![]() |
Dengir Mir Mehmet Fırat`ın istifası
Dengir Mir Mehmet Fırat`ın istifasıyla ilgili basında yer alan bazı iddialar var, siz hangisine inanıyorsunuz?
|
Kemal Kılıçdaroğlu`yla yaptığı tartışmalar sonucu bu kararın alındığını düşünüyorum.
|
yetkili organlarca alınan kararlar doğrultusunda yerine getirilmiş bir görev değişiminin chp'li vekile prim kazandırması söz konusu dahi olamaz olmamalıdır da,,sayın mir dengir mehmet fırat sağlık sorunlarınıda göz önünde bulundurarak sade vekil olma isteğini başbakanımıza iletmiştir ve mkyk görev değişimini başbakanımızında olur vermesiyle onaylamıştır,öküz altında buzağı arayan gayretkeşlere allah kolaylıklar versin,,
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çünkü chp'li bir vekil tarafından bu denli sıkıştırılan, kartel medyası olarak nitelendirilen medyanın ısrarla üzerine yürüdüğü bir vekilin daha tartışmaların alevi küllenmeden istifa etmesi perde arkasında farklı gelişmelerin geliştiğini gösteriyor! Velevki dediğiniz gibi olsun. Sağlık sorunlarından dolayı istifa etmek istediğini düşünelim. Siyasi hamleleri bugüne dek çok iyi yapmış, hamleyi yapmadan önce çıkacak sonuçları düşünmekle kalmamış, o sonuçların doğuracağı sonuçları dahi hesaplayarak hareket eden başbakanımız, bu istifanın Kemal Kılıçdaroğlu'na vede dolayısıyla chp'ye artı puan olarak yansıyacağını düşünmekten mahrummuydu?! Partimize gönülden bağlanmış olabiliriz ancak siyaset arenasındaki gelişmelere subjektif yaklaşmak ve ona göre görüş belirtmek her zaman daha sağlıklıdır! Siz "aha öküz burda" diyerekten yol gösterirseniz el oğlu orda değil buzağı dinazor bile arar! Onların işi o! Marifet o öküzü hiç göstermeyerek onlara arama fırsatı vermemekte! |
Bu Kılıçdaroğlu daha çok başımızı ağrıtacak ama Fırat'ın istifa etmesi bence AKparti için iyi oldu. Kılıçdaroğlu ile daha da ileri gidebilirdi fakat açıkları vardı ve partiyi tehlikeye sokabilirdi... Fırat'ın istifası ile parti daha da rahatlayacağını düşünüyorum. Fırat'nda milletvekili koltuğunda eski yerindeki gibi konuşacağını düşünmüyorum...
|
Ne diyelim Darisi Unakitan ve Mehmet Simsegin basina
|
Alıntı:
Bakın gece oldu..Uyuyun belki o dediklerinizi rüyanızda görürsünüz..;;) |
haklisin bu bendeki olmayacak hayal iste saten dengirbeyin de istifasina sasirdim
|
All times are GMT +3. The time now is 14:18. |