AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Facebook üyesi misiniz??? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=27254)

sadeceali 05-01-2008 17:03

Facebook üyesi misiniz???

Arkadaşlar bu anketin sonucuna göre başka bir konu açacağım.... şimdilik bana kalsın bu.... evet ...

facebook u olanları bi görelim.....

benim var.... :D

merve 05-01-2008 17:04

Benim de var :)

Mu-Alim 05-01-2008 17:11

Facebook'a üye olmanın kötülüklerinden bahsedilecek büyük ihtimalle bir sonraki konuda; ama benim işime yaramadı desem yalan olur; dolayısıyla, evet, benim de var facebook hesabım...

Kafes 05-01-2008 17:12

Benim yok eskiden vardi kisa bir sureligine ama sildim

sadeceali 05-01-2008 17:12

Alıntı:

Şehremini Nickli Üyeden Alıntı
Facebook'a üye olmanın kötülüklerinden bahsedilecek büyük ihtimalle bir sonraki konuda; ama benim işime yaramadı desem yalan olur; dolayısıyla, evet, benim de var facebook hesabım...

hayır tunahan abi... alakası yok... aksine iyi bişey olacak.. :)

Necip Fazil 05-01-2008 17:13

Malesef var, nerede bir alacaklı varsa beni bulup yakama yapıştı : )

İşin latifesi bir yana uzun zamandır görüşemediğim dostlarımı buldum. Kullanmaktan kullanmaya fark var ;)

VesseLam

Mu-Alim 05-01-2008 17:14

Alıntı:

sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Şehremini Nickli Üyeden Alıntı

hayır tunahan abi... alakası yok... aksine iyi bişey olacak.. :)

Hımm... Tamam, yanıldım o zaman. Kusuruma bakma kardeşim. (:

sesli34 05-01-2008 17:14

benim yok geri kaldım ben simdi ???

NuR-eFSaN 05-01-2008 17:14

Bencede facebook çok kötü bir site değil tamam arkadaslık teklifleri yolluyorlar ama kabul etmek veya etmemek sana kalmiş çok güzel gruplar var facebookta mesela AKP KAPATILMASIN VEYA TAYYİP ERDOĞANI SEVEN BEŞBİN KİŞİ BULABİLİRİM V.S gibi

Bende üyeyim

Mu-Alim 05-01-2008 17:16

Alıntı:

FiNDuK_GuSeLi Nickli Üyeden Alıntı
Bencede facebook çok kötü bir site değil tamam arkadaslık teklifleri yolluyorlar ama kabul etmek veya etmemek sana kalmiş çok güzel gruplar var facebookta mesela AKP KAPATILMASIN VEYA TAYYİP ERDOĞANI SEVEN BEŞBİN KİŞİ BULABİLİRİM V.S gibi

Bende üyeyim

Ama şu da var ki "feysbukçular" genelde millete yüksekten bakan, zengin kesimin insanı. Orada çoğunluk, bizim aleyhimizde...

All times are GMT +3. The time now is 22:54.