![]() |
AKP'lileri Çıldırtacak Yazı
Yeniçağ Ankara Temsilcisi Sebahattin Önkibar, yine çok tartışma yaratacak bir yazıya imza attı.
Yeniçağ Ankara Temsilcisi Sebahattin Önkibar, yine çok tartışma yaratacak bir yazıya imza attı. Önkibar, AKP'nin "dost" ve "düşmanlarını" kaleme aldığı yazısında AKP'ye demediğini bırakmadı. İŞTE AKP'NİN DOSTLARI VE DÜŞMANLARI SAYMAKLA BİTMEZ... AKP; 1) Ermenilere dost, Azerilere düşman 2) Kıbrıs Rumlarına dost, Türklerine düşman. 3) Irak’ta Barzani ve Talabani ile dost, Türkmenlere düşman. 4) Filistinli Hamas’a dost, Kıbrıs Türklerinin UBP’sine düşman. 5) Arap dünyasına dost, Türk dünyasına mesafeli. 6) İsrail ile ABD ile dost, Irak’ta ölen bir milyon mazlum Müslümana düşman. 7) Uluslararası tefecilere ve küresel baronlara dost, kendi yatırımcısı ve müteşebbisine hasım.. 8) IMF’ye dost, çiftçiye, işçiye emekli ve yetime düşman. 9) Güneydoğu tahrikçilerine dost, milliyetçilerle ulusalcılara düşman. 10) AB’ye dost, TSK’ya mesafeli. 11) Kürtçeye dost, Türkçeye mesafeli. 12) Patrikhaneye dost. Batı Trakya’ya mesafeli. 13) Türkiye’deki alt kimliklerle dost, üst kimlikle sorunlu. (Yeniçağ) |
İyide bu adam kim ki yoksa dikkat çekmeyemi çalışıyor.
Kaale bile alınmayacak insanları konu olarak paylaşmayın yahu. |
Seni muhatap alıp kelam etmek yakışık kalmaz bizlere fakat ortalığı bulandırmanıza da asla izin vermeyeceğiz..Öncelikle bilgi kapasitesine baktığınızda ezberletilmiş bir kaç klişe laftan oluştuğunu görüyorum.AK Partimiz üzerinden reyting toplamaya çalışan bir kaç zavalıdan biri olduğunu söylemek isterim.
|
Alıntı:
|
İyi de bir kısmı doğru bu yazılanların.Özellikle de kıbrıs konusunda yazılan.Başbakan "Kıbrısta M.Ali Talat'ın elini zayıflatacak politikaları desteklemeyiz." demedi mi? M.Ali Talat tek devlet,tek hakimiyeti savunan biri değil mi? Ubp ise iki devlet,iki hakimiyetten yana.Neden eleştirilere bukadar kapalı olunuyor?
|
Alıntı:
Bizde merak etmeye başlamıştık nerde kaldı bu ulusalcı diyerek, gelirgelmez çirkefliğe başladın az bi soluk alsaydın... |
Sen uslup nedir edep nedir bilmiyosun, sen benim dinime hakaret edeceksin, birde seni başıma taçmı yapıcam, birde kalkmış pilli bebek gibi durmadan aynı savsataları tekrarlıyosun...
Anladığın dilden aslanım, |
Alıntı:
-- Sen daha kaç defa banlanacaksın aslanım? |
Alıntı:
Ama yalan,iftira,düzenbazlık her türlü pis iş senin tarafında .:güzel: Chp hakkında yazıklarımız çizdiklerimiz hepsi doğrudur ispatlanmıştır belgelidir. İftira atmak chpnin hamurunda var. |
biz bu ve bunu gibi şahıslara anlatamıyoruz nedense anlamak istemiyorlar belkide bu forumda eleştiriye yada başka düşünceye karşı tahammülsüzlük yokiftiraya karalamaya yer yok sadece
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Chpnin hiç yalan dolan yolsuzluğu yok he. Sana bi yığın belge dökerim önüne hastanelik olursun . sen ne belgesi koyabilirsin önüme doğan medyanın gazete küpürlerinimi(!) İftiracı ,düzenbaz sevimsiz insanlar sizi. |
Alıntı:
ulusalcıyız, kemalistiz, vatanseveriz derler ama fotoğraflardaki apo doğu perinçek buluşmasına hiç bir şey demezler. yalçın küçüğün kitabında ATATÜRKE hakaret edilir ama ulusalcılar, kemalisçiler vatansever dediğimiz insanlar bu vatan hainine destek çıkarlar. cumhuriyet gazetesi editörü abdullah öcalana çocuk katili demez cumhuriyet yazarları roj tv çıkar chp milletvekili roj tv çıkar cumhuriyet gazetesi bir terörist örgütünün gazetesinde ölüm ilanını yayınlar ak parti türbana destek çıktığında muhalefet yanlısı gazete ve tv kanalları ak partiyi eleştirir yargıtay ak partiyi kapatmaya yönelik çabalar gösterir ama chp türbana hatta çarşafa siyasete alet eder yargıtay bununla ilgili henüz bir işlem uygulamaz ve bayakala destek çıkar. kılıçdaroğlunu dürüst bir insan olduğu söylenir torunuma sigorta yaptırmadım diye halkın gözüne bak baka kandırır ve en sonunda evet torunumu seviyordum