![]() |
Deli Yürek'in Sabri'si Ak Parti Adayı
Bir dönemin sevilen televizyon dizilerinden Deli Yürek ve Ekmek Teknesi'nde canlandırdığı 'Gamsız Celal' tiplemesiyle dikkatleri üzerine çeken sanatçı Ahmet Yenilmez, AK Parti'den Ordu belediye başkan adaylığına hazırlanıyor. 'Gamsız Celal' AK Parti'den Ordu Belediye Başkanlığına Talip Bir dönemin sevilen televizyon dizilerinden "Ekmek Teknesi"nde canlandırdığı "Gamsız Celal" tiplemesiyle dikkatleri üzerine çeken sanatçı Ahmet Yenilmez, AK Parti'den belediye başkan adaylığına hazırlanıyor. Memleketi Ordu'dan belediye başkanı olmak istediğini söyleyen Yenilmez, "Sayın Başbakan'ımızla kimyamız uyuşuyor. Vizyonunu, misyonunu takdir ediyorum. Doğduğum topraklara hizmet etmek için adayım." dedi. Yerel seçimler öncesi adaylık sürecinin başlaması ile birlikte sürpriz isimler de ortaya çıkıyor. Bu isimlerden birisi de Ekmek Teknesi, Deli Yürek, Acı Hayat ve son olarak Dur Yolcu dizisinde oynayan Ahmet Yenilmez. Zaman'a konuşan ünlü sanatçı, aday gösterilmesi durumunda Ordu'da ismi üzerinde konsensüs oluşacağını savundu. Yenilmez, "Sayın Başbakan'ımızla çok iyi anlaşıyoruz. Biz bakışla anlaşırız. Kendisi benim de ilk patronumdur. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken ben de sanat yönetmeni yardımcısı idim." dedi. Cafesiyaset |
yakışır aramızda görmekten gurur duyarız
|
oda bir RİZELİ... :saygılar: |
hayırlısı;1
|
Ahmet Yenilmez siyasete çok uzak değil zaten. Hayırlısı olsun diyelim...
|
Alıntı:
kesinlikle... :evet: |
aramızda görmekten gurur duyarız
Türk miletimize hayırlı olsun.. |
hayırlısı olsun .
|
Koyu bir mhpli olarak bilirdim kendisini.. Din-i bütünlüğüne hayran olduğum bir şahsiyet. Partimiz için hayırlısı olsun..
|
All times are GMT +3. The time now is 18:57. |