AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Fenerbahçe:2 MTK Budapeşte:0 (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=38145)

oguzdesouza 07-31-2008 01:13

Fenerbahçe:2 MTK Budapeşte:0

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu İlk Maçı'nda Fenerbahçemiz ile MTK Budapeşte, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma Fenerbahçemizin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Takımımızın gollerini Roberto Carlos ve Selçuk Şahin attı. Takımımız bu karşılaşmayla birlikte 2008 – 2009 sezonunun ilk resmi maçına çıkmış oldu.
Fenerbahçemiz Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu İkinci maçını 6 Ağustos 2008 Çarşamba günü Macaristan'da oynayacak.

STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Serge Gumienny , Walter Vromans , Mark Simons (Belçika)
FENERBAHÇE: Volkan Demirel , Gökhan Gönül , Lugano , Edu , Roberto Carlos , Kazım (Burak dk. 84), Uğur (Gürhan dk. 67), Selçuk , Alex , Semih (Emre Belözoğlu dk. 76), Güiza
MTK BUDAPEŞTE: Vegh , Horvath , Lambuliç , Pollak , Pinter , Zsidai , Patkai (Szabo dk. 46 ), Nagy, Balogm, Urban (Pal dk. 57), Bori (Hrepka dk. 85)
GOLLER: Roberto Carlos (dk. 16), Selçuk (dk. 59)
SARI KARTLAR: Bori, Pollak, Balogm (MTK Budapeşte), Selçuk (Fenerbahçe)

bilgi müdavimi 07-31-2008 01:19

Galibiyet vatana millete hayırlı ve uğurlu olsun.

Bu sene Final Hakkımız.

oguzdesouza 07-31-2008 01:21

Arkadaşlar kusura bakmayın bugün kapatma davasına daldık maçı unuttuk, kusurumuz affola...

RDönmezs 07-31-2008 01:32

Maçı bi nargilecide ayakta izledim yer kalmamış :D golde tanımadığım adama sarıldım :D

oguzdesouza 07-31-2008 01:42

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Maçı bi nargilecide ayakta izledim yer kalmamış :D golde tanımadığım adama sarıldım :D

:D :D

Bu sigara içme yasağı başladı ama takan yok.. Sigara dumanından mahvoldum maçta... Adam bi de kalkıo hükümete laf atıo böyle yasak olur mu diye :)

YavuzSultanSelim 07-31-2008 02:26

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı

:D :D

Bu sigara içme yasağı başladı ama takan yok.. Sigara dumanından mahvoldum maçta... Adam bi de kalkıo hükümete laf atıo böyle yasak olur mu diye :)

Senin yüzünden ben niye zehirleneceğim takımdaşım dicektin orda sende lafı gediğine koy biraz :)

Ömer_Furkan 07-31-2008 03:41

3 0 diodumm.. 2 0 aldıkk olsun oda iii daha farklı olabilirdi amaa....

Xabi alansoda gelsin emre falan tutamazlar biziiii :D

YavuzSultanSelim 07-31-2008 03:42

Alıntı:

Ömer_Furkan Nickli Üyeden Alıntı
3 0 diodumm.. 2 0 aldıkk olsun oda iii daha farklı olabilirdi amaa....

Xabi alansoda gelsin emre falan tutamazlar biziiii :D

Xabiyi o fiyata Fener alırsa aynı guiza daki gibi emredeki gibi kazık yemiş derim

Ömer_Furkan 07-31-2008 04:12

paramızz boll merakk etmee...harca harcaa bitmiyorr :D

azizz başkann oleyyyy :D 8)

YavuzSultanSelim 07-31-2008 04:22

Alıntı:

Ömer_Furkan Nickli Üyeden Alıntı
paramızz boll merakk etmee...harca harcaa bitmiyorr :D

azizz başkann oleyyyy :D 8)

yoruma bak :D :D

Onlar bu ülkenin parası dışarıya savurup savurup millete burda tatil yaptırıyorlar...

All times are GMT +3. The time now is 15:06.