![]() |
Bir Müslüman Hele Bir Cemaat Ferdi Nasıl Bu Hale Gelir ?
selamun aleykum
konunun konusu : " islami cemaat televizyonları ve kendini muhafazakar gösteren televizyonların reklamlarında islama zıt islami ahlakla çelişen görüntüler. " kardeşlerim sizin bu konudaki fikirleriniz. merak ediyorum. bir cemaat bir cemaat medyası ve günahtan nasıl para kazanır ? nasıl çekinmeden yarı çıplak kadınları binlerce hatta belki onbinlerce ailenin içine gözüne sokmaktadır. paraya olan ihtiyaç bunu zorunlu kılar mı ? bunun zorunluluğu olur mu ? ve o cemaatin fertleri nasıl bu kadar tepkisiz kalabiliyor ve rahatsızlık duymuyor. sizce nedenleri sebepleri ne olabilir. belki bir çoğunuz bu reklamlarla karşılamıştır. resimleri istekler üzerine koyarım. |
neden bahsediyon molla...
|
islami cemaat televizyonları ve kendini muhafazakar gösteren televizyonların reklamlarından bahsediyorum sanırım bazı cümleler eksik kaldı. :)
|
ben bir adet rica edeyim.
|
evet...
reklam işi sıkıntılı... kendilerine yakışmayacak reklamları alıyorlar... |
Alıntı:
kanalı sildim çünkü bir çok kanalda var. az önce karşılaştım http://img382.yukle.tc/images/6325122222.jpg |
ben resmi göremiyorum molla...
tinypice upload etsene sana zahmet :P |
düzeltim şimdi görünmesi lazım videosunuda çektim.
|
görmüyorum hala...
salla neyse... |
Kanal7 de calisan bir tanidigimiza sormustum bunu ve o da reklamlarin paket halinde geldigini bu sebepten engelleyemediklerini soylemisti.
|
All times are GMT +3. The time now is 18:11. |