![]() |
Ayın ak dj'i ~DJ BAYONET~
EKİM AYININ AK DJ'ini seçiyoruz..Arkadaşlar herkesin en fazla 2 oy kullanabilme hakkı vardır..Şimdiden hayırlı olsun..AYIN AK DJ secilen dj miz 50 begeni ile ayrıca bir ay boyunca bu ünvanı profilinde tasıyacaktır...Anketimiz bu ayın sonunda sona ermektedir....
|
Çok zorrrrr bir bölüm olmuş kendi açımdan çokkk :neki:
hayırlısı olsun ;1 |
çok zor bi soru ama kullandım oyumu hayırlı olsun arkadaşlar :)
|
arkadaslar 2 oy kullanma yetkiniz vardır......ona göre 2 kişiyi secebilirsiniz ....:)
|
kullandım hayırlı olsun :güzel:
|
açık ve net söylüyorum bu dj'lerin arasından hiçbiri benim beğenimi alabilmiş değildir. nedenlerini aşağıda bir bir sıralıyorum. bunu okuyan dj arkadaşlarım lutfen bu konularda hassasiyet göstersinler ::::===)))))))
( saka oldugunu anlamayan yoktur umarim ) dj HASKIZ : her yayina girmek istediğimde kapida fazlasi ile beklettiği için beğenimi kazanamamistir. dj SİYAHGÜL : istek parçalarima gerekli hassasiyet göstermeyip, her parçama bahane bulmasinda ötürü beğenimi kazanamamıştır. dj DİLEK : henüz yayinina katılmak nasip olmadı :(( dj ERHANARAS : aslinda oyumu kazanabilirdi ama arsivini genisletmesi lazım. isteklerime cevap veremediği için beğenii kazanamamıstır. dj BAYONET : canli yayin yaptigi icin begenimi kazanabilirdi fakat inadına Bayonet'e vermiycem. :)) dj KARAEŞREF : tanışmak nasip olmadı yorum yok dj METİN : hiçbir isteğime cevap veremediği için beğenimi kazanamamıştır. dj Bahtiyar : tanışmak nasip olmadı yorum yok dj Güliş : henüz oyumu alacak bir gelişme görmemekteyim. bir dahaki ayin anketinde görüşmek üzere... |
radyoyada katılmak isterdim ama bilgisayarımı donduruyor...
|
kullandım ama aslında kullanmıyacaktım...sonra vazgeçtim...5 kişi arasında kaldım....
nolur affedin...hayırlısı olsun... kazanan kim olursa olsun...hepiniz 1 sizin...unutmayın:saygılar: |
zor karar verdim ama hayırlısı olsun
|
Bende kararımda zorlandım ama isabetli kararlar verdim. Hayırlısı olsun :D
|
All times are GMT +3. The time now is 17:53. |