AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Haberler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=120)
-   -   AK Parti'den Şener'e ilk tepki (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=27044)

çağlar 04-29-2008 12:28

AK Parti'den Şener'e ilk tepki

Abdüllatif Şener'in parti çalışmasına ilk tepki: İstifa et!

AK Parti MKYK üyesi ve eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in, yeni bir siyasi parti kurmak için hazırlık yaptığını söylemesine AK Parti’den tepki geldi.

Şener’in dün Vatan gazetesinde yayınlanan mülakatı AK Parti kulislerini hareketlendirdi.

Yeni bir siyasi parti konusunda “Böyle bir şey için uygun ortama ihtiyaç var.

Bu ortamı oluşturmaya çalışıyorum” diyen Şener’in açıklamalarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat’tan tepki geldi:

“Eğer yeni bir parti kurmak istiyorsan, farklı bir yol izleyeceksen o zaman MKYK’dan istifa edersin.

Bu ne kadar ahlaki, siyasete uygun. 8 ay geçti, şimdi tenkite başlıyorsun. Bu kadar süre geçince tenkit etmek ahlaki olmuyor.”

Gayet güzel bir açıklama olmuş.AZ ve öz anlayana sivrisinek hesabı.Mehmet Fırat her zamanki gibi gereken cevabı vermiş ağzına sağlık.

Sukut-u Hayal 04-29-2008 12:32

Biraz gec kaldi bu tepki ama neyse...

romakudüs 04-29-2008 12:33

arkadaşlar bu ne zihniyet isteyen istediği gibi parti kurar bu davaya ihanet değildir adamın düşünce yapısı değişmeyecekse budavaya başlarkenki fikirleri değişmeyecekse iktidar olup kendinin daha iyi yapacağına inanıyorsa bu adama ne diyebiliriz hem ülkede kıyamet kopana kadar ak parti iktidarı olacak diye bir kaide yok hangisi hayırlıysa o olsun saadet partisinni ak partiye yaptığını siz abdullatf şenere yapmayın lütfen

çağlar 04-29-2008 12:57

Alıntı:

romakudüs Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bu ne zihniyet isteyen istediği gibi parti kurar bu davaya ihanet değildir adamın düşünce yapısı değişmeyecekse budavaya başlarkenki fikirleri değişmeyecekse iktidar olup kendinin daha iyi yapacağına inanıyorsa bu adama ne diyebiliriz hem ülkede kıyamet kopana kadar ak parti iktidarı olacak diye bir kaide yok hangisi hayırlıysa o olsun saadet partisinni ak partiye yaptığını siz abdullatf şenere yapmayın lütfen

Saadet partisi ile aynı olay değil bu.Kimse sn Şener i dışlamadı.

Tayyip Erdoğan sevgisinin çığ gibi büyümesinden korkan saadet mensupları Başbakanımız ı dışladılar.

ve o da mecbur kaldı yoksa bu hırs olayı veya iktidar kavgası değildi.

milletvekili seçildiği halde mazbatası elinden alınmıştı hatırlarsanız yinede sesini çıkartmamıştı

daha neler var perde arkasında yasaklı umut kitabını okumanızı tavsiye ederim.

Üç mevsim 04-29-2008 13:02

Aynı röportajda, yetkili kurullarda ben olsam Sabah ve Atv'nin Çalık Grubu'na devri olamazdı gibi laflar da etti Sayın Şener. Kendisini doğrucu davutluğuyla başbaşa bırakıyoruz. Güzellikle derhal partimizden ayrılsın..

ENGİNEER 04-29-2008 13:03

Abdüllatif Şener'in sonuda Erkan Mumcu gibi olacak...

Gönülden 04-29-2008 13:35

Eğer yeni bir hareket başlatırsa ki öyle görünüyor.....AK partiden farklı yapmayı vadedeceği şeyleri merak ediyorum, kafasına uymayan neymiş hani....herkes kendi yolunu çizer sayın Şenerinde kendi tercihdir görecez neler yaptığını

cartman 04-29-2008 14:48

Cozemedım su adamı ya..arkadas ben partinin ıcınde olmadan bu kadar muhalif dusunemıyorum sen ki kuruculardansın nası ters dusersın bu kadar!

Üç mevsim 04-29-2008 14:50

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı
Cozemedım su adamı ya..arkadas ben partinin ıcınde olmadan bu kadar muhalif dusunemıyorum sen ki kuruculardansın nası ters dusersın bu kadar!

Doğruculuk taslıyor arkadaşım ya. Sanki Türkiye gibi bir ülkede yaşadığının farkında değil >:(

Necip Fazil 04-29-2008 14:51

Abdullatif Şener ile, Kurtlar Vadisi'ndeki görev bekleyen siyasetçiyi karşılaştırın derim ben. Ergenekon'un bir koluda O olabilir ;)

VesseLam

All times are GMT +3. The time now is 12:14.