AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Radyo & Televizyon, Sinema (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=155)
-   -   İzlediğiniz En iyi Korku Filmi? (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=52883)

savasansahin 01-21-2009 15:17

İzlediğiniz En iyi Korku Filmi?

Benim the exorcist(1973)...:)

FarukARSLAN. 01-21-2009 15:22

Ben zihnimi karıştırırsam çok fazla bulurum ama şimdi direkt olarak aklıma gelen, Tepenin Gözleri (1).

Gece evde tek iken, ve sinema sistemiyle izliyordum.. Hem sesler hem nebileyim tuhaf tuhaf efektler
yarısına kadar izleyebilmiştim :w:

Necip Fazıl 01-21-2009 15:23

fredy :ağla:

Necip Fazıl 01-21-2009 15:25

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496324)
Ben zihnimi karıştırırsam çok fazla bulurum ama şimdi direkt olarak aklıma gelen, Tepenin Gözleri (1).

Gece evde tek iken, ve sinema sistemiyle izliyordum.. Hem sesler hem nebileyim tuhaf tuhaf efektler
yarısına kadar izleyebilmiştim :w:

o film bende halen mevcut yaff ama fazla korkunç değil yaa ;D nesinden korkuyon o filmin yaff :hihi2: ;;)

savasansahin 01-21-2009 16:22

ya ben the exorcist i unutamam valla...çok iyi hatırlıyorum onu izlediğimde evde karanlıkta salondan koşarak geçiyordum falan :D:D

Necip Fazıl 01-21-2009 16:27

Alıntı:

savasansahin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496357)
ya ben the exorcist i unutamam valla...çok iyi hatırlıyorum onu izlediğimde evde karanlıkta salondan koşarak geçiyordum falan :D:D

bendede çok oluyodu yaff karanlıktan koşarak geçmek :w: :D ama forumun bayanları bunları duymasın sonra ağızlarından durulmaz burda :w: :w: ;D

FarukARSLAN. 01-21-2009 16:28

Korkunç demedim ki.. Ama ses efektleri çok fena:w:
Ayrıca gerilimi had safhada bi film.. Şu arabalarının lastikleri patlayınca adam o benzinciye gidiyor ya. Orada evin içinde adamı bulamayıp mutant çocukları gazete küpürlerinde gördükten sonra dışarı çıkıp tam gidecekken o adamın kendini vurduğunu görüyor bide..
Tam kaçacakken de babba babba sesleri geliyor :(
Tammmm arabaya biniyor.. Ses daha yakından geliyor..
Tammmm arabayı çalıştıracak, bakıyor ki ses arkasından geliyormuş. Kafaya güm :D
:(:(
Ya gece gece hemen çıkarmıştım filmi..
Öğlenleyin izlemiştim gerisini ama :hihi2:

savasansahin 01-21-2009 16:29

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496361)
[/center]
bendede çok oluyodu yaff karanlıktan koşarak geçmek :w: :D ama forumun bayanları bunları duymasın sonra ağızlarından durulmaz burda :w: :w: ;D

Duysunlar...Onlar daha korku kelimesinden korkuyor hiç olmazsa biz filminden tırsmışız az mı? :D...neyse fazla deşifre olmadan ikinci beğendiğim filmi söyleyeyim...Lanetli tepe...:ağla: :w:

Necip Fazıl 01-21-2009 16:34

bana bi korku filmi izletin ondan sonra hüseyin bold u 100 metrede bakın nasıl perişan ediyorum... :w: :D :w: :D :w:

savasansahin 01-21-2009 16:35

ehuhehehhehe :D:D:D:D

All times are GMT +3. The time now is 08:22.