![]() |
üstü kalsın
Ben her şeye bu kadar umutla bakarken yeniden ne varsa umuda dair yıktın da gittin :(
Bir yerlerde hatalıyım biliyorum beklide hatalarım en başa dayanıyor Çok umut kırdım çok yürek param parça oldu yolumda bedel ödüyormuşum Öyle diyorlar... :undecided: Ben borcumu yüreğimi harcayıp verdim Hala alacağı olan varsa alsın :neki: üstü kalsın…. :hi: Ama ya sen sen neden herşeyi böyle parçaladın yağmaladın serdiğim yürek zaten senindi zarar ziyan etmene ne gerek vardı ki :@ Ama işte sen :V Sen öyle bir anda gittin ki Tam ben hayata bi anlam yüklemiştim Daha önce yüklemediğim bi anlam yaşamak gibi mutluluk gibi aşk gibi…. ;utandım Sen tamda bana yakınken tamda elimi uzatacakken tamda benim diyecekken umutlarım tamda kıyılara vuracakken gittin… :( Sevdiğim... :embarrassed: Aşkın yüreğimden sebepsizce derin acısıyla çıkıp gidiyor Durduramıyorum... seni.. şimdi ve bundan sonra güneş batmadan yarım kalıcak tıpkı bu aşk gibi…. :gul3: tıpkı benim gibi....:1a: |
Şiiri sizmi yazdınız?:)
|
hayır alıntı ;1
|
Alıntı:
Şaka şaka... :shades: |
teşekkürederim,paylaşmış olmam da önemli değil mi???;;)
|
Alıntı:
|
farkındayım,bi şey demedim yaff :neki:ben de takılırım :74242144dp3:;;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tam ben hayata bi anlam yüklemiştim
Daha önce yüklemediğim bi anlam yaşamak gibi mutluluk gibi aşk gibi…. ;utandım Sen tamda bana yakınken tamda elimi uzatacakken tamda benim diyecekken umutlarım tamda kıyılara vuracakken gittin… :( gerçekten mükemmel bir şiir içinde kendimi buldum :( emeğine sağlık canım (+) |
All times are GMT +3. The time now is 20:28. |