AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Filistin Direnişi (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=388)
-   -   Filistinli Zehra'nın Gözleri -Zehra blue's eyes (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=137147)

El Emin 09-17-2010 20:58

Filistinli Zehra'nın Gözleri -Zehra blue's eyes

İsrail Komutanlarından İzak Oven'in sakat bir çocuğu bulunmaktadır. İzak Oven gözleri de görmeyen bu çocuğunun gözlerinin görebilmesi için bir Filistinli çocuğun gözleri almak için harekete geçer. Filistin Mülteci Kampındaki okula göz muayenesi için bir heyet gönderir. Gelen heyetin asıl amacı İzak Oven'in çocuğuna göz seçmektir. Muayene de doktorlar Zehra'nın gözlerini beğenmişlerdir. İzak Oven için şimdi yapılacak tek şey kalmıştır. Zehra ve ailesine bir oyun oynayıp Zehra'nın gözlerini almak...

El Emin 09-17-2010 21:03

10 yaşlarında iken, babam bu filmi eve getirmişti.Ailecek seyir etmiştik.Filistin hassasiyetim o filmde oluştu diyebilirim.Çok muhteşem bir film herkese öneririm.

Beylerbeyi 09-18-2010 18:15

yaklaşık 6-7 yıl önce Vakit Gazetesi bu filmin CD sini okuyucularına dağıtmıştı. Güzel bir film. İsraillilerin Filistinlilere uyguladığı yüzlerce zulümden bir tanesidir Zehra'nın gözlerini alma kahpeliği. Allah dünyanın her yerinde zulüm gören Müslümanların yardımcısı olsun.

Delilin NuR 09-18-2010 18:20

Bir kaç sene önce bu filmi bizde izlemiştik...
Ben ve ev halki uzun bir süre etkisinden kurtulamamıştık...
Annem o komutana az beddua etmemişti ...

El Emin 09-22-2010 22:42

Konuyu sabitleyen yavuz kardeşime teşekkürlerimi bir borç bilirim..:)

unnamed 09-22-2010 22:49

bu filmi Murat kardesimin dedigi Vakit gazetesi dagitmisti...
ve o zaman izlemistik....
hala etkisini unutmadim ve filmi cok rahat hatirliyorum....
o igrenc velede o kizin gozleri...
Allah'in laneti osrailin uzerine olsun...

İntifada 09-22-2010 22:53

Alınan göz zehranın görmeyen göz ümmeti Muhammedin...

daha bir şey demiyorum...

El Emin 09-22-2010 22:55

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807976)
bu filmi Murat kardesimin dedigi Vakit gazetesi dagitmisti...
ve o zaman izlemistik....
hala etkisini unutmadim ve filmi cok rahat hatirliyorum....
o igrenc velede o kizin gozleri...
Allah'in laneti osrailin uzerine olsun...

Evet ,onun yerine onlarca ödül almış bir film seyir etseydim yine aklımdan çıkardı fakat 8 sene önce izlemiş olamamıza rağmen unutmayışımızın sebebi maneviyat eksenli olarak bizde tesir icra etmiş olmasından kaynaklanıyor.

Bu ve adnan menderes'in belgeselini 8 sene önce babamın vesilesi ile ailecek izlemiştik.Hala aklımdan çıkmazlar.Filistin ve adnan menderes hassasiyetimi de o zaman kazanmıştım.

EZEL 09-22-2010 23:48

Fantezininde böylesi .

All times are GMT +3. The time now is 07:03.