AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   CHP Absürdlükleri (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=444)
-   -   "Ben hiç iktidar olamadım Anne.." (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=109937)

FarukARSLAN. 06-24-2009 18:16

"Ben hiç iktidar olamadım Anne.."

Hakkı Yalçın'ın çıkartılıp duvara asılacak, hatta Baykal'a mektupla postalanacak yazısı..
10 Mart 2009-Takvim || Hakkı Yalçın
http://img194.imageshack.us/img194/7...rolamadman.jpg

muhafazakargenc 06-24-2009 18:17

Bir dahada doğsan olamazsın bu kafayla sen... Allah c.c seni bu necip milletin başına getirmesin Amin...

ahmetmelih 06-26-2009 05:25

vala sizi getirdyse başımza baykalı hayli hayli getirr anlayn artk

FarukARSLAN. 06-26-2009 20:28

Alıntı:

ahmetmelih Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 643847)
vala sizi getirdyse başımza baykalı hayli hayli getirr anlayn artk

"Sen hiç iktidar oldun mu ahmet" diye sorarlar sonra.. ;D

ahmetmelih 06-26-2009 21:40

bizm amacımz iktdar diil ztn TCnin atatürk ilke ve ınklaplarna göre yönetilmesi.RTE ile de kşisel bi gıcığmz yok sdce ülkeyi düzgn yönetsin derdimz o!

ATmaCA53 06-26-2009 22:06

Alıntı:

ahmetmelih Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 644206)
bizm amacımz iktdar diil ztn TCnin atatürk ilke ve ınklaplarna göre yönetilmesi.RTE ile de kşisel bi gıcığmz yok sdce ülkeyi düzgn yönetsin derdimz o!

kim düzgün yönetecek baykalmı düzgün yönetecek, kimler geldi, kimler geçti hiç bir iktidar şimdi ki hükümet gibi yatırımlar yapmadı bir çivi bile çakmadılar, başbakan uyumuyor çalışıyor, bak adam hasta oldu kimin yüzünden baykalın yüzünden, neden sorarsan bayka hükümetin önünü tıkıyor, türkiyenin önünü tıkıyor, borsa batsa, ülkede kaos olsa, türkiyede darbe olsa en çok sevinecek kişi baykaldır.

ahmetmelih 06-26-2009 22:13

dooru konş beni baykalı savunuomuş gibi gösterme burda. aileden dededen CHPliym.bütn bunlar baykalı sevdiğm anlamna gelmez ben sdce parti olarak CHPyi ideoloji olarak kemalizmi savunuorm baykaldan senn kdar nefret ettiğmden emin olablrsin! konşmaktan başka yaptıı bşe yok onnda farkndaym ama başbakanında yaptıı icraatler kadar eksi yönü var hatta bnce kat kat fazlası da var bnu sende bliosundr.siyasi bi lider olarak bütün herşeyi unutup yüzelsey düşünrsem RTeyi seçerdm çnkü adam sağlam bi hatip insanları nası etkiliceini blio karizması var.başka bi başlkta yazı yazarken demştm ztn RTE bizm tarafmzda olsa olaylar çok farklı gelişirdi die.

ATmaCA53 06-26-2009 22:21

Alıntı:

ahmetmelih Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 644221)
dooru konş beni baykalı savunuomuş gibi gösterme burda. aileden dededen CHPliym.bütn bunlar baykalı sevdiğm anlamna gelmez ben sdce parti olarak CHPyi ideoloji olarak kemalizmi savunuorm baykaldan senn kdar nefret ettiğmden emin olablrsin! konşmaktan başka yaptıı bşe yok onnda farkndaym ama başbakanında yaptıı icraatler kadar eksi yönü var hatta bnce kat kat fazlası da var bnu sende bliosundr.siyasi bi lider olarak bütün herşeyi unutup yüzelsey düşünrsem RTeyi seçerdm çnkü adam sağlam bi hatip insanları nası etkiliceini blio karizması var.başka bi başlkta yazı yazarken demştm ztn RTE bizm tarafmzda olsa olaylar çok farklı gelişirdi die.

bende dedemden, amcalarımdan bende chpliyim dim ama chp yöneten zihniyet sizinde kafanızı bulandırdı, chp başına adam gibi biri gelmediği sürece ak parti bu ülkeyi yönetmeyi hak ediyor, baykal chp koltuğuna yapışmış bırakmıyor tabi iktidar olamadı ya bir gün iktidar olurum diye saltanat gibi, padişahlar gibi koltuğu bırakmıyor.

montenegro 06-26-2009 22:35

chp insanların inancına saygı göstermediği sürece

bürokratik vesayet ve darbecilik yaptığı sürece

iktidar olamaz

halka inmesi lazım
halkı anlaması lazım

onuda yapıyor biraz inşallah samimidir

FarukARSLAN. 06-26-2009 23:47

Alıntı:

ahmetmelih Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 644221)

Önce bi Türkçe'ye saygınız olsun. Kelamları olduğu gibi yazın, burası MSN değil; örnek bi platform.

Başbakan'a da adıyla hitab edin ki önce bi dinlenirliğiniz olsun.
Bi yerlerden zorunuz varmış gibi kısaltmalar sizi baştan sıfırlıyor.

"Edeb yâ hû" diyenlerin toplandığı bi oluşum AK Parti, ve bu forum.

Kabınızı çok çok aşıyor, fazla belli etmeseniz bari..

All times are GMT +3. The time now is 04:00.