AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   GENCLİK NEREYE GİDİYOR. (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=36461)

Mucahid 07-18-2008 16:47

GENCLİK NEREYE GİDİYOR.

Selamünaleyküm Sevgili arkadaslar genclik üzerine bir tartısmalım olmaz mı.Genclik gercekten nereye gidiyor.LÜTFEN HERKES GÖRÜSÜNÜ YAZSIN.SONUCTA BURADA FİKİRLER ORTA KOYSUN.BU SORUN BUTUN MİLLETİN SORUNUDUR.

MelekTube 07-18-2008 16:49

GENCLİK NEREYE GİDİYOR.

gençlik manevi bir boşluk içinde kayboluşa doğru gidiyor :(

isimsiz 07-18-2008 17:18

GENCLİK NEREYE GİDİYOR.

ah gençlik ah o gençlik Türkiyenin kanayan yarası gençlik hiç şüphesiz bir uçuruma gidiyor....
hayatı sadce marka giymek son model cep telefonu taşımak açılıp saçılıp sözüm ona fark yapmak için değişik kılaklara girmek zanneden gençlik...
maneviyatta bir haber dış güçlerin oyuncağı olmuş gençlik...
çıkışlarda bir karış etekleriyle yüzlerinde bir ton makyajla her ay başka bir erkekle buluşan kızlar..
hadi onları geçtim başı kapalı olmasına rağnem çıkışta sevgilisiyle elele dolaşan genç kızlar...
ben ne yazıkki bu manzaralar içinde okudum her gördükçe tiksiniyordum midem bulanıyordu..
hele birşey yapamamk öldürüyordu beni...
soruyordum kendime neden kim bu gençleri bu hale getirdi...
sonra cevabı kendim veriyorum GENÇLERİN ELLERİNDEN İMANLARINI ÇALDILAR GERŞYE İSE BU MANZARALAR KALDI... :'(

Demokrat 07-18-2008 17:22

GENCLİK NEREYE GİDİYOR.

yillardir ayni seyi tartisiyoruz ama degisen nedir ki :) sorun hep genclikte mi acaba..

Supraliminal 07-18-2008 17:24

GENCLİK NEREYE GİDİYOR.

ben akpartili gençliğin düzgün,olumlu,ahlaklı ,terbiyeli vs. olduğuna inanıyorum.fakat ceheğe gençliğini düşünemiyorum diskolar ,barlar vs dir onlarda.

isimsiz 07-18-2008 17:27

GENCLİK NEREYE GİDİYOR.

Alıntı:

AkGenc*onur Nickli Üyeden Alıntı
ben akpartili gençliğin düzgün,olumlu,ahlaklı ,terbiyeli vs. olduğuna inanıyorum.fakat ceheğe gençliğini düşünemiyorum diskolar ,barlar vs dir onlarda.

bence gençliği böyle bölmek yanlış yani akpartili gençlik cehepeli gençlik diye ee siyasetle uğraşmayan onca genci hangi katagoriye koyacaksınız. hayat siyasetten ibaret değil unutmayın. SAYGILARIMLA... :-*

Supraliminal 07-18-2008 17:33

GENCLİK NEREYE GİDİYOR.

siyasetle uğraşmasada mesela ebeveynler cehepeye oy verdi fakat çocukları siyasetle uğraşmıyor ama o cehepeye oy veren ebeveynleri çocuklarını nasıl yetiştirmesini beklersin.bundan bahsettim ben.

isimsiz 07-18-2008 17:35

GENCLİK NEREYE GİDİYOR.

Alıntı:

siyasetle uğraşmasada mesela ebeveynler cehepeye oy verdi fakat çocukları siyasetle uğraşmıyor ama o cehepeye oy veren ebeveynleri çocuklarını nasıl yetiştirmesini beklersin.bundan bahsettim ben.

bende gençleri siyasete göre bölmenizin yanlış lduğunu söyledim. her anne babası akpartiye oy verenin çocuğu ahlaklı olacak yada cehepe ye oy verenin çocuğu ahlaksız olacak diyemeyiz. neyse konuyu saptırmayayım. yanılış anladıysam özür dilerim... :)

Supraliminal 07-18-2008 17:38

GENCLİK NEREYE GİDİYOR.

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bende gençleri siyasete göre bölmenizin yanlış lduğunu söyledim. her anne babası akpartiye oy verenin çocuğu ahlaklı olacak yada cehepe ye oy verenin çocuğu ahlaksız olacak diyemeyiz. neyse konuyu saptırmayayım. yanılış anladıysam özür dilerim... :)

ikimizde yanlış anlaşıldık galiba ya :) :) :-\

YavuzSultanSelim 07-18-2008 17:38

GENCLİK NEREYE GİDİYOR.

Alıntı:

idealist07 Nickli Üyeden Alıntı
Geçenlerde br araştırma yapılmıştı..Bütün dünya nüfusunda gençlerin gittikçe dindarlaştığını gösteriyordu.Türkiye'de dahil...

hadi ordan diyebilirim o araştırmaya

All times are GMT +3. The time now is 16:59.