AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Köşe Yazıları (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=124)
-   -   AKP'lileri Çıldırtacak Yazı (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=98818)

Ertuğrul ÖZGÜL 04-25-2009 15:54

AKP'lileri Çıldırtacak Yazı

Yeniçağ Ankara Temsilcisi Sebahattin Önkibar, yine çok tartışma yaratacak bir yazıya imza attı.
Yeniçağ Ankara Temsilcisi Sebahattin Önkibar, yine çok tartışma yaratacak bir yazıya imza attı.

Önkibar, AKP'nin "dost" ve "düşmanlarını" kaleme aldığı yazısında AKP'ye demediğini bırakmadı.

İŞTE AKP'NİN DOSTLARI VE DÜŞMANLARI

SAYMAKLA BİTMEZ...

AKP;

1) Ermenilere dost, Azerilere düşman

2) Kıbrıs Rumlarına dost, Türklerine düşman.

3) Irak’ta Barzani ve Talabani ile dost, Türkmenlere düşman.

4) Filistinli Hamas’a dost, Kıbrıs Türklerinin UBP’sine düşman.

5) Arap dünyasına dost, Türk dünyasına mesafeli.

6) İsrail ile ABD ile dost, Irak’ta ölen bir milyon mazlum Müslümana düşman.

7) Uluslararası tefecilere ve küresel baronlara dost, kendi yatırımcısı ve müteşebbisine hasım..

8) IMF’ye dost, çiftçiye, işçiye emekli ve yetime düşman.

9) Güneydoğu tahrikçilerine dost, milliyetçilerle ulusalcılara düşman.

10) AB’ye dost, TSK’ya mesafeli.

11) Kürtçeye dost, Türkçeye mesafeli.

12) Patrikhaneye dost. Batı Trakya’ya mesafeli.

13) Türkiye’deki alt kimliklerle dost, üst kimlikle sorunlu.

(Yeniçağ)

Supraliminal 04-25-2009 15:58

İyide bu adam kim ki yoksa dikkat çekmeyemi çalışıyor.
Kaale bile alınmayacak insanları konu olarak paylaşmayın yahu.

ishakyilmaz 04-25-2009 15:59

Seni muhatap alıp kelam etmek yakışık kalmaz bizlere fakat ortalığı bulandırmanıza da asla izin vermeyeceğiz..Öncelikle bilgi kapasitesine baktığınızda ezberletilmiş bir kaç klişe laftan oluştuğunu görüyorum.AK Partimiz üzerinden reyting toplamaya çalışan bir kaç zavalıdan biri olduğunu söylemek isterim.

Ertuğrul ÖZGÜL 04-25-2009 16:03

Alıntı:

[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592692)
İyide bu adam kim ki yoksa dikkat çekmeyemi çalışıyor.
Kaale bile alınmayacak insanları konu olarak paylaşmayın yahu.

olurmu kardeşim sen tanımaya bilirsin ama bu adamlar çok kişiyi zehirliyor hem yaniçağ hem tv hemde gazete bazında iş yapıyor yani türkiye genelince tanınmasada kendi çapına tanınan biri ve eğer o kadat önemsiz birisi olsa haberi çıkmazdı üstelik dikkat çekici geldi ithamları bana, akparti forum üyeleriyle paylaşmak istedim he nasıl olursa olsun düşmanı iyi tanımak lazım

hasan_ist 04-25-2009 17:44

İyi de bir kısmı doğru bu yazılanların.Özellikle de kıbrıs konusunda yazılan.Başbakan "Kıbrısta M.Ali Talat'ın elini zayıflatacak politikaları desteklemeyiz." demedi mi? M.Ali Talat tek devlet,tek hakimiyeti savunan biri değil mi? Ubp ise iki devlet,iki hakimiyetten yana.Neden eleştirilere bukadar kapalı olunuyor?