sigortalı yaptım dedi açıklama yaptı. kılıçdaroğlu pkk yandaşlarıyla görülür yine dürüstlük abidesi olarak görünür. almanya elbert vakfından chp para aktarılır tuncay özkanın sahibi olduğu o zamanda kanaltürke chp tarafından para aktarılır. halk tv reklam almamasına rağmen yayınlarını sürdürmesinin sebebi chpnin derneklerden ve vakıflrdan toplanmış paralar ile halk tv destek olurlar. yamyam çankaya belediye başkanından nasibini alamamış çankaya milleti hala daha oyunu chp veriyrsa gözü kör kullağı duymaz yine dürüstlük abidesi gösteriliyr chp karşı deniz baykal ergenekonun avukatıyım der.. hadi bakayım bunların hepsi yalan desinler bakayım daha çok şey sayabilir yani.. |
Alıntı:
Senin anlama ve mantıklı düşünme devrelerin yanmış. |
Stüdyo marşandiz, kayıtlarını değiştir artık be aslanım hep aynı sözler yedin bitirdin bizi be evladım... :)
|
Alıntı:
benim atasözüm o banane incildeki yazıdan ben atalarımdan duydum öyle kabul ederim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Arkadaşlar merak ettim Bakırköydeki hastanede bil. varmıda bu adam burda.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne idüğü belirsiz alçak haysiyetsiz.. Kaç defa banlanacaksın adam olman için diyorum? Düşüncesi sakat, fikri yamuk, kafası ortaçağ avrupası yada cahiliye devrinden kalma mahlukat.. Git o pisliğini başka yere akıt tohumsuz herif.. Suratsız adam 1000 defa banlandın utanmıyor musun, kalleş yüzsüz. Senin gibi yüzsüz insandışı yaratıkların dedikleri tabii ki kabul görmez. Adam olmayı bilin önce, adap öğrenin adap. Görgüsüz yamyam gibi araya düşüp düştüğün yerin değerlerine saldırmamayı öğren öğle gel.. Çukur herif.. İlla adamın ağzını bozacak, tadını kaçıracak ya bu kadar çakal olmaz bi insan.. Allah'ıma binlerce kez şükür olsun ki beni-bizi sizlerin kafasında yaratmamış.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Güzel kardeşim, çizgimiz belli adam başörtüsüne dine peygambere dil uzatıyor ne yani çiçekmi verelim muhalif diye...
|
Alıntı:
|
Marşandiz arkadaşım neden söylemlerinde hakaret etmek gereğini duyuyorsun? Doğrularını uygun bir lisan ile sergilesen daha hoş olmaz mı? Her iki tarafta da karşıdakine hakaret,aşağılama nedense eksik olmuyor.Hakaret içeren söylemler sonucunda atılacaksın forumdan.Daha duyarlı olsan da kalıcı olsan olmaz mı?
|
Soysuz köpek , Allah cezanı versin, Allah ıslah etsin yoksa kahrı perişan etsin... seninle karşılaşmayı o kadar istiyorum ki,,
Şerrefsiz, hayvandan daha aşşağısın |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizin içerinizde sakladıklarınızı o 'ters görüş'ten ARKADAŞLAR dile getiriyor işte. Olay bu. Bizde partimize böyle haysiyetsiz, ede yoksunlarının da 'muhalif' olduğunu görünce daha daha bağlanıyor daha da çok seviyoruz. Çünkü yolun, doğru olduğunun belirtilerini görebiliyoruz. |
Alıntı:
|
çok komiksin sanırım mazoşistsin , hakaretten zevk alıyosun bu defa seni bu zevkten mahrum bırakıcam ALLAH herşeyi hakkıyla bilendir, cezanı şüphesiz o verecektir... Lan sen bi kere müslüman değilsin şizofren,
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
YOk yok bu bela sana döner inşALLAh senin için hidayet diledim, senin gibi edepsizleşip hakaret küfür etmedim dinine sövmedim ama sen o kadar alçaksın ki , hepsini yaptın bütün kalbimle buğz ediyorum inşALLAH cehennemin dibini boylarsın,
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
YAv şu konuda birşeyler yazacaz. BAşörtüsü ve din düşmanı çakallar bizden önce girip pisliklerini kusmuşlar. Ağız tadıyla tartışamayacaz galiba. Konu içeriğinden farklı yönlere çekilmiş.
Yalnız Atmaca denen arkadaş krizden Bahçeliyi sorumlu tutarken şu anda ülkenin içinde bulunduğu krizi unutmuş galiba. Hem ayrıca Alevi dedesinin elini öpende o diyerek ne ima etmeye çalışıyor. Aleviler ve dedeler Terörist mi , hırsızmı , vatan hainimi... |
All times are GMT +3. The time now is 07:45. |