AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Haberler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Teoman'dan İlginç Bir AK Parti Yorumu (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=26071)

nihal.1990 04-19-2008 12:26

Teoman'dan İlginç Bir AK Parti Yorumu

Teoman'dan ilginç bir AK Parti yorumu
Kanal 1’de Yüz Yüze programına katılan rock şarkıcısı Teoman, siyaset ile ilgili düşünceleri sorulduğunda ilginç bir yanıt verdi.

Teoman, AKP’ye açılan kapatma davasıyla ilgili düşüncelerini de açıkladı Dün akşamki canlı yayında kendisiyle ilgili soruları içtenlikle yanıtlayan Teoman, konu siyasete gelince çok fazla detaya girmeden ilginç bir açıklama yaptı.

"Siyasete ben hep uzaktan bakmaya çalıştım" diyen Teoman, bunun nedenini de şöyle anlattı: "Özellikle kendi çevremden yola çıkarak bakmak istiyorum siyasete. Benim babam, amcalarım falan hep CHP ekolünden gelmiş insanlar. Annem, Laisist, Kemalist tarafta ve yıllar itibariyle de öyle büyümüş birisi. Fakat çok sevdiğim halamın kızı türbanlı veya başka bir halamın oğlu da MHP’den Belediye Başkanı. Ben şimdi siyaseti mi seçeyim akrabalarımı mı seçeyim? Ben boş veririm siyaseti ve akrabalarımı sevmeye devam ederim."

Teoman, ülkenin gündemindeki AKP’ye açılan kapatma davası ile ilgili düşüncelerini de şu şekilde aktardı: "AKP’nin kapatılma davasını biraz yanlış bulduğumu söylemek zorundayım. Sadece yüzde 47 oy aldıkları için değil, herhangi bir partinin kapatılması Türkiye’ye bir şey kazandırmaz diye düşünüyorum."

mavera 04-19-2008 12:31

Ayikken söylemis herhalde..teoman ayik oldugu zaman böyle akli basinda laflar ediyorda, ayik bulmakta zor be kardesim 8)

_Yeniden_ 04-19-2008 12:33

En azından böyle sudan sebeplerle parti kapatmanın bir çözüm olmadığının farkında....
Teoman için büyük bir gelişme :-*

RDönmezs 04-19-2008 17:33

Aferim teo sende işi kapmışsın :D

SiNeMm 04-19-2008 17:36

[bAlkolu bırakmış arkadaşlar :D[/b]

aksavaşçı 04-19-2008 17:42

bunları söylerken sarhoşmuymuş birde ona bakmak lazım ama :D

parabol 04-19-2008 18:02

O kadar iğrenirim ki bu adamdan...Cidden demekki hep sarhoş görüyorum bu adamıda ondan...

dilek 04-19-2008 18:33

Alıntı:

aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı
bunları söylerken sarhoşmuymuş birde ona bakmak lazım ama :D

hayatında ayık oldugu sayılı günlerden birisiydi bence ;)

eddie 04-19-2008 18:35

eksik olmasın.. haklı olduğumuzu şu adamın ağzından duyduk ya.. ıhkkkk

Sukût-u_Hayal 04-19-2008 20:47

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Ayikken söylemis herhalde..teoman ayik oldugu zaman böyle akli basinda laflar ediyorda, ayik bulmakta zor be kardesim 8)

:D

Helal olsun ama Teoman'dan bu tarz bir duruş beklemezdim ... :-*

All times are GMT +3. The time now is 13:14.