AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Sitemizde Yani AKFORUM'da Sorun Yok ! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=126077)

SSS 03-26-2010 09:28

Sitemizde Yani AKFORUM'da Sorun Yok !

Evet, Forumumuzda sorun yok.

Sorun nerede ?

Sorun, Kürt Açılımı ve Çingene Açılımı gibi büyük ve ileri hamleler yapan bir partinin forumunda bazı üyelerinin kafalarının karşı fikirlere ve bilgilere açılım yapamamasında

BlueMoon 03-26-2010 09:30

Sorun, Kürt Açılımı ve Çingene Açılımı gibi büyük ve ileri hamleler yapan bir partinin forumun bazı üyelerinin kafalarının karşı fikirlere ve bilgilere açılım yapamamasında

dur bakalım efendi. o kadar peşin hükümlü olma. bu söylediğin şeyler kabul edilir şeyler değil. üstü kapalı mesaj mı vermek istiyorsun ?

SSS 03-26-2010 09:38

Mesajım net ve açık !
Burası forum. Karşıt fikirler de olacak.
Herkes eteğindeki bilgi ve görüşleri dökecek.
Okuyanlar izleyenler değerlendirecek.
Eğer burası forumsa '' Körler sağılar, birbirini ağırlar '' ortamı demek değildir.

BlueMoon 03-26-2010 09:41

burası forumsa birilerinin değerlerini sevdiği şeyleri hedef tahtasına otutturur gibi konuşmak da ne kadar doğru olur sizin takdirinize bırakıyorum sayın SSS

romakudüs 03-26-2010 09:46

senin gibileri lgilendiren bir mesele değil aslanım

Kur'ânTalebesi 03-26-2010 09:51

Biz buna psikolojide yansitma (projeksiyon) diyoruz; kendinizde olanlari aslinda disaridan geliyormus gibi algilama olarak tanimlanan bir savunma mekanizmasi :)

BlueMoon 03-26-2010 09:56

bana bak terbiyesiz adam. önce saygılı olmasını öğren. o dem vurduğun atatürkün bugün hayatta olsa seni bi temiz döverdi terbiyesiz. git o küçük beyninle seviyesiz forumlarında ahkam kes burası kin ve öfke yeri değil

Erhan KARACA 03-26-2010 11:36

Alıntı:

Minikkelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 723964)
Biz buna psikolojide yansitma (projeksiyon) diyoruz; kendinizde olanlari aslinda disaridan geliyormus gibi algilama olarak tanimlanan bir savunma mekanizmasi :)

(: bakalım bizim psikolojici 1 bucuk saat sonra hangi koyunu anlatacak (:

Kur'ânTalebesi 03-26-2010 11:38

Alıntı:

Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 723996)
(: bakalım bizim psikolojici 1 bucuk saat sonra hangi koyunu anlatacak (:

Bu zekâ ile ders'e gitmen hâtâ olur, beyin gücünü bunlarla israf etme :)

Erhan KARACA 03-26-2010 11:48

Alıntı:

Minikkelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 723997)
Bu zekâ ile ders'e gitmen hâtâ olur, beyin gücünü bunlarla israf etme :)

(: beşinci hafta daha derse gitmedim (: nottan değil devamsızlıktan kalırım diye gidiyorum.. göze batmamak şartı ile devam zorunlulugu yok . (: arada gidip hocanın yüzümü anımsamasında fayda saglıyayım (:

All times are GMT +3. The time now is 11:30.