Sevban 04-25-2009 18:45

Alıntı:

MARŞANDİZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592821)
Yazarı gerçekten tebrik etmek lazım. AKP hükümetini 13 maddede öyle güzel anlatmış ki gerçekten bravo. Kısa ve öz. Ya siz AKP ciler sürekli aynı kelimeleri ciklet gibi ciğniyorsunuz. AKP'ye muhalif bir yazı çıksa kopyala yapıştır misali aynısı veya benzeri kelimeler ard arda sıralanıyor ve cümle kuruluyor. Yok efendim AKP üzerinden reatingmişte bilmem neymiş. Geçin kardeşim bunları geçin. Zamanında erbakan hocada montaj bunlar montaj refah partisini milli görüşü karalamak isteryenlerin yaptığı montaj deyip duruyordu şimdi ise sizler.

Bizde merak etmeye başlamıştık nerde kaldı bu ulusalcı diyerek, gelirgelmez çirkefliğe başladın az bi soluk alsaydın...

Sevban 04-25-2009 18:51

Sen uslup nedir edep nedir bilmiyosun, sen benim dinime hakaret edeceksin, birde seni başıma taçmı yapıcam, birde kalkmış pilli bebek gibi durmadan aynı savsataları tekrarlıyosun...
Anladığın dilden aslanım,

FarukARSLAN. 04-25-2009 18:54

Alıntı:

MARŞANDİZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592825)
Neden sizin tarafınızda olmamak sizi eleştirmek çirkinlik mi eğer çirkinlikse sdizler ilk once kendınıze bakın CHP hakkında yazdıklarınıza çizdiklerinize soyledıklerınıze oldu mu.

Öyle bi kafayı da anca böyle bi kafa savunur.

--
Sen daha kaç defa banlanacaksın aslanım?

Supraliminal 04-25-2009 18:55

Alıntı:

MARŞANDİZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592825)
Neden sizin tarafınızda olmamak sizi eleştirmek çirkinlik mi eğer çirkinlikse sdizler ilk once kendınıze bakın CHP hakkında yazdıklarınıza çizdiklerinize soyledıklerınıze oldu mu.

Tabiki de değil illa tarafımızda olman gerekmez.
Ama yalan,iftira,düzenbazlık her türlü pis iş senin tarafında .:güzel:
Chp hakkında yazıklarımız çizdiklerimiz hepsi doğrudur ispatlanmıştır belgelidir.
İftira atmak chpnin hamurunda var.

Ertuğrul ÖZGÜL 04-25-2009 18:58

biz bu ve bunu gibi şahıslara anlatamıyoruz nedense anlamak istemiyorlar belkide bu forumda eleştiriye yada başka düşünceye karşı tahammülsüzlük yokiftiraya karalamaya yer yok sadece

Ertuğrul ÖZGÜL 04-25-2009 19:00

Alıntı:

MARŞANDİZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592839)
Hz. İsa'nın güzel bir sözüdür ''Ey sizler neden karşınızdaki kişinin gözündeki çöpü görürsünüz de, kendi gözünüzdeki merteği görmezssiniz! Sizler ilk önce kendi gözünüzdeki merteği çıkartın ki, karşınızdakinin gözündeki çöpü daha iyi görebilesiniz'' diyer. ALİM OLAN ANLAR.

o söz atasözü onu bile bilmekten aciz olan sen gelmiş yorum yapmaya çalışıyorsun hoş onuda yüzüne gözüne bulaştırıyorsun diyoruz dediğimizden anlamıyorsun sen nasıl bi varlıksın anlayamadım

Ertuğrul ÖZGÜL 04-25-2009 19:02

Alıntı:

MARŞANDİZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592845)
Objektif aldığın rumuzdan utan. Gerçi senin gibi birinın bu rumuzu kkullanıp lunaparktaki balerin gıbı olması gayet normasl. Belli oluyopr kımın ne oldugu dengir fıratlar saban dıslıler melıh gokcekler kadır topbaslar ne oldu he melıh gokcek kemal kılıcdaroglunun karsısında ecel terlerı doktu saban dıslı ıle dengır fırat kacacak delık aradfı. daha ne dıyım ama sız kalkmıs hala dah ıskembe-i kubradan sallıyorsunuz. dokuynulmazlık zırhlarının arkasına gızlenmekten hbaska ne yapıyorlar. CHP bangır bangır bagırıyor dokunulmazlıklar kalksın dıye neden sızden ses soluk cıkmıyor ısaınızemı ggelmıyor

o tartışmayı ben göz kırpmadan izledim ışpatlayamazsan şerefsizsin diyor gökçek kılıçtaroğlı sırtarıyor kimin ecel teri döktüğünü halk gördü adama sakinleştirici vurmuşsunuz sinirlenmesin diye kumpasa düşürmeye çalıştınız ama anladı adam yemedi halkta yemedi

