AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Galatasaray (GS) (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=160)
-   -   Galatasaraya dair şike olayları.. (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=168754)

El Emin 02-13-2013 18:16

Galatasaraya dair şike olayları..

Galatasaraya dair şike iddiaları dönüyor ortalıkta ama işte ilahi türk basını, tarihin her sahnesinde kaypaktır ve nerde yağmur varsa orada tarladır..
Sıradan bir şike iddiası değil en başta bir rumen tarafından ortaya atıldı örtbas edildi fakat bu sefer europol olaya el atmış vaziyette ve devam eden bir araştırma aşamasında, madem türk basını susuyor bizde bildiğimiz yerlerde ifade edeceğiz..

Tesadüfler gerçekleşiyor etrafımızda hemde ne tesadüfler..
Şike olayları yaşanırken sıkça adı zikredilen Mehmet ali aydınlar/acıbademin sahibi/ gelin görünkü hemen cluj maçından sonra Gs nin yenmis olduğu Cluj takımına sponsor oldu..Ülkemizin büyük sağlık kuruluşlarından biri gidip bir romanya klubune sponsor oluyor, hemde liginin sıradan takımlarından biriyken malum o lige Steaua Bükreş ve Dinamo Bükreş gibi yakından tanıdığımız köklü ve daha büyük klüpler varken bak bak bir hayırseverce yaklaşım mı ne ? :) Bu tesadüfü yutturacak kadar saf sadece dünyada türk basını ve türk halkıdır :)

Devamı gelecek azizim...

El Emin 02-13-2013 18:19

Daha uzundan ziyade böyle part part yapacağım,
Vol2 ye geçelim o zaman ;
İlginç bir zamanlama daha Denizbank kendisine en çok borcu olan GSnin rakibi olun Manchester United e sponsor oluyor bak bak bak :) Ne ilginç ..Bana en çok borcu olan bir takımın rakibine sponsor olmam hem kaç hayranı vardır ki manun türkiyede ,real yada barça takımını herkes konuşurken kaç adam gidip denizbank manchester kartı alacak :)

Türkiyeye şikeyi sokanlar Şikeye evrim geçirtiyorlar... Eee ilimde sınır olmaz devam :)

EpiVaTeS 02-13-2013 22:36

Haha ya UEFA ya Yapı Kredi Sponsor olurken hiç konuşmayanlara bak hele hele ;D

EpiVaTeS 02-13-2013 22:38

Edit Tekrar Mesajı

El Emin 02-14-2013 14:15

Tarihten Galatasaraya dair şike enstantaneleri :)
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Düşünen kardeşlerime soruyorum sadece Tümer beşiktaşlı olduğunu hala söyleye söyleye neden beşiktaştan fenerbahçeye geldi, ki gelmesinin nedeni ve son maçı beşiktaş-gs maçıydı ?

EpiVaTeS 02-15-2013 00:50

kanıtlı çarşaf çarşaf tapelere inanmayıpta onun bunun dedikodusuna inanalarda var bu ülkede ya
Galatasaray temiz diyen yok eskiden herkes pis
Ama Fenerde pis hemde yakın zamanda

El Emin 02-15-2013 01:34

Yakın Zamanda Galatasaraydan Pislik enstantaneleri :D

Borsa şikesi yapan bir takım, yatırımcıyı aldatan ve haksız kazanç sağlayan , zaten devlet standıda erdoğanın içgüveysi evladı bir takım olarak hemde yapması takdire şayan..

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...37613460_n.jpg

EpiVaTeS 02-16-2013 01:35

şimdi ekonomiye yarın turizmden bahsediceksiniz korkuyorum

El Emin 02-17-2013 00:12

Şike şikedir, sonuçta futbol para getiren ve getirdiği para sayesinde tüzel kişiliğini devam ettiren bir mefhumdur. Para getirmesi için sampiyonlar ligine gidilir, maç kazanılır. Para getirmesi için büyük stadlar yapılır. Eğer şike anlayışımız sadece sahaya yansıyan gayri meşru ve gayri ahlaki davranış ve haksız kazanç sağlamaya yönelik fiillerse ya akli melaikelerimiz yerinde değildir yada safderunluğun nirvanasını yaşıyoruzda haberimiz yoktur. Borsa,turizm,stad,teşvik primi,sponsorluk,tesis araç ne olursa olsun, eğer haksız kazanç sağlayıp başkalarının hakkını gasp gibi gayri ahlakı ve gayri meşru yöntemler uygulanıp haksız kazanç elde ediliyorsa bunun adı ŞİKE dir bunu en normal işleyen en basit insan zekası dahi anlayabilir diye düşünüyorum ve inanıyorum.

İhtiyacı olana özelden hiçbir kazanç beklemeden ve fırsatım elverdikçe hukuk dersi verebilirim.

El Emin 02-17-2013 00:14

Ümit karandan açıklamalar...Pardon inciler..

Ümit Karan: Hiçbir suçum yokken hapisteyim ama konuşursam 2006 şampiyonluğu el değiştirir !
Çıktın artık ?? Konuşacak mısın? Şimdi sırası değilse ne zaman ?

Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı ve Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ile İbrahim Akın, İskender Alın, Ahmet Ateş, Ümit Karan, Korcan Çelikay, Abdurrahman Yakut dün akşam Metris Cezaevi'nden tahliye edildi.
''Futbolda şike'' davasında, Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 8 kişinin tahliyesine ilişkin kararının ardından, tahliye kararı verilen isimler Metris Cezaevi'nden ayrıldılar.

