![]() |
Baykal boğazladı!
CHP lideri Baykal kendisini kolundan yakalayan kadından boğazını tutarak kurtulabildi. http://www.ihlassondakika.com/Resiml..._news_icon.gif VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN... Adana ziyaretinin ardından Mersin'e karayolu ile gelen CHP lideri Deniz Baykal, Mersin Büyükşehir Belediye binasına da parti otobüsü ile geldi. Atatürk Caddesi girişinde otobüsten inen Baykal'ı, partilileri büyük bir coşku ile karşıladı. Belediye binası önünde toplanan kalabalık, genel başkanlarına ellerindeki CHP bayraklarıyla sevgi gösterisinde bulunurken, Baykal'ı yakından görmek isteyince izdihama yol açtılar. İzdiham sırasında kalabalığın arasında güçlükle ilerleyen Deniz Baykal'ı ceketinden çekerek kolundan yakalayan bir kadın, derdini anlatmaya çalıştı. Ne istediği anlaşılamayan kadın, korumaların müdahalesine rağmen Baykal'ı ısrarla bırakmak istemezken, CHP lideri kadından, boynunu tutarak kurtulabildi. Deniz Baykal, yaşanan izdihamın ardından güçlükle Büyükşehir Belediye binasına girebildi |
Sayın Baykal'ın bu konuda halkla ilişkileri gerçekten çok kötü.Halkın arasında indiği zaman,halkın içinden biri gibi davranamıyor,çünkü samimi olarak inemiyor..;1
|
Milletle bütünleşememe sorunun öreneklerinden biri...
Şaşırmadım.. |
|
|
|
kamera olmasa boğmayada kalkardı bundan herşey beklenir...
|
:Dbaykaldır ne yapsa yeridir:yehoo::yehoo:
|
Yazık kadına diyeceğim ama senin ne işin var o kalabalıkta.Baksanız kan revan içinde kalmış,Baykala yanaşılmaz artık!
|
iyide burda olaya deniz baykal diye bakmayın olaya..
kadın resmen yapışmış.. ve bu siyasilerin sevenleri kadara sevmeyenleride var...gayet normal bi şekilde korkmuşta olabilir... nasılki sayın başbakana bi adam sevgisinden sarılıp demirlierin arkasından çekmeye çalıştığı zaman başbakanın tutup,korumaların müdahalesiyle olayın bitirilmesi gibi... abartılacak bişi yok tabi bence!!! |
Alıntı:
Sırf muhalefet için muhalefet yapmıyalım :) |
Alıntı:
eğer amacım muhalefet yapmak olsa bunada yaparım.. her lafımda bişey aramayı keserseniz sevinirim... sadece tutmuş... boğazlamış felan..ve çok abartmış..noluyoruz yani... ve başbakanda yaptı.. dövdürüp dövdürlmediğini bilemem.. ama o mesajda bi kinaye veya ima yoktu.. nasıl okuyup neyi çıkarıyorsunuz valla şaşıyorum:) |
Baykal'dan daha ne beklenir ki işte chp zihniyeti insanlara yaklaşım tarzları bu demek ki.
|
Hayatımda hiç bir BAYANA el kaldırmadım.Terbiyesizlik...
|
SİYASETİ TEMİZ YAPALIM...BU TÜR OLAYLARI ABARTMAYALIM...NASIL BAŞBAKANIMIZIN "ANANIDA DA AL GİT"BAŞINDAN GEÇEN BU OLAYIN DİLLENDİRİLMESİNDEN RAHATSIZ OLUYORSAK BİZDE BU TÜR ŞEYLERİ BÜYÜTMEMELİYİZ...TABİ Kİ KINAMALIZ FAKAT KİMSENİN BİR ANLIK HAREKETİ ONUN KİŞİLİĞİ YANSITMAZ...
BAYKAL'IN GERÇEK YÜZÜNÜ ORTAYA ÇIKARMAK İSTİYORSAK BELGELERLE BATIRDIĞI ENERJİYLE YAPALIM BİZ ONLAR GİBİ SİYASETİ KİRLETMEYELİM..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D:D resimler çok komik walla ister istemez neşeleniyo insan..
|
100 tane Ananı da al git lafına bedel bir hareket... ;;)
|
Alıntı:
Provakatörlere, her mitinginde önüne dikilip aynı şeyleri söyleyenlere, kendisinden önceki 2 başbakana da aynı şeyleri tekrarlayan kişiye, yani 'maşalar'a HADİ ANANI DA AL GİT lafı az bile! Anlamıyorum bu korkunuz nedendir... Başbakan'ın mitinginde kolundan tutup çeken kişiye de hiç bir şey yapmamıştı araya korumalar girmişti o konuyla bağdaştırılmaz bilene bu. Komedi. Başbakanın o lafını habire ağzına sakız eden birinin de başına işte daha da güzeli geldi. Siper olanları anlayışla karşılıyoruz tabii. AMA Bİ SÖZ VARDIR YA ÖNÜNDEKİNİN BİLMEM NERESİ AÇIK DİYE ONLA ALAY EDECEKSEN ÖNCE KENDİ ARKANI DA ÖRTECEKSİN! Hoop, bu da o mesele gibi. Afiyet bal şeker olsun hepimize. |
Tarih tekerrürden ibarettir.