Supraliminal 04-25-2009 19:03

Alıntı:

Objektif aldığın rumuzdan utan. Gerçi senin gibi birinın bu rumuzu kkullanıp lunaparktaki balerin gıbı olması gayet normasl. Belli oluyopr kımın ne oldugu dengir fıratlar saban dıslıler melıh gokcekler kadır topbaslar ne oldu he melıh gokcek kemal kılıcdaroglunun karsısında ecel terlerı doktu saban dıslı ıle dengır fırat kacacak delık aradfı. daha ne dıyım ama sız kalkmıs hala dah ıskembe-i kubradan sallıyorsunuz. dokuynulmazlık zırhlarının arkasına gızlenmekten hbaska ne yapıyorlar. CHP bangır bangır bagırıyor dokunulmazlıklar kalksın dıye neden sızden ses soluk cıkmıyor ısaınızemı ggelmıyor

Sen şimdi benim dediklerimi yalanlıyormusun yani.
Chpnin hiç yalan dolan yolsuzluğu yok he.
Sana bi yığın belge dökerim önüne hastanelik olursun .
sen ne belgesi koyabilirsin önüme doğan medyanın gazete küpürlerinimi(!)
İftiracı ,düzenbaz sevimsiz insanlar sizi.

ATmaCA53 04-25-2009 19:06

Alıntı:

demir_ex Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592826)
Sen uslup nedir edep nedir bilmiyosun, sen benim dinime hakaret edeceksin, birde seni başıma taçmı yapıcam, birde kalkmış pilli bebek gibi durmadan aynı savsataları tekrarlıyosun...
Anladığın dilden aslanım,

bende o gazeteye kapak olsun diye şu madelleri sıralayacağım:

ulusalcıyız, kemalistiz, vatanseveriz derler ama fotoğraflardaki apo doğu perinçek buluşmasına hiç bir şey demezler.

yalçın küçüğün kitabında ATATÜRKE hakaret edilir ama ulusalcılar, kemalisçiler vatansever dediğimiz insanlar bu vatan hainine destek çıkarlar.

cumhuriyet gazetesi editörü abdullah öcalana çocuk katili demez

cumhuriyet yazarları roj tv çıkar

chp milletvekili roj tv çıkar

cumhuriyet gazetesi bir terörist örgütünün gazetesinde ölüm ilanını yayınlar

ak parti türbana destek çıktığında muhalefet yanlısı gazete ve tv kanalları ak partiyi eleştirir yargıtay ak partiyi kapatmaya yönelik çabalar gösterir ama chp türbana hatta çarşafa siyasete alet eder yargıtay bununla ilgili henüz bir işlem uygulamaz ve bayakala destek çıkar.

kılıçdaroğlunu dürüst bir insan olduğu söylenir torunuma sigorta yaptırmadım diye halkın gözüne bak baka kandırır ve en sonunda evet torunumu seviyordum sigortalı yaptım dedi açıklama yaptı.

kılıçdaroğlu pkk yandaşlarıyla görülür yine dürüstlük abidesi olarak görünür.

almanya elbert vakfından chp para aktarılır

tuncay özkanın sahibi olduğu o zamanda kanaltürke chp tarafından para aktarılır.

halk tv reklam almamasına rağmen yayınlarını sürdürmesinin sebebi chpnin derneklerden ve vakıflrdan toplanmış paralar ile halk tv destek olurlar.

yamyam çankaya belediye başkanından nasibini alamamış çankaya milleti hala daha oyunu chp veriyrsa gözü kör kullağı duymaz yine dürüstlük abidesi gösteriliyr chp karşı

deniz baykal ergenekonun avukatıyım der..

hadi bakayım bunların hepsi yalan desinler bakayım

daha çok şey sayabilir yani..

