AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   BDP/KCK vesaireleri (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=448)
-   -   Barbar IŞİD'den Ne Farkınız Var Irkçı Faşist Anarşist Terörist Kürtçüler! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=174742)

Cihannur 10-17-2014 08:17

Barbar IŞİD'den Ne Farkınız Var Irkçı Faşist Anarşist Terörist Kürtçüler!
 
7 Ekim 2014 Kobani Kalkışması'nda yaptığınız vahşetle Barbar IŞİD'den bir farkınız olmadığını dünya âleme göstermiş oldunuz Irkçı Faşist Anarşist Terörist Kürtçüler. Barbar IŞİD, insanları nasıl vahşice öldürüyorsa, siz de 7 Ekim 2014 Kobani Kalkışması'nda Müslümanları, Müslüman Kürtleri aynı vahşilikle, aynı barbarlıkla katlettiniz. Barbar IŞİD'den barbarlıkta, vahşilikte hiç farkınız yok Irkçı Faşist Anarşist Terörist Kürtçüler; siz de IŞİD gibi barbarsınız, vahşisiniz, katilsiniz.


All times are GMT +3. The time now is 10:41.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
AK Parti Forum 2007-2023