![]() |
Hangi bakan daha basarili??
Evet 60. hükümet kurulali daha kisa bir zaman oldu o yüzden yeni hükümet üyelerini degerlendirmek simdiden yanlis olur..
ancak geride biraktigimiz hükümetin üyelerini degerlendirerek onlarin performansini ölcebiliriz...bu anketin amaci ak partiye oy verenlerin hangi bakanlari basarili bulduklarini tespit etmektir.. bu bakanlar arasinda simdi hükümette yer almayanlar yada siyaseti birakanlar var..sayin basbakanimiz anket disinda tutulmustur.. burada ki degerlendirmemiz yeni hükümette bakanlarin performanlarini arttirip, arttirmadiklarini görmek acisindan bir göstergede olacaktir.. sizlerden ricam oylamaya duygusal bakip oy kullanmayalim..icraatlara göre oy verelim hangi bakana neden oy verdigimizide aciklarsak konunun akisi acisindan daha iyi olur.. saygilarimla.. |
ilk oyu ben veriyorum..oyumu ali babacan dan yana kullaniyorum..gercekten en iyi cikis yapan bakandi ve gelecek adina bu ülkeye cok hizmet edecegini düsündügüm bir kisidir kendisi..
|
Kürsad Tüzmen
|
Oyum Ali Babacan'a.Mutlaka hepsi başarılıydı ama en çok sivrilen bence Ali Babacan idi...
|
Ali BABACAN kesinlikle.... Genç yaşına rağmen inanılmaz şeyler yatpı... Diğerleri de başarılı idi.. Ancak Babacan daha çok genç ve siyasette tecrübesizken avrupa birliği ve ımf ile ilgili politikalarda çok güzel başarılar sağladı..Tabi bunda Abdullah Gül ün katkısı büyük...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı: