![]() |
ŞAHİN BAKAN’A SORULAR
Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, PKK tarafından kaçırılan ve sonra bazı girişimlerle serbest bırakılan askerlerin kurtulduklarına sevinemediğini söylemiş, ölselerdi de rehin düşmeselerdi demeye getirmiştir.
Şahin Bakan’ın son derece münasebetsiz sözleri karşısında dili tutulan Genç Siviller olarak bilgi edinme hakkımızı kullanıyor, Adalet Bakanlığı’na aşağıdaki sorularımızı yöneltiyoruz. "Adalet Bakanı Sayın Mehmet Ali Şahin'in kayıp askerlerle ilgili açıklamasını okudum. Uzun ve mutlu bir yaşam sürmek isteyen sağlıklı bir yurttaş olarak Sayın Adalet Bakanı'nın patolojik bir sorun olan nekrofilya (ölüsevici) eğilimleri olup olmadığı bilgisini tarafıma iletmenizi bilgilerinize arz ederim." "Adalet Bakanı Sayın Mehmet Ali Şahin'in kayıp askerlerle ilgili açıklamasını okudum. Sayın Bakanın ŞAHİN soyadını alma sebebini ve kaç nesildir soyadının şahin olduğu bilgisini bakanlığınızdan talep ediyorum." "Adalet Bakanı Sayın Mehmet Ali Şahin'in kayıp askerlerle ilgili açıklamasını okudum. Daha önceki bakan Cemil Çiçek'in de benzer açıklamaları olmaktaydı. Ödediğim vergilerle çalışmalarını sürdüren bu bakanlığın makam koltuğuna oturanlarda şoven eğilimler görülmesine neden olan bir manyetik alan ya da büyü olup olmadığı bilgisini sizden rica ediyorum" "Adalet Bakanı Sayın Mehmet Ali Şahin'in kayıp askerlerle ilgili açıklamasını okudum. Türk askeri etten kemikten değil midir? Türkler esir alınamaz, ancak ölü ele geçirilebilirler mi demek istemektedir.” "Adalet Bakanı Sayın Mehmet Ali Şahin'in kayıp askerlerle ilgili açıklamasını okudum. Kendisi böyle bir durumda kalsa intihar mı ederdi, eğer bunu beceremezse kurtulduktan sonra intihar etmeyi tekrar düşünür müydü?” "Adalet Bakanı Sayın Mehmet Ali Şahin'in kayıp askerlerle ilgili açıklamasını okudum. Kendisi sevinememiş ama, 8 askerin aileleri "ne yazık ki" oğullarına kavuşmanın sevincini yaşıyorlar. Bu durumda, ailelere de vatana ihanetten soruşturma açmayı düşünüyor musunuz?” "Adalet Bakanı Sayın Mehmet Ali Şahin'in kayıp askerlerle ilgili açıklamasını okudum. PKK ile çarpışan askerlerimize esir düştükleri taktirde harakiriyi nasıl yapacakları konusunda eğitim veriliyor mu? Eğer etrafları çevrilmiş durumda iken mermileri de bitmiş ise ne şekilde intihar edebilirler. Bunun için yanlarında kama, zehir, ip gibi intihar araçları mevcut mudur?” “Adalet Bakanı Sayın Mehmet Ali Şahin'in kayıp askerlerle ilgili açıklamasını okudum. Bu açıklamayla annelerin gözyaşlarına bakmayan bir bakan olduğunu gösterdi. Sayın bakan etrafına buz gibi bakarken ‘adalet’ e nasıl bakar? İstifa etmezse en azından eskisi gibi spordan sorumlu ‘devlete bakan’ olmak ister mi? gerekli bilgiyi tarafınızdan rica ediyorum.” “Adalet Bakanı Sayın Mehmet Ali Şahin'in kayıp askerlerle ilgili açıklamasını okudum. Evlatlarına kavuşan insanların gözünün içine baka baka ölümü bu kadar fütursuzca savunabilen bir adalet bakanının dağıtacağı adaletten KORUNABİLMEK için hangi makama baş vurmamız gerekmektedir?” "Adalet Bakanı Sayın Mehmet Ali Şahin'in kayıp askerlerle ilgili açıklamasını okudum. Sayın bakan, kaçırılan askerler eve dönüş yasasından faydalanabilecek midir?" GENÇ SİVİLLER |
ŞAHİN BAKAN’A SORULAR
genç sivilleri severim ama şimdi bu biraz saçma olmuş bence.tamam keşke söylemeseydi yanlış olmuş bencede ama ortada açıklanamayan bir sürü soru işareti varken bu sorulara sıra gelmez bence...önce askerlerin GERÇEK asker olup olmadığını öğrenelim.ayrıca bakanın bildiği şeyler var diye düşünüyorum..
