AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Filistin Direnişi (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=388)
-   -   İsrail, Gazze'yi Vurdu: 5 Filistinli Şehid (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=128856)

İntifada 06-01-2010 19:01

İsrail, Gazze'yi Vurdu: 5 Filistinli Şehid
 
İsrail'in bugün sabah düzenlediği füze saldırısında Han Yunus'ta iki Filistinlinin şehid olmasından fazla vakit geçeden Gazze'den yeni şehadet haberi geldi. İsrail ordusunun Beyt Laheya'ya düzenlediği başka bir saldırıda da 3 Filistinli direnişçşi şehid oldu. Böylece bugün şehid olan Filistinlilerin sayısı 5'e yükseldi.

Gazze’deki İlk Yardım ve Acil Durum İdaresi Başkanı Dr. Muaviye Hasaneyn az önce yaptığı açıklamada, İsrail savaş uçaklarının düzenlediği füze saldırısında 3 Filistinlinin şehid olduğunu, şehidlerin cesedlerinin param parça olduğunu bildirdi.

Hasaneyn, şehidlerin tanınmayacak derecede olduğunu belirtirken şehidlerin Selahaddin Nasır Tugayı'nın cihad meydanındaki komutanlarından olduğu öğrenildi.

Selahaddin Nasır Tugayı'nın sözcüsü de saldırıda şehid olanlar arasında Hasan el Kadi adlı bir komutanın olduğunu söyledi.

Filistin kaynakları, sabah şehid olan iki Filistinlinin Abdurrahman Ömer Abdulhamid El-Estal 19 ile Hamade Emin Muhammed Şehvan 19 olduğunu açıklamıştı.

isra haber

Fırat 06-01-2010 19:39

Kaç can verilecekse verilsin kaç insan ölecekse umrumda değil isterse tek bir müslüman kalmasın yeryüzünde yeterki israille bir savaş çıksın.. Yeterki onları yeryüzünden kaldıralım varsın son gün olsun kıyamet kopsun umurumda değil..

Seyyah 06-01-2010 20:10

Bizim 6 vatandaşımız şehit oldu dünya ayağa kalktı...
Halbuki Filistinde neredeyse her gün şehid oluyorlar, insanların gözünde rutin bir olay olarak yer alıyor. İsrail pekde başarısız olmamış planlarında...

İntifada 06-01-2010 20:30

Alıntı:

_Fırat_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748019)
Kaç can verilecekse verilsin kaç insan ölecekse umrumda değil isterse tek bir müslüman kalmasın yeryüzünde yeterki israille bir savaş çıksın.. Yeterki onları yeryüzünden kaldıralım varsın son gün olsun kıyamet kopsun umurumda değil..

her müslüman bir kova su dökse selde boğulur bu yahudiler...


All times are GMT +3. The time now is 02:15.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
AK Parti Forum 2007-2023