AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Şampiyon Fener (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=128111)

El Emin 05-10-2010 11:01

Şampiyon Fener
 
Başkent'te zor geçmesi beklenen maçı rahat kazanan Fenerbahçe, sevinç provasını soyunma odasında yaptı. Yönetimin de indiği soyunma odası 'Şampiyon Fenerbahçe' sesleriyle inledi
Şampiyonluk yolunda en önemli viraj olan Ankaragücü deplasmanından 3 golle ve 3 puan alan Fenerbahçe'de yönetim, teknik heyet ve futbolcular soyunma odasında büyük sevinç yaşadı. Futbolcular, maç sonu tribünle uzun süre tezahürat yaptıktan sonra, soyunma odasında da yönetimle kucaklaştı. Yöneticiler tam kadro olarak takımlarının yanına koştu. Başkan Aziz Yıldırım eşliğinde tek tek futbolcuları tebrik eden yöneticiler, kutlamalara katıldılar.

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

PROVA TAMAM!
Soyunma odası "Şampiyon Fener" sesleriyle inlerken, bu büyük coşku koridorlarda da duyuldu. Sarı-lacivertli kurmaylardan bazıları, soyunma odasından çıkarken yaptıkları konuşmalarda, "Bu sevinç, prova niteliğindeydi. Asıl büyük mutluluğu önümüzdeki hafta Trabzonspor maçı sonrasında taraftarımızla birlikte yaşayalım" dediler.

Sabah

hipermuhafazakar 05-10-2010 18:01

denizli faciası umarım gene tekerrür ederde binlerce bayrak meşale, kilometrelerce şampiyonluk konvoyu arabalar evde uslu uslu kalır :w:

redyellow 05-10-2010 18:10

Denizli olayı ayda yılda bir olur, bence fener şampiyon olmuştur, trabzon alacağını almıştır istanbulda fenera karşı koyamaz.

Hüdaverdi 05-10-2010 18:57

Daha erken.
21:45'i unutmayın unutturmayın!..

Beylerbeyi 05-10-2010 18:59

daha erken bence. evet avantajlıyız ama futbol bu, belli olmaz.

El Emin 05-10-2010 19:17

Bence de erken.Sabah böyle bir manşet atmış bende paylaştım.

Erhan KARACA 05-10-2010 19:26

(: fener şampiyon (: Ay dont layk bursa. Ay dont layk levent kızıl.. (:

ATmaCA53 05-12-2010 20:43

basketbolda, voleybolda kadın, erkek şampiyon, diğer branşlarda şampiyon ve madalya alıyoruz, fenerbahçe spor klübü bu havayı yakalamışken futbolda şampiyon olup kupayı müzesine getirecektir ve ben şmpiyonluğu gördükten ssonra askerlik iznim bitiyor usta birliğime keyiflice bingöle doğru yol alırım inşallah.

El Emin 05-13-2010 10:14

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743360)
basketbolda, voleybolda kadın, erkek şampiyon, diğer branşlarda şampiyon ve madalya alıyoruz, fenerbahçe spor klübü bu havayı yakalamışken futbolda şampiyon olup kupayı müzesine getirecektir ve ben şmpiyonluğu gördükten ssonra askerlik iznim bitiyor usta birliğime keyiflice bingöle doğru yol alırım inşallah.

Bundan sonra saydığınız branşların tek kralı var Fenerbahçe yıllar önce başlamış oldukları sağlam temel 3 yıldır meyve veriyor.Böylede gidecektir.

ALmi´ 05-13-2010 11:26

Biz Bursayı yeneceğiz inşallah , Fb'de şampiyon olacak.
Şimdiden teberik edelim fb'li arkadasları :)


All times are GMT +3. The time now is 22:20.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
AK Parti Forum 2007-2023