![]() |
Sadece APTALLAR 8 Saat Uyur
Bu kitap erişkin bir insanın günde en az 8 saat uyumalıdır palavrasını ve ön yargısını kırarak 8 saat uyumanın bir alışknalıktan ibaret olduğunu öğretmektedir.4 saat uyuyarak 8 saat uyumuş gibi zinde uyanmayadı anlatan bu kitap,bunun nasıl yapılacabileceğini öğretmektedir. |
yani ben aptal mıyım hergün 12de yatıp 8 de kalkıyorum ???
|
Merve arkadaşım, kitabı okuma fırsatın olursa bence kitabı daha iyi anlama fırsatın olacaktır.
Aslında kitapta anlatmak istenilen; daha az uyuyarak , hayatta daha fazla birşeyler yapabilmek. Yaşamımızın çoğunu uyuyuyarak değilde birşeyler yaparak geçirmenin daha faydalı olabileceğini anlatıyor. |
anladım canım okursam daha iyi anlarım herhalde ;)
|
Doğrudur...Dünyaya uyumak için mi geldik...Farzedin 60 yıl yaşasanız 12 saat uyusanız 30 ylı uykuda geçirmişsiniz...8 saatte cok tabiii...güzel bir kitap gibi görünüyor ;)
|
Tuba yaptığın yorum çok doğru.
Fazla uyumak bana göre hayatı boşa geçirmek,boş yere zaman kaybetmek. Hayatı dolu dolu yaşamak istiyorsak biraz uykumuzdan fedakarlık etmek zorundayız |
etkileyici isimli bir kitap .Birde yazarını alabilir miyim .teşekkürler
|
Sadece aptallar 8 saat uyur kitabının yazarı ;Erdal DEMİRKIRAN
|
vize final zamanı bir rekora imza atarak gece 12 sabah 3,5 tam mesai yaptım öğlene doğru kafa yere düşüyor öğlende 1 saar şekerleme aptallar en fazla 8 saat uyur bence biraz doğru tespit daha çok çalışmamız gerekiyor çok
|
bu kitabı okumadan önce ne yani uyudum die aptal mıyım demiştim ama okuyunca yazara hak verdim :-[
|
All times are GMT +3. The time now is 01:51. |