![]() |
Sizce sıradaki gündem hangisi?
cennet vatanımızda oynanan oyunların senaryoların biri bitmeden bir başkası gündeme getiriliyor sizce bundan sonraki gündem ne olabilir?
|
Şu an gündem değişmez gibi tek gündem Akpartiyi ve Güleni Bitirme Planı.
Bu sonuçlanınca sıraya ne gelir Hayırlısı. |
Şu andaki en önemli gündemim.. Beni sokağa atmaya çalışan ev sahibime 'onurlu' bir şekilde direnebilmek... Adam gibi kirasını ödeyeblirsem beni niye atsın di mi ama?!!..
|
ergenekon davası 100 yıllık illegal derin yapıyı ortaya çıkarılması bağlamında çok önemli
bir dava,gündemimizi bu sorun meşgul edecektir. |
sevgili dostlar şu güzelim ülkede hergün farklı bir oyun ve entrikayla uyanıyoruz.bugün gündem kürt meselesiyse emin olun yarın alevi meselesi ertesi gün laik,anti-laik meselesi gündemi oluşturacaktır.bugünü ve yarını okumak içn geçmişi iyi okumalı diyorum....
|
Türk-Kürt senaryolarıdır. Türkiye üzerindeki kirli eller,planlarına hiç bir zaman son vermezler.
|
açılımla beraber kronik bir yaramız olan türk kürt alevi sünni çatışmasınada çözüm bulunmuş olacaktır inşallah...
|
Demokratik açılı süreci bitecek
Alevi hakları tanınacak Sonrada Ergenekon'un Alevi ve Kürt'lere karşı yaptığı saldırılar dillendirilecek ve bütün günah onlara kalacak... çok basit ve net |
Hiç bir fikri olmayan lar içinde bir şık olsaydı güzel olurdu.
|
malesef gündemler hep aynı.yıllardır oynan oyunlar bunlar.ankette olanlar atbaşı tabir ettiğimiz şıklarıdr...
|
All times are GMT +3. The time now is 02:17. |