AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Anketler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Erdoğan'dan sonra kim başbakan olmalı? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=164825)

manifesto 10-01-2012 13:59

Erdoğan'dan sonra kim başbakan olmalı?

Erdoğan 2014 den sonra Başbakanlığı bırakacak muhtemelen Cumhurbaşkanı adayı olacak
Peki Erdoğan'dan sonra kim Başbakan olmalı dersiniz?

Cihannur 10-01-2012 14:25

AK Parti'nin üst düzey yetkilileri arasında Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra AK Parti'nin genel başkanlığı için en uygun isim kanaatimce Ahmet Davutoğlu'dur.

_SoN_ 10-01-2012 15:01

Ben oldum olası,bu tüzük işine karşıyım,ne demekmiş 3-4 dönem sonra daha aday olamaz,halk seni istiyor sende bu işi hakkıyla yapıyorsan devam et,Deniz Baykal 70 yaşında bile rüyasında göremediği mevkiler için o kadar kasetten ve rezillikten sonra bile bırakıp gitmiyorken,sen yanlış yapılmış hesaplanmış bir tüzük yüzünden bırakıp gitmemelisin.

Benim tek düşüncem sağlığı elverdiği ölçüde Başbakanın devam etmesi şeklinde,yok konuştuğunu sözünü değiştirmeyeceklerse Abdullah Gülle yer değiştireceklerdir.Ama o zaman bu işlerden elini ayağını çekerse yandık.

Supraliminal 10-01-2012 15:14

Kimse olmasın istemiyorum!

Necip Fazıl 10-01-2012 15:19

Abdullah GÜL başbakanlık yapamaz bence... Başbakan dediğin hitabeti çok iyi olmalı birisi bişey deyince anladığı dilden konuşabilmeli vs. vs.

Bülent ARINÇ olmalı bence hem daha fazla kitlesi olan birisi hemde Abdullah Gül'ü Cumhurbaşkanı yapan kendisi şimdi başbakan olmazsa ayıp ederler adama... Ama tüzük gereği de olamıyor sanırım saçma bişey...

Gönlümden Bülent ARINÇ geçiyor ama sürpriz birisi olacak sanırım...

Supraliminal 10-01-2012 15:26

Yeni gelecek başbakan,başkanımızı aratmayacak düzeyde olmalıdır.Ülkemizi temsil kabiliyeti en yüksek olan biri kim diye düşünürsek eğer,Abdullah Gül olmalı derim veyahut Ahmet Davutoğlu belki Egemen Bağış bile olabilir diye düşünüyorum.Ali Babacan'da favorilerimden bi tanesi . :)
Uzun lafın kısası dış ülkeleri en iyi tanıyan ve ülkemizi en iyi temsil edebilecek birisi gelecektir ve gelmelidir.
Bülent Arınç olmamalı çok mütavazi.
Suat Kılıç olmamalı yaşı itibari ile çok genç yeterince tecrübeye sahip değil.

Ali Babacan veya Abdullah Gül arasında birisi olacak diye düşünüyorum.

Feride 10-01-2012 15:55

Alıntı:

Ahmet Özyer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1021522)
Ben oldum olası,bu tüzük işine karşıyım,ne demekmiş 3-4 dönem sonra daha aday olamaz,halk seni istiyor sende bu işi hakkıyla yapıyorsan devam et,.

Kesinlikle katılıyorum.

Ama eğer olmayacaksa tabi ki Abdullah Gül derim..

manifesto 10-01-2012 16:08

Eğer olmayacaksa sözü artık geçti bence.Başbakan adayı olmayacağı %99 olasılıkla gerçekleşecek.
Muhtemelen de Çankaya'ya Erdoğan'ı uğurlayacağız.
Peki Abdullah Gül Cumhurbaşkanlığından sonra Başbakanlık yapar mı?
Bu konuda net değilim,şüphelerim var
Kendisi bunu tercih etmeyebilir.
Geri kalan seçeneklere bakınca
Davutoğlu
Babacan
Arınç
Pek olasılık verilmese de Numan Kurtulmuş
Bana göre bu isimler içinde en çok bu göreve yakışacak isim
Numan Kurtulmuş,karizması ve liderlik yönü ile
Ancak itirazlar yeterince AK Partili olmadığı yönünde olacaktır.

_SoN_ 10-01-2012 16:13

bence Numan Kurtulmuş'un ilk dönemde Başbakan oma ihtimali yok,Akparti kadrolarında bu işi onun kadar yapacak isim yokmuda hemen ilk dönem gelir gelmez Başbakan oluyor.kesinlikle ilk dönem olması bence mümkün değil.

Necip Fazıl 10-01-2012 16:15

Ali BABACAN büyükşehir belediye başkanı olacak ne başbakanı yaa nasıl bir hayal dünyanız var... :hihi2:

All times are GMT +3. The time now is 14:14.