|
ŞAHİN BAKAN’A SORULAR
bir bakanın söylememesi gereken şeyler. toplum varlığını bütünlüğün bir tutmakla görevlendirdiğimiz ne kadar karşısındak i hainde olsa söylenmemeliydi... geriye bakmak gerekirse eğer onlar vatan hainiyse bırakın biz gerekeni söyleriz
|
ŞAHİN BAKAN’A SORULAR
katılıyorum sana zeynep..ayrıca bakan bu sözleri benim anladığım dtplilerin tutunak tutarak almasından dolayı demişti...şahsen ben de sevindim askerlerin sağ döndüğüne ama o görüntülerle de aşağılandım...ayrıca gerçekten mehmetçik mi onlar...hepsi neredeyse dtp gençlik kollarıymış..önce bunlar aydınlansın...yoksa genç sivillere saygımız ve de sevigimiz sonsuz....
|
ŞAHİN BAKAN’A SORULAR
GELİR BURADA BAKANIN ZİHNİYETİ ÖNEMLİ; O ASKERLERİN GEÇMİŞİYLE İLGİLİ BİR SORUN VARSA O ASKERLERİ GEREKLİ İSTİHBARATI YAPMADAN O KADAR ÖNEMLİ BİR YERDE GÖREVLENDİREN KİŞİLER SORGULANMALI SUÇLANMALI AMA İÇLERİNDE HİÇ BİR ŞEKİLDE PKK İLE İLİŞKİSİ OLMAYAN ASKER DE VARSA VE TESLİM OLDU DİYE BAKAN BÖYLE AÇIKLIYORSA O BAKANA SORMAK LAZIM KENDİ OĞLU AYNI ŞEYİ YAPSAYDI EVLATLIKTAN RED EDERMİYDİ ;) DAVULUN SESİ UZAKTAN HOŞ GELİYOR AMA O BÖLGEYE GİTTİĞİNİZ ZAMAN YANINIZDAN ROKET MERMİLERİ GEÇERKEN O PSKOLOJİYLE NE YAPACAĞINIZ BELLİ OLMAZ ÇOK ATILGAN BİR SAVAŞCIDA OLABİLİRSİNİZ YADA ŞOKA GİRİP KİTLENEBİLİRSİNİZDE O YÜZDEN BU OLAYLARI EN İYİ YAŞAYAN BİLİR ;) HERKESİN CANI TATLIDIR VE HERKES BUNU KORUMANIN DERDİNDEDİR NE YAPALİM YARATILIŞIMIZ BÖYLE
|
ŞAHİN BAKAN’A SORULAR
vatan savunması adına orada görevlendirilenlerin böyle bir durumda teslim olması Türk millet olmanın maneviyatını o askerlere aşılanmamasındandır.. içinde Türk milletinden hissedenlere tabiki sözüm. ufak b terör olayında böyle yapan askerimiz ırak gibi işgale uğradığınd neler yapar. bunu iyi düşünmek askerlerin bu şekilde cezalandırılması iyi olur. aksi taktirde topun tüfeğin uçağın olur ama askerin kaçar teslim olursa hepsi boş
|
ŞAHİN BAKAN’A SORULAR
bakın arkadaşlar cumhuriyet tarihi arşivlerini inceleyince kurtuluş savaşında o kadar çok asker kaçağı var ki aklınız durur sayıyı görseniz..... yani insanz mutlaka savaşanda olacak kaçanda o yüzden sorunu temelden çözmek lazım o bölgede profosyonel orduya hemen geçilmeli kimisi vardır silahlarla uğraşmaktan zevk alır kimisi vardır parmağı kanasa kan tutar bayılır bu ikisini sen aynı statüde çatışmaya yolluyorsun bu olaya osman pamukoğlu paşada değiniyor yükseklik korkusu olan adamı komando yapmışlar diyor bu adam operasyonda yüksek rakımda midesi bulanıyor tansiyonu düşüyor bize yarardan çok zarar veriyor diyor :)))) profosyonel bir ordu oluşturursak belki bakanın dediği olur kimse teslim olmaz sonunda kadar savaşır ;) hatta ölür
|
ŞAHİN BAKAN’A SORULAR
arkadaşlar ya ben haal bakanın askerleri pkklıların pardon dtplilerin almasından rahatsız olduğu için öyle dediğini düşünüyorum...tabii ki bize kolay gelir ölsünler demek..ama şöyle birşey de var çatışma esnasında o askerler kayboluyor ve sona kaçırıldıkları orataya çıkıyor..sizce çürük yumurta olamazlar mı...ayrıca istihabarat yapmadan almak hükümetin süçü değil..o askerin işi...
|
ŞAHİN BAKAN’A SORULAR
ak saliha haklısın hükümetin değil sorun komuta kademesinde hatalı varsa o bölgedeki üst düzey askerlerde aranmalı
|
ŞAHİN BAKAN’A SORULAR
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 04:25. |