AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   K.V.K Teknik Servislerini Protesto ediyorum... (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=26998)

Düş Sokağı Sakini 04-28-2008 22:29

K.V.K Teknik Servislerini Protesto ediyorum...

İlgisiz, burunları havalarda ve yeterli teknik bilgiye sahip olmayan elemanlarla çalıştığı için. ayrıca ufak sorunlarda bile 1 2 hafta hatta daha fazla süre telefonlarımızı esir alan. ve sözleşmede geçen 'idarelik telefon verilir' maddesini elimizde telefon yok diyerekten, uygulamayan ve kullanıcılarını madur eden K.V.K servislerini çalışanlarını ve buna dur demeyip koyun gibi tepki göstermeyen insanlarımızı şiddetle kınıyorum.

böyle bir şey olamaz, ppc için rom yüklettirmek ve kapak değiştirmek istedim. aldığım cevap bu cihazları merkeze (istanbul) gönderiyoruz oldu. elimde kapak ve rom yüklemek için proğram olsa bunu ben bile yapabilirim. bu kadar yetersiz bir servis olamaz. şiddtle kınıyorum. zaten kavgada edemedim, ilgili kişi bayandı, iyice yedim kafayı >:(

Akmehmet_Akif 04-28-2008 22:30

haklısın birşey diyeceğim onlara şimdi uyarı alırım az çektirmediler bize.Tabi herif malı satıyor sonrada banane diyor.

Akmehmet_Akif 04-28-2008 22:32

bayanlar bide çakasın eliyor sinirlendiriyorlar burunları havada oluyor adam olsa bağarırsın biraz set konuşursun neredeki k.v.k bakıköy mü

Düş Sokağı Sakini 04-28-2008 22:37

yok samsundaki teknik servis. hepsi aynı onların, bir çok yerde gittim hep bir ilgisizlik, umursamazlık. bayan mayan bi gün patlıcam, o kadar fark alıyorlar telefonlardan, ama hizmet yok. onların 1100 ytl ye sattıkları cihazlar dubai de 400 dolar. yazık yahu, insanımıza yazık ver parayı karşılığı yok!

murat kurt 04-28-2008 22:38

aynen katılıyorum insanı kandırıyorlar

acizane44 04-28-2008 23:11

Alıntı:

akmehmet Nickli Üyeden Alıntı
bayanlar bide çakasın eliyor sinirlendiriyorlar burunları havada oluyor adam olsa bağarırsın biraz set konuşursun neredeki k.v.k bakıköy mü

>:( >:( >:( :( bayan olduğu içinmi çakmıyorsunuz(Bu çakmak ne anlama gelir onuda anlamadım ya ) Buarada garanti belgeside olsa alınan her eşyada alana kadar arkasındayız garanti aldıktan sonra ikinci gününde umnursamazlık bu başlık vesilesiyle bende yazdım

unnamed 05-04-2008 14:34

arkadaşlar k.v.k ile konuşursanız hiç bir şekilde elinize birşey geçmez yapaacğınız en iyi olay telefonun distribitörüyle görüşmek olur ki ben hep bu yolla çözdüm bir kulaklık değişimi için 2 hafta dediler 1 günde verdiler nokia ile konuşunca.....

All times are GMT +3. The time now is 17:43.