AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Araştırmalar (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=263)
-   -   Birimlerin Görev ve Sorumlulukları Nelerdir? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=43860)

MERİÇ 10-08-2008 15:14

Birimlerin Görev ve Sorumlulukları Nelerdir?

Sayın teşkilat mensubu arkadaşlarım;

AK Parti Gençlik Kolları birimlerinin görev ve sorumluluklarına ulaşmaya çalışıyorum. Yeni kurulan ilçe yönetimine eğitimden sorumlu bşk.yrd. olarak bu konuda eğitim vereceğim. Genel merkez sayfasında başlığı var ama açıklama yok. Teşkilat iç yönetmeliğinden baktım ama ana kademe için anlatılmış, bire bir gençlik kolları ile örtüşmüyor sanırım. Bize özgü böyle bir bilgi varmı? Elinde olan varsa lütfen yardım edebilirmi. Durum acil. Şimdiden teşekkürler.

Not: Bu konu buraya açmakla doğru mu yaptım bilemiyorum ama , ar-ge nin konusu diye düşündüm.

EniGma 10-08-2008 15:17

İstanbul İl Başkanlığımızın Resmi Sitesini bir ziyaret edermisin...
Orada Açıklamaları olması gerek...

Ak_Kelebek 10-08-2008 15:17

hayırlı olsun Meriç görevin :) Yeni kurulmuş olsada Parti Tüzüğünüz ilçe mevcuttur eminim.Orada gerekli açıklamaları bulacaksın.

siyah gül 07 10-08-2008 15:18

Çok isterdim yardımcı olamayı ama malesef umarım yardımcı olabilecek bir arkadaşımız vardır

MERİÇ 10-08-2008 15:25

Arkadaşlar teşekkür ederim ilginizden. Ben 1 yıldır foruma üyeyim aslında birkaç yorumum da olmuştu. Eski nickimi ve şifremi almayı beceremediğim için yeni üyelik yaptım. Daha önce halkla ilişkilerde görev aldım. Yeni görevim için temennileriniz için de teşekkür ederim Ak_ Kelebek.
İstanbul gençlik Kollarının sitesine ulaşamadım. Linkini rica etsem çokmu şey istiyor olurum acaba.

Ak_Kelebek 10-08-2008 15:27

Alıntı:

MERİÇ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 440904)
Arkadaşlar teşekkür ederim ilginizden. Ben 1 yıldır foruma üyeyim aslında birkaç yorumum da olmuştu. Eski nickimi ve şifremi almayı beceremediğim için yeni üyelik yaptım. Daha önce halkla ilişkilerde görev aldım. Yeni görevim için temennileriniz için de teşekkür ederim Ak_ Kelebek.
İstanbul gençlik Kollarının sitesine ulaşamadım. Linkini rica etsem çokmu şey istiyor olurum acaba.

meriç eski nickini bana özeldne yollarsan ben sana yardımcı olayım tekrar aynı nickle devam edersin :kiss:

MERİÇ 10-08-2008 15:32

25 mesaj atamadan özel mesaj gönderemiyormuşum Ak_Kelebek.Eski nickim de Meriç idi. Çok farketmedi. Forumun düzeni açısından bir sorun olmazsa böyle devam edebilirim. Çok çok teşekkürederim ilginizden.

Ak_Kelebek 10-08-2008 15:45

Alıntı:

MERİÇ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 440909)
25 mesaj atamadan özel mesaj gönderemiyormuşum Ak_Kelebek.Eski nickim de Meriç idi. Çok farketmedi. Forumun düzeni açısından bir sorun olmazsa böyle devam edebilirim. Çok çok teşekkürederim ilginizden.

Tamam meriç sen genede şifre talebinde bulun herlkesin başına geldi şünkü tamamen sistem değişti.Her hang ibir sorun olacağını sanmıyorum da :) Allah yardımcın olsun.:kiss:

MERİÇ 10-08-2008 15:51

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 440913)

Tamam meriç sen genede şifre talebinde bulun herlkesin başına geldi şünkü tamamen sistem değişti.Her hang ibir sorun olacağını sanmıyorum da :) Allah yardımcın olsun.:kiss:

Çok teşekkürederim tekrar. Bu başlığı açarken bukadar kısa sürede cevap verenin çıkacağını sanmamıştım itiraf etmem gerekirse. AK dostların desteğini ve konulara ilgisini görmek çok güzel.

Ak_Kelebek 10-08-2008 15:55

Elimizden geldiğince kardeşim bizler buradayız her daim yardıma hazırız.Sende olsan aynını yapardın eminim ki..:)

All times are GMT +3. The time now is 04:35.