![]() |
"özgür Bir Kudüs, İsrail'siz Bir Dünya"
Allah ordaki insanlara yardım etsin bu fotoları görünce kötü oluyorum
tşklr pylştğn için halimize şükr etmeliyz +1 |
İçim acıdı :( :( :( :( :'( :'( :'( :'(
|
biz niye yaşıyoruzki... :'( :'( :'(
|
Allah yardım etsin... :(
|
Allah bu insanlara yardım etsin..Zaferin yakın olduğunu düşünüyorum..
|
+1.. israilsiz de olur inşallah
|
Öyle bir görüntüler var ki onlara mağruz kalanlara ''keşke bu fotoğraftakiler gibi şehid olsalardı'' dersiniz.
Bu yüzden bir çok sitede yayınlanmaz o fotoğraflar. İnsanın yüreği kaldırmaz.Allah yar ve yardımcıları olsun. |
İsrail Filistin konusunda tek suç İsrailin değil. tamam israil in yaptığı hatalar çok fazla. yalnız şöyle bir gerçek varki, Araplar, ortadoğuda İsrail devletine dayanamıyorlar. istiyorlar ki İsrail olmasın. bu da yanlış. filistinlerin haline acıyorum. ama İsrail devletini kabul etmeliler. İsrail de Filistini kabul etmeli. Filistin sorunun tek çözümü İsrail de değil. Filistinin de üzerine düşenler var. Filistin, islamcı canlı bombalara son vermelidir.
|
Alıntı:
Aslında olay büyük bir haksızlığa dayanıyor.Ortada adaletli ve haklı bir şekilde kurulmuş İsrail'den bahsetseydik eyvallah.Ama burada tamamen Batı'nın desteğiyle kansız, savaşsız ve işgalci şekilde kurulmuş olan bir devlet var. Devlet kurmak bu kadar ucuz olamaz. Mukaddes Kudüs kenti yüzyıllardır Fiistinlilerin! O toprakları zamanında biz elimizde tuttuk ama bak bakalım bir tane yanlış durum var mı? Elimize aldığımız Filistin'den hangi filistinliyi çıkarmışız? Aksine yüceltmişiz! Bugün işgal ettiği Kudüs'ten bütün arapları sürdüren ve gitmek istemeyenleri katleden bir devlet/millet var! Bu işin tek çözümü İsrail'dedir. Filistinlilerin üzerine tek düşense 400 yıllık uykularından uyanıp dinlerine daha fazla sarılmaları ve arapların genel paracı ve zevk sefa düşkünü huyunu bırakıp vatan bağımlısı, çalışan okuyan insanlar olmak! Canlı bomba olayı İslam milletinin içine atılmış çirkin bir olaydır ama şunu unutma ki HAMAS ve HİZBULLAH davalarında tamamen haklıdır! Çünkü onların yaptığını bundan 90 yıl önce Anadolu'da ve İstanbul'da örgütlenip biz yaptık...;) |
All times are GMT +3. The time now is 12:57. |