----

Arşiv:

Galatasaray'a 2005-2006 sezonu şoku

Şike soruşturması Galatasaray'a sıçradı

Futbolda şike soruşturması kapsamında Galatasaray Spor Kulübü'nün Florya'daki Metin Oktay tesislerinde yapılan aramalar ‘futbolda şike soruşturmasını’ yürüten savcı Mehmet Berk'in talimatıyla yapıldı.

GÖZALTI YOK

Soruşturma kapsamında sadece arama yapıldığı, herhangi bir gözaltı kararı olmadığı da belirtildi. Arama konusunun, Fenerbahçe'nin son maçta şampiyonluğu kaybettiği, Galatasaray'ın ise ipi göğüslediği 2005-2006 sezonuyla ilgili olduğu öğrenildi.

Söz konusu soruşturma ve aramalarda 1-1 biten Denizlispor - Fenerbahçe maçında Galatasaray'ın teşvik primi gönderdiği iddialarının araştırıldığı öne sürülüyor.

----

Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun'un evinde ve Türk Telekom Arena'da arama yapılıyor.

Galatasaray Kulübü, yürütülen soruşturma kapsamında futbol takımının sportif koordinatörü Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç duyulması nedeniyle Tulun'un Florya Metin Oktay Tesisleri'nde emniyet mensuplarıyla bir araya geldiğini açıkladı.
Sabahın erken saatlerinde gelen üç ayrı ekip aramalarını sürdürüyor. Polis tesislerde geniş güvenlik önlemleri aldığı gözlendi.

Aramanın 2005-2006 sezonunun son haftasında oynanan Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybettiği 1-1'lik Denizlispor maçı ile ilgili olduğu iddia ediliyor. O sezon şampiyon olan Galatasaray Kulübü'nün bu maça teşvik primi gönderdiği iddiaları gündeme gelmişti.

Önceki gün bu konu hakkında ifade veren gazeteci Tahir Kum, elinde teşvik primi ile ilgili Fenerbahçe Kulübü içindeki yazışmaların olduğu gerekirse bunları savcılığa verebileceğini ifade etmişti...

Yine Aziz Yıldırım Haziran ayında bin sohbet toplantısında Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybettiği bu maçla ilgili "Denizli şike yaptı.. Bunu çok iddialı söylüyorum.. Eğer inanmayan varsa, isteyene bu şikeyi kanıtlarım" sözleri konuşulmuştu.

-----

Ali Şen: Anlatırsam Galatasaray Avrupa´dan 5 yıl men edilir

05 Aralik 2011 11:19

Anlatırsam Galatasaray Avrupa´dan 5 yıl men edilir Ali Şen ayrıca‚ Galatasaray´ın 1989 yılında Neuchatel Xamax´ı 5-0 yendiği karşılaşma sonrasında yaşanan gelişmeleri anlatması durumunda Sarı-Kırmızılı takımın Avrupa kupalarından 5 yıl men edilebileceğini söyledi.

Ali Şen´den olay çıkaracak açıklamalar...

Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Ali Şen birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. ´Galatasaray- Neuchatel Xamax maçı sonrasında yaşanan gelişmelerin hepsini anlatırsam Sarı-kırmızılı takım Avrupa kupalarından 5 yıl men edilebilir´ dedi...
Delta Mobilya´nın sponsorluğunda Swissotel´de düzenlenen Ayın ve Yılın Hakemi Yarışması´nın ocak ve şubat aylarının birlikte değerlendirildiği jüri toplantısının konukları arasında yer alan Ali Şen‚ yerli antrenörlerin artık kalite olarak üst seviyeye çıktığını belirterek‚ ´´Türk antrenörleri bugün 3 büyük kulübü rahatlıkla çalıştırabilecek durumda. Zico ile Yılmaz Vural´ı kantara koyduğumuzda‚ Zico´da ne varsa‚ Yılmaz Vural´da daha fazlası var´´ diye konuştu.

Anlatırsam Galatasaray Avrupa´dan 5 yıl men edilir

Ali Şen ayrıca‚ Galatasaray´ın 1989 yılında Neuchatel Xamax´ı 5-0 yendiği karşılaşma sonrasında yaşanan gelişmeleri anlatması durumunda Sarı-Kırmızılı takımın Avrupa kupalarından 5 yıl men edilebileceğini söyledi.
Maç sonunda yaşanan olaylar nedeniyle UEFA´nın bu maçı iptal ettiğini dile getirerek konuşmasını sürdüren Fenerbahçe eski başkanı Şen‚ ´O dönem ben Rusya´daydım‚ maçla ilgili bir bilgim yoktu. Döndüğümde gazeteciler ´Ne olacak bu Galatasaray´ın hali ?´ dediler. Benim hiçbir şeyden haberim yok ama gazeteler benim ağzımdan ´Bu işi bana bırakın´ diye manşetler attı. Devlet büyüklerinin de araya girmesiyle bu işle ilgili çalışmalarımız oldu" dedi.

Yaşanan olaylarla ilgili herşeyi anlatırsa Galatasaray´ın Avrupa kupalarından 5 yıl men edilebileceğini söyleyen Şen‚ Anderlecht Kulübü´nü örnek gösterdi: Anderlecht´in başkanı‚ 1972 yılında buna benzer bir olayı 1996 yılında anlattığı için Anderlecht 6 yıl boyunca Avrupa kupalarından atıldı." dedi.

09:3014 Mart 2007 / Çarşamba

http://www.milliyet.com.tr/2007/03/14/son/sonspo06.asp

All times are GMT +3. The time now is 15:43.