Supraliminal 04-25-2009 19:08

Alıntı:

MARŞANDİZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592859)
Belgemi BE HEY AHMAK SENİ. o söz Hz. İsa'nın sözüfdür. Aç incile de bak. Hoş gerçi sizler işinizer geldimi tevrattan incilden ayetler alır söylersiniz işinize gelmedimi değiştirildi dersiniz. Ama alın incili bakın bakalım kimin sözü.Melih Gökçeğin döktügü terlere kagıt mendıller yetısmedı. Kemal bey guluyordu evet ama melih gokcegin dustugu kucukluge guluyordu. Sonra hızını alamadı meydanlarda tehdıtler savurdu.

Sen hastaneye yat daha okuduğunu anlayamıyorsun.
Senin anlama ve mantıklı düşünme devrelerin yanmış.

Sevban 04-25-2009 19:09

Stüdyo marşandiz, kayıtlarını değiştir artık be aslanım hep aynı sözler yedin bitirdin bizi be evladım... :)

Ertuğrul ÖZGÜL 04-25-2009 19:09

Alıntı:

MARŞANDİZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592859)
Belgemi BE HEY AHMAK SENİ. o söz Hz. İsa'nın sözüfdür. Aç incile de bak. Hoş gerçi sizler işinizer geldimi tevrattan incilden ayetler alır söylersiniz işinize gelmedimi değiştirildi dersiniz. Ama alın incili bakın bakalım kimin sözü.Melih Gökçeğin döktügü terlere kagıt mendıller yetısmedı. Kemal bey guluyordu evet ama melih gokcegin dustugu kucukluge guluyordu. Sonra hızını alamadı meydanlarda tehdıtler savurdu.

ancak bu kadar saçma yorumlana bilirdi o tartışma ama senin kapasiten bu kadar belli ya
benim atasözüm o banane incildeki yazıdan ben atalarımdan duydum öyle kabul ederim

hasan_ist 04-25-2009 19:12

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592843)
biz bu ve bunu gibi şahıslara anlatamıyoruz nedense anlamak istemiyorlar belkide bu forumda eleştiriye yada başka düşünceye karşı tahammülsüzlük yokiftiraya karalamaya yer yok sadece

KIBRIS KONUSUNU YAZDIM KİMSE KARŞI FİKRİNİ SÖYLEMEMİŞ.İFTİRA MI PEKİ CTP YE DESTEK VERİP,UBP YE VERİLMEMESİ? KÖRÜ KÖRÜNE BAĞLANMAK,HERŞEYİ YALAN İFTİRA SAYMAK NEKADAR CİDDİ VE DOĞRU BİR DAVRANIŞ PEKİ?

Ertuğrul ÖZGÜL 04-25-2009 19:14

Alıntı:

MARŞANDİZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592872)
ASLANIM GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ. Erdoğanın bu zamna kadar kşi palavraları ınternette dolasıyor artık alay konus oldu Memleket sızın ıktıdarınız yuzunden aclık sınırında yasıyor.Fabrıukalar kapanıyor. AKePe hala daha teğet masalları şile insanları uyutuyor.Benzine v.s. gelen zamlara bakın. Dogalgaza elektrige gelen zamlara bakın. 207 yılının dolar kuru baz alınarak halk kandırılıyor halkın gelır sevıyesı yukseltılmıs gosterılıyor. Tayyip erdoganın ıslamı terorıstın ayaklarının dıbınde oturdugu zamanları unuttunuz galıba. O okudugu sıırden dolayı ıcerde yattıgı zamanları. Hala dah ATATÜRKÜN PARTISINıI Karalama pesındesınız. Evet baykal o carsaflıları turbanlıara roz<et takmakla buyuk hata yaptı. Ama sızler YSK nın suc dmesıne ragmen beyaz esya dagıtımına mıllete pırınc bulgur komur dagıtmaya devam etınız. Alenen suç işlediniz. Yargı kararları var evet ve bu asla degısmeyecek TURBAN YASSAK HEMMSERIM YASAK BUNU KAFANIZA SOKUN.

forumda olmasak ben sana sokacak çok şey bulurdum ama neyse ne o öyle aslanım falan hattini bil dengesiz

Arkadaşlar merak ettim Bakırköydeki hastanede bil. varmıda bu adam burda....

