![]() |
YARSAV'da Eminağaoğlu dönemi sona erdi
Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu bugün yapılan genel kurulda yönetime seçilemedi. Böylece YARSAV'da Eminağaoğlu dönemi sona ermiş oldu. / Hürriyet |
Giden geleni aratır derler ama bu ergenekoncuyu kimse aratmaz.Türkiye bir baş belasındanda kurtuldu
|
iyi oldu
|
:)Gerçeklerle yüzleşmeye bu tarihten itibaren başladık galiba..
|
Ondan sonra gelecek kişi emin olun ondan daha beter olacaktır....
bu adam çok fot kırdı bence daha zekisini bulmuşlardır... |
Alıntı:
|
GAZETECİLERİ DIŞARI ATTILAR
Ö. F. Eminağoğlu seçilemeyince YARSAV karıştı. Gazeteciler dışarı atıldı, salonda kavga var. Eminağaoğlu ve ekibi Divan Kurulu'nu kıskaca aldı. http://69.175.58.202/images/news/88352.jpg YARSAV'da yapılan seçimlerde Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun, yönetim kuruluna girememesinden sonra ortalık karıştı. Gün boyu YARSAV 2. Olağan Genel Kurulu'nu izleyen gazeteciler dışarı çıkartıldı. Güvenlikçiler içeri girmeye çalışan gazetecileri engelliyor. Eminağaoğlu'nun YARSAV başkanlığı için yeniden aday olamayacak olması, fırtınalar koparttı. Divan Kurulu'na seçimlerin iptal edlimesi yönünde büyük bir baskı var. Eminağaoğlu ve ekibinin 1-2 ismi istifa ettirmeye çalışarak seçimleri yenilemeye çalıştığı öğrenildi. YARSAV Divan Kurulu ise seçim yapıldıktan sonra istifaların mümkün olmadığını belirtiyor. Eminağaoğlu ve ekibinin seçimlerin iptali için yoğun baskısı devam ederken, gün boyu seçimleri izleyen gazeteciler dışarı atıldı. Güvenlik görevlileri gazetecilerin içire girmesine engel oluyor. Fırtınaların koptuğu salonda nelerin yaşandığı bilinmiyor. Aktifhaber |
Sayın EminAğaOğlu adından anlaşılacağı gibi Hukuka değil ağalığa özenmişti, Süren bir yargı süreci hakkında yorumlar yaparak, biz 1 milyon kişiyiz yürüyüşüne katılarak ve hatta sivil yargının 39.5 yıl ceza verdiği şemdinli olaylarındaki savcıya ihraç kararı çıkartarak hukuksuzluk yapmıştı.Gün olur devran döner adalet yerini bulur demiştik,şükürler olsun ki dediğimizde haklı çıktık.
|
Sonunda Gargamel kılıklı gitti demek...
Ne kadar üzüldüm bilemezsiniz... Elden ayaktan düştüm... iştahım kesildi... yatak yorgan yatıyorum yani...;D |
Bir yargıçtan daha çok,muhalefet lideri gibi hareket eden biriydi.Birde meslekten ihraç edilirse değmeyin keyfime :)
|
All times are GMT +3. The time now is 01:35. |