Bir zamanlar Deniz Baykal'da Türkiye'nin Başbakanı olan Adnan Menderes'in yakasına sarılıp özgürlük istiyorum diye seslenmişti. Menderes ise onun bu hareketine karşılık cevap olarak " Türkiye'nin Başbakanının yakasına sarılmaktan büyük özgürlük olur mu?" diye cevap vermişti. Yandaş medya yazmaz,ben yazayım dedim... Yine Mersin...Bu yaptığı 'yedi sülaleni de al git' demek değil de ne ? Üstelik bir bayana...Herşeyin doğrusunu milletim biliyor...Geçmişte olan bir olay günlerce yandaş medyada yankı bulmuştu...İnsanlar dillerinden düşürmemişti...Hadi bakalım buna ne diyeceksiniz ? Hadi görelim....Bugün bakın hangi yandaş medyada,ergenekoncu kuruluşlarda var bu haber ? Ben söyleyeylim, hiç birinde... Aradan 40 yıl geçmiş , bir kez bile milletim güvenip bu adamı iktidar yapmamış,başbakan yapmamış hala başbakan eleştirmeyi siyaset zanneder...Muhalefette olmak kolaydır,sabah kalkıp gazetelerini okursun,sporunu yaparsın...Çünkü üzerinde herhangi bir sorumluluk yok...Sonra meclise gelip olur olmaz muhalefet edersin...Ohh ne ala |
sayın baykal kendisine ulaşmaya çalışan bir vatandaşa olmasını kimsenin istemediği hareketlerde bulunmuştur. hareketler anlık etki tepki neticesinde halk için ne düşünüyorsa bunu hareketlerine yansıtmıştır.
|
süppper yaa o kadının elini alıp öpüp başıma koyasım geldii:D
|
kadında biraz yapılı belki bundan sebep korkmuştur kurtulmak için yapışmıştır boğazına :D
|
şu kadınlarda ne bu kadar yapışırlarki siyasetçilere anlamıyorum :hmm
|
Deniz Baykal, halkı boğazlayıp öldürmeye kalkacağına keşke "ananı da al git" deseydi.
|
işte baykalın gerçek yüzü..... bir kadına nasıl davranacaığı dahi bilmeyen sünepe beyinli biri!
|
Alıntı:
Bu arada bir not düşmek istiyorum. Başbakanımızın ananı da al git dediği kişi bir provakatördü, diğeri ise Deniz Baykal'ın destekçisi. Adam kendi destekçisini bile boğup öldürmeye kalkıyorsa, kim biler bizlere ne yapar? (Boğup öldürmek sözümü abartılı bulanlar olursa, önce Deniz baykal'ın yaptıklarına baksınlar.) |
Alıntı:
|
giitim gördüm desem yalan azdaha boğuluyordu baykal azrail geldi diyordu:w:
|
O çiftçi Vakit'e konuştu
Seçim meydanlarında Başbakan Erdoğan'ın, Mersinli bir çiftçiye “Ananı da al git” sözlerini siyaset malzemesi yapan Baykal, Mersin'i ziyareti sırasında CHP'li Reyhan Kaş isimli bir kadının protestosuyla karşılaştı. http://www.habervaktim.com/resim/resim67224_2.jpgHasan TOSUN'un haberi... Vakit'e konuşan Kaş, ailece CHP'li olduklarını belirterek, Kocavilayet'teki 35 dönümlük kendi arazisi dahil arazilerin CHP'li Başkan Macit Özcan ve beraber çalıştığı adamlarınca gasp edildiğini iddia etti. Baykal'a defalarca konuyla ilgili dilekçe yazdığını; ancak hiçbir cevap alamadığını söyleyen Kaş, şunları söyledi: “Babadan deden kalma topraklarımızı zorla alıyorlar. Ben satmadım diye beni tehdit ettiler.Baykal'a kaç defa dilekçe yazdım. Ama hiç ilgilenmedi. Ben de Baykal'a sözlü olarak anlatmak istedim. Ama yine kaçmak istedi. ‘Utanmıyor musunuz?' dedim. ‘Niye dilekçeme cevap vermiyorsunuz?' dedim. ‘Biz mahvolduk, bittik, yağmalandık. Ama siz Atatürk ve Türk bayrağı altında siyaset yapan vatan hainlerisiniz..' dedim. Baykal'ın yüzü kızardı ve beni boğazımdan tutarak itekledi. Ben de çektim, ceketi yırtıldı.” Mersin'de büyük bir rant meselesi olduğunu belirten Kaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her yerde yolsuzluk peşinde koşuyor havası veren Kemal Kılıçdaroğlu'nu kaç defa aramama rağmen benimle ilgilenmedi. Mersin'de yağma ve yolsuzluk var. Sayın Kılıçdaroğlu, yolsuzluk ve yağma arıyorsan Mersin'e gel. Macit Özcan'ın para karşılığında aday yapıldığını niye gündeme getirmiyorsunuz?” VAKİT |
|
Şoven herif
|
Hiç şaşırmadım..Deniz Baykal'ın ne zaman halkla samimi oldugu görüldüki?? O halkı sevmez çünkü halkta onu sevmıyor..Eger sevselerdi simdiye dek bir kez olsun CHP 'yi iktidara taşırdı..
|
All times are GMT +3. The time now is 13:43. |