ATmaCA53 04-25-2009 19:15

Alıntı:

MARŞANDİZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592872)
ASLANIM GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ. Erdoğanın bu zamna kadar kşi palavraları ınternette dolasıyor artık alay konus oldu Memleket sızın ıktıdarınız yuzunden aclık sınırında yasıyor.Fabrıukalar kapanıyor. AKePe hala daha teğet masalları şile insanları uyutuyor.Benzine v.s. gelen zamlara bakın. Dogalgaza elektrige gelen zamlara bakın. 207 yılının dolar kuru baz alınarak halk kandırılıyor halkın gelır sevıyesı yukseltılmıs gosterılıyor. Tayyip erdoganın ıslamı terorıstın ayaklarının dıbınde oturdugu zamanları unuttunuz galıba. O okudugu sıırden dolayı ıcerde yattıgı zamanları. Hala dah ATATÜRKÜN PARTISINıI Karalama pesındesınız. Evet baykal o carsaflıları turbanlıara roz<et takmakla buyuk hata yaptı. Ama sızler YSK nın suc dmesıne ragmen beyaz esya dagıtımına mıllete pırınc bulgur komur dagıtmaya devam etınız. Alenen suç işlediniz. Yargı kararları var evet ve bu asla degısmeyecek TURBAN YASSAK HEMMSERIM YASAK BUNU KAFANIZA SOKUN.

lan lağum faresi, ALLAHIN yahudisi burdan çekip gitmezsen ben seni bulur kafana iki kurşunda ben sıkar geberirsin tamamı. sen türbana kurban ol, canımı sıkma benim sonra ana avrat söverim, akıllı ol aklını alırım...

FarukARSLAN. 04-25-2009 19:16

Alıntı:

Tohumsuz herif..
Ne idüğü belirsiz alçak haysiyetsiz..

Kaç defa banlanacaksın adam olman için diyorum?
Düşüncesi sakat, fikri yamuk, kafası ortaçağ avrupası yada cahiliye devrinden kalma mahlukat..

Git o pisliğini başka yere akıt tohumsuz herif.. Suratsız adam 1000 defa banlandın utanmıyor musun, kalleş yüzsüz.
Senin gibi yüzsüz insandışı yaratıkların dedikleri tabii ki kabul görmez.
Adam olmayı bilin önce, adap öğrenin adap.

Görgüsüz yamyam gibi araya düşüp düştüğün yerin değerlerine saldırmamayı öğren öğle gel..
Çukur herif..

İlla adamın ağzını bozacak, tadını kaçıracak ya bu kadar çakal olmaz bi insan..

Allah'ıma binlerce kez şükür olsun ki beni-bizi sizlerin kafasında yaratmamış....

ATmaCA53 04-25-2009 19:18

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592879)
Tohumsuz herif..
Ne idüğü belirsiz alçak haysiyetsiz..

Kaç defa banlanacaksın adam olman için diyorum?
Düşüncesi sakat, fikri yamuk, kafası ortaçağ avrupası yada cahiliye devrinden kalma mahlukat..

Git o pisliğini başka yere akıt tohumsuz herif.. Suratsız adam 1000 defa banlandın utanmıyor musun, kalleş yüzsüz.
Senin gibi yüzsüz insandışı yaratıkların dedikleri tabii ki kabul görmez.
Adam olmayı bilin önce, adap öğrenin adap.

Görgüsüz yamyam gibi araya düşüp düştüğün yerin değerlerine saldırmamayı öğren öğle gel..
Çukur herif..

İlla adamın ağzını bozacak, tadını kaçıracak ya bu kadar çakal olmaz bi insan..

