![]() |
Sitemizde Yani AKFORUM'da Sorun Yok !
Evet, Forumumuzda sorun yok.
Sorun nerede ? Sorun, Kürt Açılımı ve Çingene Açılımı gibi büyük ve ileri hamleler yapan bir partinin forumunda bazı üyelerinin kafalarının karşı fikirlere ve bilgilere açılım yapamamasında |
Sorun, Kürt Açılımı ve Çingene Açılımı gibi büyük ve ileri hamleler yapan bir partinin forumun bazı üyelerinin kafalarının karşı fikirlere ve bilgilere açılım yapamamasında
dur bakalım efendi. o kadar peşin hükümlü olma. bu söylediğin şeyler kabul edilir şeyler değil. üstü kapalı mesaj mı vermek istiyorsun ? |
Mesajım net ve açık ! Burası forum. Karşıt fikirler de olacak. Herkes eteğindeki bilgi ve görüşleri dökecek. Okuyanlar izleyenler değerlendirecek. Eğer burası forumsa '' Körler sağılar, birbirini ağırlar '' ortamı demek değildir. |
burası forumsa birilerinin değerlerini sevdiği şeyleri hedef tahtasına otutturur gibi konuşmak da ne kadar doğru olur sizin takdirinize bırakıyorum sayın SSS
|
senin gibileri lgilendiren bir mesele değil aslanım
|
Biz buna psikolojide yansitma (projeksiyon) diyoruz; kendinizde olanlari aslinda disaridan geliyormus gibi algilama olarak tanimlanan bir savunma mekanizmasi :)
|
bana bak terbiyesiz adam. önce saygılı olmasını öğren. o dem vurduğun atatürkün bugün hayatta olsa seni bi temiz döverdi terbiyesiz. git o küçük beyninle seviyesiz forumlarında ahkam kes burası kin ve öfke yeri değil
|
Alıntı:
(: bakalım bizim psikolojici 1 bucuk saat sonra hangi koyunu anlatacak (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
(: beşinci hafta daha derse gitmedim (: nottan değil devamsızlıktan kalırım diye gidiyorum.. göze batmamak şartı ile devam zorunlulugu yok . (: arada gidip hocanın yüzümü anımsamasında fayda saglıyayım (: |
All times are GMT +3. The time now is 11:30. |