![]() |
Ak Partiye Neden Oy veriyorsunuz ? Bir cümleyle yazın !
EVET HERKES 1 CÜMLEYLE NEDEN AK PARTİYİ SEÇTİĞİNİ YAZSIN.
BU KONU TUTACAK GİBİ .HADİ BAŞLAYALIM . Ben Cumhuriyet İçin Ak Partiyi Seçiyorum . konunun sabitlenmesini isiyorum yetkililere duyrulur ! |
Ak Partiye Neden Oy veriyorsunuz ? 1 cümleyle yazın !
şuanki partilerden en iyisi olduğu için 8)
|
İnanç, Eşitlik, Para...
|
ben akparti ye oy vermediğim için 1 cümleyle kesmek zorunda değilim sanırım ;D çünkü akparti doğru insanlardan oluşmuştur akparti güven verir akparti istikrarlıdır akparti geleceğimi aydınlatır... 8) |
eğer bende oy kullanırsam o zaman şunun için akparti'ye oyumu vereceğim : aydınlık gelecek için ! |
Meydanlarda şeriata küfür eden,başörtülülere saldıran,atatürkü peygamber olarak tanımlayan,darbeci,faşist kemalistlere-bindirilmiş kıtaya inat ilk oyumu ak partiye verdim.
|
inanç ve eşitlik en önemliside aydınlık bir gelecek için oyumu akpartiye verdim....
|
Güven veren tek parti olduğu için oyumu akpartiye verdim ..
|
daha hiçbir partiye oy kullanmadım :)
|
Alıntı:
oy vermedim demek yerine bence, Ak Partiye oy vereceksen neden olduğunu yazman konunun başlığına daha uygun düşer ;) ben akpartiye millete hizmeti amaç saydıkları için oy veriyorum.... tabii bir de demokratik,laik,sosyal bir hukuk devleti olmasının koşullarının hiçbirini diğerinden elzem görmeyip hepsinin tanzimi için uğraştığından dolayı veriyorum...helali hoş olsun..... |
All times are GMT +3. The time now is 04:50. |