıda kullanmamanı tavsiye ederim.

"Allahu ekber" dalga geçilecek, alay edilecek birşey değildir.

Bu konuda dikkatli ol.

Necip Fazıl 04-09-2009 10:28

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575816)
Saadetle, partiye vs. dalga geçebilirsin, bu ancak senin seviyeni gösterir, seviyeni göstermek açısından ne istersen yazabilirsin.

Ama yazının sonundaki ALLAHU EKBER'i bir daha bu tür bir yazıda kullanmamanı tavsiye ederim.

"Allahu ekber" dalga geçilecek, alay edilecek birşey değildir.

Bu konuda dikkatli ol.

Burada bir yanlışlık var sanırım ben Fatih kardeşi Sp'li diye biliyorum... :evet:

redyellow 04-09-2009 10:42

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575818)
Burada bir yanlışlık var sanırım ben Fatih kardeşi Sp'li diye biliyorum... :evet:

Yazısının sonundaki gülücük işareti yazıya uymuyor.

Bunu ben bir hata olarak gördüm, hata yapan da kim olursa olsun, spli veya akpli veya chpli farketmez.

Alay olarak algıladım ve uyardım. Saadetci de olsa başkası da olsa alay varsa hoş değildir.

Ama tekrar ediyorum: Yazının sonundaki gülücük işaret biraz alaycı ifade olmuş ve Allahu ekber de hiç uymamış.

Belki yanlış anlatmış olabilir, veya ben yanlış anladım, en iyisi amacını kendisi beyan etsin.

All times are GMT +3. The time now is 18:17.