AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Genel Sporlar (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=164)
-   -   hakem olan varmı aramızda (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=23869)

referee0043 03-27-2008 15:49

hakem olan varmı aramızda

mrb arkadaşlar ben futbol hakemiyim. varsa aramızda haken arkadaşlar tanışmak isterimmm

mavera 03-27-2008 15:53

Ben hakem degilim hatta hakemleri hic sevmem ama herseye ragmen tanismak istersen buradayim 8)

referee0043 03-27-2008 16:08

HAYIRDIR YA NİÇİN SEVMEZSİN HAKEMLERİ Bİ SORUN MU OLDU ARANDA

mavera 03-27-2008 16:10

Alıntı:

referee0043 Nickli Üyeden Alıntı
HAYIRDIR YA NİÇİN SEVMEZSİN HAKEMLERİ Bİ SORUN MU OLDU ARANDA

Maclarda hep bana kart göstedikleri icin sevmem 8)..Bu isin latifesi tabiki hakemlik hakkiyla yapildigi zaman cok serefli meslektir ancak Türkiyede bazi hakemler bu isin hakkini vermedikleri icin herkes hakemlere karsi önyargili..
Gecen sene turnuva yapmistim arkadas beni ekince ben hakem olmustum o zaman anladim ki hakemlik gercekten zor zanaat, kimseye yaranamiyorsun ;)

referee0043 03-27-2008 16:16

yaa işte azda olsa anlamışsın hakemlerin eler çektiğini. bir hakim bile mahkemeyi ileriki bi tarihe atıp günler hatta aylar sonra karar verebiliyor ama hakemler öle mii saniyede karar verecek ve verdiği kararla onlar yüzler hatta milyonlarr sevinecek yada üzülecek

mavera 03-27-2008 16:21

Alıntı:

yaa işte azda olsa anlamışsın hakemlerin eler çektiğini. bir hakim bile mahkemeyi ileriki bi tarihe atıp günler hatta aylar sonra karar verebiliyor ama hakemler öle mii saniyede karar verecek ve verdiği kararla onlar yüzler hatta milyonlarr sevinecek yada üzülecek

Öyle tv basinda defalarca izleyip karar vermek cok kolay ama o sahada saniyelik bir olay hakkinda karar vermek cok ama cok zordur o yüzden hakemlerin elestirilmesine her zaman karsi cikmisimdir..
Ama bazende öyle pozisyonlar olurki resmen art niyet vardir iste öyle pozisyonlarda hakeme gözlük diye bagirmisligimda olmustur 8)

referee0043 03-27-2008 16:26

yaa art niyet olabileceğini sanmıyorum amaa oldukça zor bi meslek

mavera 03-27-2008 16:29

Alıntı:

yaa art niyet olabileceğini sanmıyorum amaa oldukça zor bi meslek

Olmaz olur mu ne maclar izliyoruz biz burada acikcasi yar artniyet vardir ya körlük..mesela sadece bir örnek fener düsmanida degilim...
Konya -fener macinda özgüc türkalpin anelkanin elini görmemesini nasil ifade edebiliriz bu örnekler cogaltilabilir ama bu örnekler asla bütün bir camiayi baglamaz..

politikaci 03-27-2008 16:31

hangi spor dalı hakemisin ?

mavera 03-27-2008 16:32

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
hangi spor dalı hakemisin ?

Arkadas ilk mesajinda ben futbol hakemiyim demis ya daha ne desin 8)

All times are GMT +3. The time now is 00:17.