![]() |
Ergenekon tutuklusu Mustafa Balbay'a destek verdiler!
10 gazeteden 50'den fazla gazeteci, Cumhuriyet gazetesinde düzenlenen etkinlikte, Ergenekon tutuklusu Mustafa Balbay'a destek verdi
http://www.netgazete.com/Images/News/575346_2.gif İSTANBUL - - Cumhuriyet gazetesi Ankara temsilcisi ve köşe yazarı Mustafa Balbay'ın Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine konulmasına tepki gösteren gazeteciler, Cumhuriyet gazetesinde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Basın tarihinde bir ilk olan bu etkinlik, "Medya Mahallesi" programı aracılığıyla canlı yayında CNNTürk ekranlarına taşındı. Medyafaresi sitesinde yer alan habere göre; etkinliğin Balbay'ın tutuklanmasının ardından gündeme geldiğini söyleyen gazeteci Deniz Som, amaçlarını, 'Hem gazete, hem kitap okurlarını Balbay'dan yoksun bırakmamak, tüm dünyaya arkadaşımızın yalnız olmadığını göstermek" sözleriyle açıkladı. Saat 15.00'e kadar sürecek etkinlikte Ertuğrul Özkök, Oktay Ekşi, Derya Sazak, Doğan Hızlan, Tufan Türenç, Ahmet Hakan, Mehmet Barlas, Erdal Şafak, Tuncay Olcayto ve Nail Güreli gibi gazeteciler Balbay'ın kitaplarını imzalayacak. |
YAZıkk Sizlerde İÇERİ girince kim vercek size destek acaba
|
yuh diyorum başka bişey demiyorum yav.ulan imzalayanlar arasında mehmet barlas ı da görünce kan beynime sıçradı!..ne yapmaya çalışıyor bu barlas..sen de mi barlas..hele erdal şafak..!sabah genel yayın yönetmeni...yuh diyorum bu iki isme yav..ne işleri var bunların orda!..SEN DE Mİ BRÜTÜS!!!:olmaz::@
|
All times are GMT +3. The time now is 17:09. |