AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Haberler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Türkan Saylan Türk polisine 'azgın' dedi.. [Kitapsız.!] (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=21785)

RDönmezs 03-05-2008 18:02

Türkan Saylan Türk polisine 'azgın' dedi.. [Kitapsız.!]
 
Türkan Saylan Türk polisine 'azgın' dedi
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Başkanı Türkan Saylan, üniversitelerde kılık kıyafeti serbest bırakan Anayasa değişikliği için "Evet" oyu veren milletvekillerine tepki gösterdi. Saylan, "Totaliter gibi gözüken Meclis'in var olması utanç verici" dedi. Saylan ayrıca, "Her sözde kadını aşağılayan, kendini yükseltmeye çalışan ama alt yapısı olmayan, hiçbir şekilde insanlık vasıflarına sahip olmayan insanlar, kadınlar hakkında ahkam kesiyor." ifadelerini kullandı.


http://medya.zaman.com.tr/2008/03/05/turkan.jpg



Türkan Saylan, ÇYDD Küçükçekme Şubesi tarafından düzenlenen "Kadına Yönelik Şiddet" konulu panele katıldı. Küçükçekmece Belediyesi'ne bağlı Halkalı Kültür Merkezi'nde düzenlenen panele CHP Milletvekili Necla Arat, İstanbul Kadın Kuruluşları Birliği Başkanı Nazan Moroğlu, İstanbul Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Aydeniz Tuskan ile ÇYDD üyeleri katıldı. Bu arada panele başlarken saygı duruşunda bulunulmaması ve İstiklal Marşı'nın okunmaması dikkat çekti.

Üniversitelerde başörtüsünü serbest bırakan Anayasa değişikliğinin TBMM'de oylanarak kabul edildiğine işaret eden Türkan Saylan, "Bazen düşünüyorum; 441 tane parmağın kalkması inmesi nasıl olabilir? Hiç mi o insanların arasında 'Acaba doğru mu yapıyoruz?' diyebilecek yok. Biz alışmışız tartışmaya, fikirlerin birbirinden ayrı olmasına. Ama böyle bir totaliter gibi gözüken Meclis'in var olması utanç verici bir şey diye düşünüyorum." şeklinde konuştu. "Bizi temsil eden insanların bizi temsil edebilecek nitelikte olması gerekiyor" diyen Saylan, bunun eğitimle değil, insanlık, dürüstlük, namusluluk ve yaptığı işi benimseme, yaptığı yemine sadık kalma ile mümkün olacağını dile getirdi.

"Her sözde kadını aşağılayan, kendini yükseltmeye çalışan ama alt yapısı olmayan, hiçbir şekilde insanlık vasıflarına sahip olmayan insanlar kadınlar hakkında ahkam kesiyor" diyen Türkan Saylan, "Son dönemde yaşadığımız olaylar da doğrudan doğruya kadın üzerinden siyaset yapılmasının çok somut örneği. Kadınlar, gerçekten kendimize sahip çıkmalıyız. Kimse bize bir oy karşılığında birşeyler yaptırmamalı. Biz kendi kararlarımızı verebilmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Bazı eylemlerde polisin müdahalesini de abartılı bulan Saylan, "Bugünlerde çok azgın bir polis baskısı var emekçilerimize yönelik." şeklinde konuştu. Saylan, insanların çağdaş tepkilerini göstermesi gerektiğini belirterek, "Bizim onaylamadığımız hiçbir şeyi, istediği kadar çoğunluğu olsun devlet veya hükümet onaylayamaz. Yapar, eder herşey geri döner." şeklinde konuştu.

Cihan
05 Mart 2008, Çarşamba
ZAMAN

Hüdaverdi 03-05-2008 18:12

Türkan Saylan Türk polisine 'azgın' dedi.. [Kitapsız.!]
 
hee öyle sizin gösterilerinizde polis çok azgın davranıyor,nedense hiç görmedik namaza,Kur'an-ı Kerim' o pis dilini uzatırken kafana jop yediğini.Bu dünyada yemediğini cehennemde yersin inşallah...
Amin...

CeVHeR 03-05-2008 18:14

Türkan Saylan Türk polisine 'azgın' dedi.. [Kitapsız.!]
 
Şu kadın hakkında haber eklerken, resimlerini koymayalım. Midem bulanıyor.....

RDönmezs 03-05-2008 18:22

Türkan Saylan Türk polisine 'azgın' dedi.. [Kitapsız.!]
 
Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Şu kadın hakkında haber eklerken, resimlerini koymayalım. Midem bulanıyor.....

Haklısın abim bende yüzünü görünce deliriyorum..
bu kadın bizim milli eğitim bakanımız olduğunu düşünemiyorum evdeki annemin başına bile karışır.. >:(
bunlar kitapsız TÜRK olamaz

YavuzSultanSelim 03-05-2008 18:33

Türkan Saylan Türk polisine 'azgın' dedi.. [Kitapsız.!]
 
sen kimsin

tayyipleyiz 03-05-2008 18:39

Türkan Saylan Türk polisine 'azgın' dedi.. [Kitapsız.!]
 
Bu ülkede herşeyi Türkan Hanım a soracağınızı! sakın unutmayalım arkadaşlar... O istemeden olmaz çünkü... :)

ümitli_bekleyis 03-05-2008 20:57

Türkan Saylan Türk polisine 'azgın' dedi.. [Kitapsız.!]
 
Resim konusunda katılmamak elde değil.Gece rüyama girecek diye korkuyorum.Dengesiz , vasıfısız varlık ...

TÜRK EVLADI 03-05-2008 21:00

Türkan Saylan Türk polisine 'azgın' dedi.. [Kitapsız.!]
 
[i][b]Aslında gıybet etmek istemem ama gerçekten çok berbat bi resim...

Bu kadının soyunu Vakit gazetesi araştırmış ve bulmuştu!
Kadının soyu Hristiyan bir aileye dayanıyor!
Tam bir Müslüman ve Türk düşmanı!

Türk polisi azgınsa kendisine çok daha ağır bir laf düşer ama neyse...

RDönmezs 03-05-2008 21:27

Türkan Saylan Türk polisine 'azgın' dedi.. [Kitapsız.!]
 
Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
sen kimsin

bu soruyu kime diyorsun.?

YavuzSultanSelim 03-05-2008 21:28

Türkan Saylan Türk polisine 'azgın' dedi.. [Kitapsız.!]
 
Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
sen kimsin

bu soruyu kime diyorsun.?

konudaki şahısa. üstüne alınma :D


All times are GMT +3. The time now is 10:08.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
AK Parti Forum 2007-2023