Allah'ıma binlerce kez şükür olsun ki beni-bizi sizlerin kafasında yaratmamış....

ben o şahsın ip adresini mahkemeye vereceğim daha sonra mahkemede karşılaştık mı kafasına kurşunu sıkacağım acımak yok böyle şerefsizlere...

Ertuğrul ÖZGÜL 04-25-2009 19:20

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592881)
ben o şahsın ip adresini mahkemeye vereceğim daha sonra mahkemede karşılaştık mı kafasına kurşunu sıkacağım acımak yok böyle şerefsizlere...

sakin ol kardeşim geliş ama zaten bizi kızdırmak sen kızmak yerine onu kızdırmaya çalış daha iyi hem öldürürsen hizmet edemezsinki

hasan_ist 04-25-2009 19:22

Alıntı:

[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592850)
Sen şimdi benim dediklerimi yalanlıyormusun yani.
Chpnin hiç yalan dolan yolsuzluğu yok he.
Sana bi yığın belge dökerim önüne hastanelik olursun .
sen ne belgesi koyabilirsin önüme doğan medyanın gazete küpürlerinimi(!)
İftiracı ,düzenbaz sevimsiz insanlar sizi.

Belge varsa neden saklama gereği hissediyorsun? Konular nedense hep başka yönlere çekilerek aslından saptırılıyor.Yalan mı konudaki maddeler? Yalansa onların belgelerini yayınla varsa bizde doğrusunu öğrenelim.Muhalif seslerin susturulduğu da gerçek.Ben AKP li değilim.CHP li de değilim.Bende yazarken,eleştirirken üslubuma dikkat ediyorum sürekli ama neredeyse hakarete varan yorumlarla karşı karşıya kalıyorum.Kendinden emin kişilerde saldırganlık olmamalı.Muhalifte olsa,partili de olsa.Belge dediğin olgu zaten internetin çeşitli sayfalarında var.Gazete küpürlerini eleştiriyorsun ama açılan konulara bakıldığında da gazete ve tv yayınları referans veriliyor.Bir kısım medya yalancı,diğeri mi doğru peki?

Sevban 04-25-2009 19:23

Güzel kardeşim, çizgimiz belli adam başörtüsüne dine peygambere dil uzatıyor ne yani çiçekmi verelim muhalif diye...

ATmaCA53 04-25-2009 19:27

Alıntı:

hasan_ist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592885)
Belge varsa neden saklama gereği hissediyorsun? Konular nedense hep başka yönlere çekilerek aslından saptırılıyor.Yalan mı konudaki maddeler? Yalansa onların belgelerini yayınla varsa bizde doğrusunu öğrenelim.Muhalif seslerin susturulduğu da gerçek.Ben AKP li değilim.CHP li de değilim.Bende yazarken,eleştirirken üslubuma dikkat ediyorum sürekli ama neredeyse hakarete varan yorumlarla karşı karşıya kalıyorum.Kendinden emin kişilerde saldırganlık olmamalı.Muhalifte olsa,partili de olsa.Belge dediğin olgu zaten internetin çeşitli sayfalarında var.Gazete küpürlerini eleştiriyorsun ama açılan konulara bakıldığında da gazete ve tv yayınları referans veriliyor.Bir kısım medya yalancı,diğeri mi doğru peki?

chpli, mhpli de değilsin biliyorum çünkü saadetçisin, siz saadetçilerde akıllı olun gidin kendi başkanınızı sorgulayın numan başkanınıı ergenekoncular ile birlikteler iş birliğindeler...

hasan_ist 04-25-2009 19:28

Marşandiz arkadaşım neden söylemlerinde hakaret etmek gereğini duyuyorsun? Doğrularını uygun bir lisan ile sergilesen daha hoş olmaz mı? Her iki tarafta da karşıdakine hakaret,aşağılama nedense eksik olmuyor.Hakaret içeren söylemler sonucunda atılacaksın forumdan.Daha duyarlı olsan da kalıcı olsan olmaz mı?

