AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   okul müdürümüzü (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=25588)

çilik 04-13-2008 16:50

okul müdürümüzü

aydat parası verilmedi diye bahçe kapılarını tuvaletleri kilitleyen okul müdürümüzü protesto ediyorum..

ENGİNEER 04-13-2008 16:52

okul müdürümüzü

Aidat parasını ben hiç vermezdim...Her Cuma günü İstiklal Marşından önce beni teşhir ederdi Müdür (:

maviinsan 04-13-2008 16:53

okul müdürümüzü

bizim müdür herkesi teker teker odasına çağırıp bir güzel paylamıştı ;D :D
HAtta tehdit bile etti 'diplomanızı yazarken yanlışlık yapabilirim' 'diplomada isminizi yanlış yazarım ömür boyu uğraşırsınız' vs.....

çilik 04-13-2008 16:54

okul müdürümüzü

bende hiç vermedim ama tuvalete girebilmek için bu gidişle vericem galiba :o :o

Hıfz-ı lisan 04-13-2008 16:58

okul müdürümüzü

ben aidat parasını vermedim diye karnemi alamamıştım.. :)

Duygu'Seli~ 04-13-2008 17:10

okul müdürümüzü

Ben annemlere söylemeyi hep unutuyordum..Valla içimde fesatlık falan olduğundan değil..Anlamazdım zaten aidat parası nedir diye ilkokuldayken..Ama her seferinde unutuyordum.. Zaten vermesemde ses edemezlerdi..Korkuyorlardı benden.. ;D Okulun su borularını tıkıyor,hocaların sandalyelerine ayakkabı boyası sürüyor öğrencilere hapşuruk tozu diye biber tozu dağıtıyor ortalığı birbirine katıyordum.. :D çilik sende öyle yap ablacım..Göz dağı ver azcık..Bak nasıl susuyorlar.. ;) ;D ne güzel örnek oluyorum :p :-X

Üç mevsim 04-13-2008 17:26

okul müdürümüzü

Ben yukarıdaki arkadaş kadar cesur ve aksi olamasam da :D annemin 'git okula ver' diye elime tutuşturduğuı parayı bir güzel yerdim. Lisedeyken bir keresinde, aidatı ödemedim diye, Hoca yazılı kağıdımı vermemişti 'siz bilirsiniz Hocam' demiştim. 15-20 dakika sonra kağıdımı vermişti. :D

Çilik sayın müdürünüzü ben de protesto ediyorum >:(

oguzdesouza 04-13-2008 17:30

okul müdürümüzü

Aynen ben de bizim okul müdürünü protesto ediyorum.

Ama ben ne yazık ki parayı verenlerdenim.Dedim babama o kadar baba boşver Tayyip var başta bizim okula bi şey olmaz diye dinlemedi. ;D ;D

çilik 04-13-2008 17:50

okul müdürümüzü

önerin için duygu abla teşekkür ederim ama okul onur kurulu başkanı+okul başkan yardımcısı olunca bütün gözler sende oluyo o nedenle dediklerini maalesef yapamıcam ;D

Duygu'Seli~ 04-13-2008 18:00

okul müdürümüzü

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı
önerin için duygu abla teşekkür ederim ama okul onur kurulu başkanı+okul başkan yardımcısı olunca bütün gözler sende oluyo o nedenle dediklerini maalesef yapamıcam ;D

Bende sınıf ve okul temsilcisi,sınıf başkanı ve okul özel ajanıydım canım.. :) ;D ilkokuldada öyleydim lisedede..Daha çok sözün geçer..Zaten bu yüzden korkuyorlardı ya benden.. ;D ben olsam yaparım valla..Müdürümüz bayandı bizim o bile tırsardı benden..Boyuda benden kısa..Böö desen uçacaktı kadın o derece..Hiç sevmezdim de zaten.. ;) ;D sen bilirsin tabi herkez ben gibi beceremez..Sadece ufak bir öneri.. ;D

All times are GMT +3. The time now is 12:01.