![]() |
Çölaşan'a Gülen sorgusu
Gazeteci Emin Çölaşan, Fethullah Gülen'in kendisine gönderdiği mektubu köşesinde yayınlayarak, ''haberleşmenin gizliliğini ihlal ettiği'' iddiasıyla hakkında yürütülen soruşturma kapsamında talimatla ifade verdi. ...
Gazeteci Emin Çölaşan, Fethullah Gülen'in kendisine gönderdiği mektubu köşesinde yayınlayarak, ''haberleşmenin gizliliğini ihlal ettiği'' iddiasıyla Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında yürütülen soruşturma kapsamında talimatla ifade verdi. Çölaşan'ın ifadesini, Basın Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı Nadi Türkaslan aldı. İfade işlemi, yaklaşık yarım saat sürdü. Çölaşan hakkında, Fethullah Gülen'in kendisine gönderdiği mektubu köşesinde yayınlamasının ardından Gülen'in avukatlarınca suç duyurusunda bulunduğu ve buna ilişkin soruşturmayı Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü bildirildi. t.hafıza |
''haberleşmenin gizliliğini ihlal ettiği'' neden ihlal ettin kişiliksiz......
|
Savunması köşesinde şu şekilde olacaktır; ''ergeneok balyoz bilmem ne davalarında özel telefon konuşmaları yayınlanıyor mahreme giriliyor da ben yayınlayınca mı kötü oluyor'',görün yapacaktır bunu.
|
Ihlal meselesi söyle dursun...muhakkak yargi gerekeni yapacaktir.
Fakat, bu mektup gercekse, Hocaefendiye böyle bir insan hakkinda bu denli iltifatkar bir mektubu kaleme almasini yakistiramadim. Kendi takdiridir lakin böylesine güvenilemeyecegini en gec simdi anlamistir. |
Mensubu bulunduğu medya kuruluşlarının kendisi hakkında yaptıkları acımasız eleştirilere karşı bir gül atma hümanistliğinde mi bulunmuş.
|
mektubun icerigi nedir?
|
dokunan yanar ;D
|
"Avcı"lar çok ona göre :)
mektubu çok merak ettim şidmi |
Mektubun içeriği duyduğum kadarıyla kurban bayramıyla alakalı.
|
google amca hiç bir şey vermiyor acaba mahkeme kararıyla yayından kaldırtılar mı ? hep sorgu ile ilgili haberler çıkıyor
bide konusu bayramsa yayınlamışsa ne sakıncası var ? |
All times are GMT +3. The time now is 00:16. |