Sevban 04-25-2009 19:33

Soysuz köpek , Allah cezanı versin, Allah ıslah etsin yoksa kahrı perişan etsin... seninle karşılaşmayı o kadar istiyorum ki,,

Şerrefsiz, hayvandan daha aşşağısın

hasan_ist 04-25-2009 19:34

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592890)
chpli, mhpli de değilsin biliyorum çünkü saadetçisin, siz saadetçilerde akıllı olun gidin kendi başkanınızı sorgulayın numan başkanınıı ergenekoncular ile birlikteler iş birliğindeler...

MHP liyim arkadaşım.SP li olsam,CHP li olsam kime ne ayrıca.Herhangi bir partiye oy vermek utanç duyulacak birşey değil.(DTP hariç) Ben MHP yi de DTPlilerle tokalaştıkları için en ağır eleştiren biriyim kendi forumunda.Eğriyse eğri demeyi biliyorum en azından.Hiçbiri babamın mirası değil bana.Ama vatan miras.Hem bana hem sana.Yanlış gördüğümü elbette eleştireceğim.Yanlış biliyorsam doğrusunu belgeler, bilgilendirirsin.Yaftalama birdaha tanımadığın,hakkında bilgi sahibi olmadığın birini.Boşu boşuna vebal altında kalma.

FarukARSLAN. 04-25-2009 19:35

Alıntı:

hasan_ist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592892)
Marşandiz arkadaşım neden söylemlerinde hakaret etmek gereğini duyuyorsun? Doğrularını uygun bir lisan ile sergilesen daha hoş olmaz mı? Her iki tarafta da karşıdakine hakaret,aşağılama nedense eksik olmuyor.Hakaret içeren söylemler sonucunda atılacaksın forumdan.Daha duyarlı olsan da kalıcı olsan olmaz mı?

Sizin içerinizde sakladıklarınızı o 'ters görüş'ten ARKADAŞLAR dile getiriyor işte.
Olay bu.

Bizde partimize böyle haysiyetsiz, ede yoksunlarının da 'muhalif' olduğunu görünce daha daha bağlanıyor daha da çok seviyoruz.
Çünkü yolun, doğru olduğunun belirtilerini görebiliyoruz.

ATmaCA53 04-25-2009 19:37

Alıntı:

hasan_ist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592900)
MHP liyim arkadaşım.SP li olsam,CHP li olsam kime ne ayrıca.Herhangi bir partiye oy vermek utanç duyulacak birşey değil.(DTP hariç) Ben MHP yi de DTPlilerle tokalaştıkları için en ağır eleştiren biriyim kendi forumunda.Eğriyse eğri demeyi biliyorum en azından.Hiçbiri babamın mirası değil bana.Ama vatan miras.Hem bana hem sana.Yanlış gördüğümü elbette eleştireceğim.Yanlış biliyorsam doğrusunu belgeler, bilgilendirirsin.Yaftalama birdaha tanımadığın,hakkında bilgi sahibi olmadığın birini.Boşu boşuna vebal altında kalma.

ozaman git baheçli adamını sorgula 200 yılında ki krizin sebebi o, hemde bir alevi dededinin elini öpende o, ne çabuk değişmiş sizin bu bahçeliniz aslan kesiliyordu, şimdi ise kedi...

Sevban 04-25-2009 19:37

çok komiksin sanırım mazoşistsin , hakaretten zevk alıyosun bu defa seni bu zevkten mahrum bırakıcam ALLAH herşeyi hakkıyla bilendir, cezanı şüphesiz o verecektir... Lan sen bi kere müslüman değilsin şizofren,

Ertuğrul ÖZGÜL 04-25-2009 19:38

Alıntı:

hasan_ist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592900)

arkadaşım senin gibiler genelde sadece benim dediğim doğru derler yahu akıl var mantık var bu hükümet hiçmi işe yarar iş yapmadıda hep elerştiri hep eleştiri insaf yani

ATmaCA53 04-25-2009 19:38

Alıntı:

MELANKOLİK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592903)
Hadi atın benı. SAKALI UZUN AKILLARI KISALAR SIZI.AMA BANA NE YAPACAKSINIZ ATES OLSANIZ CURMUNUZ KADAR YER YAKARSSINIZ DEYYUSU EKBERLER SIZI. AMA CEHENNEMDE OLACAKSINIZ NECEN MI KANDIRDIGINIZ INSANLAR ICIN O ANALARIN COCUKLARIUNIN AHLARINI ALDIGINIZ ICIN BU ULKEYI NAMERDE MUHTAC ETTIIGNIZ ICIN

lan süt çocuğu, sen bir daha bu foruma girersen zaten şerefsizsin, fırlama seni...

ATmaCA53 04-25-2009 19:40

Alıntı:

MELANKOLİK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592906)
DOGRUYMUIS. SOKAKLARDA ISSIZ GEZEWNLER ACLIK SINIRINDA YASAYANLAR MILLETIN DININI SOMUREREK IKTIDAR OLUP SADAKA ILE OY SATIN ALMAK MI DOGRU SIZIN MANTIGINIZ BUMU

ozaman git sen doyur bu insanların karnını oldumu, sen kendini düşnmekten başka birisi değilsin senin amacın siyaset yapmak lağum faresi....

Sevban 04-25-2009 19:41

YOk yok bu bela sana döner inşALLAh senin için hidayet diledim, senin gibi edepsizleşip hakaret küfür etmedim dinine sövmedim ama sen o kadar alçaksın ki , hepsini yaptın bütün kalbimle buğz ediyorum inşALLAH cehennemin dibini boylarsın,

ATmaCA53 04-25-2009 19:42

Alıntı:

MELANKOLİK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592911)
bE hey aklı evvel allah asla ceza vermez. allahın ceza vermesı onun kutsıyetıne ters bır defas. bela okuma cunkı ınancınıza gore belka okuyana doner. Allahı kotuluklerınıze alet edıyorsunuz. ıcınızdekı nefretı pıslıgı yuce yaradahna alet ewdıyorsunuz. ALLAH asla bela vermez cunkı o sonsuz merhametlıdır ve merhamet ve sevgı olan bır varlıkta kotuluk olmaz ama sızler hayır ve serrıde allah tan deyıp asıl sız kucumsuyorsunuz yaradanı

insan olsaydın d bela okumasaydık, sen bunu hak ediyorsun, ALLAHTA senin cezanı verecek.

Ertuğrul ÖZGÜL 04-25-2009 19:42

Alıntı:

MELANKOLİK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592914)
sıyaset mı sızın yaptıgınız ne he yaptıgınız ne Allah korkunuz gercekten olsa bunlar olmazdı.ama ıcınızde allah korkusu allah sevgısı yok.oy ıktıdar ugruna yapmayacagınız duzenbazlık yok sızlerın

sen aynı kansızsın belli benden sana tek kelim yok artık

ATmaCA53 04-25-2009 19:43

Alıntı:

MELANKOLİK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592914)
sıyaset mı sızın yaptıgınız ne he yaptıgınız ne Allah korkunuz gercekten olsa bunlar olmazdı.ama ıcınızde allah korkusu allah sevgısı yok.oy ıktıdar ugruna yapmayacagınız duzenbazlık yok sızlerın

ateist fırlama insan olsaydın milletin inaçlarına hakaret etmezdin o yüzden sen bu bedduayı hak ediyorsun...

ALPEREN4425 04-25-2009 19:46

YAv şu konuda birşeyler yazacaz. BAşörtüsü ve din düşmanı çakallar bizden önce girip pisliklerini kusmuşlar. Ağız tadıyla tartışamayacaz galiba. Konu içeriğinden farklı yönlere çekilmiş.

Yalnız Atmaca denen arkadaş krizden Bahçeliyi sorumlu tutarken şu anda ülkenin içinde bulunduğu krizi unutmuş galiba. Hem ayrıca Alevi dedesinin elini öpende o diyerek ne ima etmeye çalışıyor. Aleviler ve dedeler Terörist mi , hırsızmı , vatan hainimi...

All times are GMT +3. The time now is 07:45.