AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Siyaset (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=260)
-   -   DUA EDERKEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=92186)

aslan1276 03-28-2009 23:38

DUA EDERKEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Dua ederken gözyaşlarına boğuldu

Büyük Birlik Partisi lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında hayatını kaybetmesinden sonra Ankara'daki BBP Genel Merkezi de ziyaretçi akınına uğradı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve birçok siyasi parti temsilcisi ile sivil toplum kuruluşu yetkilisinin taziye ziyaretinde bulunduğu BBP Genel Merkezi'nde en duygulu anlar Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un ziyaretinde yaşandı. http://www.habervaktim.com/resim/resim65192_2.jpgİstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bekaroğlu ile birlikte BBP Genel Merkezi'ni ziyaret eden Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş, BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu ve partinin diğer yetkililerine başsağlığı diledi. Kurtulmuş, Yazıcıoğlu için Yasin okuduktan sonra dua etti ve bir anda göz yaşlarına boğuldu. Kurtulmuş, uzun süre ağladığı için duasını tamamlayamazken, BBP yetkililerinin de hıçkırarak ağladığı görüldü.

KAĞIT MENDİLLE GÖZYAŞINI SİLDİ
Ziyaretin gerçekleştiği odada bir anda duygu yüklü anlar yaşanırken, Kurtulmuş kendisine uzatılan bir kağıt mendil ile göz yaşlarını sildi. Kurtulmuş ziyaretinde yaptığı açıklamada ise, Yazıcıoğlu'nun çok değerli bir insan olduğunu belirterek şöyle dedi: “Bugün fevkalade büyük bir acı içerisindeyiz. Çok sevdiğimiz değerli arkadaşımız Muhsin Yazıcıoğlu beyi çok elim bir kaza sonucu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kaldı ki cenazesine 3 gün sonra ulaşılmış olması da bu acımızı daha da derinleştirmektedir. Milletimize başsağlığı diliyoruz.

CENAB-I ALLAH ONA ŞEHİT MUAMELESİ YAPACAKTIR

Allah rahmet eylesin. Kendisi adam gibi adamdı. Kendi sözleri ile de ifade ettiği gibi, kısacık hayatında yamulmadan, bükülmeden düm düz yürümüş bir insandır. Sağlam bir Müslüman sağlam bir vatanseverdi. Kıt imkanları ile zor şartlar içerisinde hayatı boyunca bir mücadeleyi sürdürdü. Bu mücadeleyi sürdürürken de bir elim kazada kendisini kaybettik. Ümit ediyoruz ki Cenabı Allah kendisine şehit muamelesi yapacaktır. Kendisini takdirle anıyorum. Bütün milletimize başsağlığı diliyorum.”

HABERVAKTİM.COM

aslan1276 03-28-2009 23:41

MUHSİN YAZICIOĞLU NA ALLAH TAN RAHMET YAKINLARINA VE İSLAM ALEMİNE SABIRLAR TEMENNİ EDİYORUM
MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH

aslan1276 03-28-2009 23:45

ALLAH ŞAHİDİMDİR MÜSLÜMANLARIN BAŞINA KÖTÜ BİRŞEY GELDİMİ DUA EDERİM VE AĞLARIM
ALLAH IM BİZİ BAĞIŞLA, BİZE DOĞRU YOLU GÖSTER ,MÜSLÜMANLARI KORU ONLARI CENNETİNE AL
AMİN

aslan1276 03-28-2009 23:50

Yazıcıoğlu'nun, Hz. Peygamber hasreti

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu'nun, geçirdiği helikopter kazasından sadece 2 saat önce Hz. Peygambere hasretini dile getirdiği öğrenildi. http://www.habervaktim.com/resim/resim65140_2.jpgKazadan 2 saat önce Anadolu Gençlik Dergisi'nin “Kutlu Doğum Haftası” özel sayısı için verdiği söyleşide Yazıcıoğlu'nun cevapları yürekleri burkan cinsten… Henüz yayınlanmayan Anadolu Gençlik Dergisi'nden muhabir Fatma Acer'in soruları ve Yazıcıoğlu'nun cevapları şöyle:

- Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) ismini duyduğunuzda hissettikleriniz nelerdir?

- Hüzünleniyorum… Görevini yerine getiremeyen bir kölenin hicabı. Onun arkasında bıraktığı mirasa, onun istediği gibi sahip çıkamadık. Onu anlatamadık, çünkü onu anlayamadık. Onun adını duyduğumda bu nedenlerle hüzünleniyorum. Tüm peygamberlerin şahitlik yapacağı yargı gününde onun ümmetinden olma şerefini ve liyakatini inşallah taşırım. Allah onun şefaatinden bizleri mahrum etmesin.

- Peygamber Efendimizin (s.a.v) sizi en çok etkileyen yönü nedir?

- Allah Resulü mükemmeldi. Bu cümleden hareketle, onun bütün güzellikleri karakterine dercettiğini düşünüyorum; o harika bir liderdi. Mütevaziydi, hoşgörülüydü, müşfikti, aydındı, çile adamıydı, kısacası muhteşemdi. Bütün bunlara rağmen o bir insandı. Onun, ilahi kelamda çokça zikredilen beşeri vasfını arka plana iterek onu dünyamızdan uzaklaştırdık ve aslında kendimize kötülük yaptık. Peygamber Efendimiz bir insandı, onun en etkileyici tarafı her yönüyle “güzel insan” sıfatına sahip olmasıydı.

redyellow 03-29-2009 00:00

Cenabı Hak muhsin beye gani gani rahmet eylesin... güzel insandı, inşaallah ahireti de güzel olur.

Sayın Numan Kurtulmuş'da muhsin bey gibi güzel bir insan, güzel insanlar birbirlerinin arkasından güzel konuşurlar, güzel şeyler okurlar ve güzel gözyaşları dökerler.

Allah yar ve yardımcısı olsun.

genç_TÜRK 03-29-2009 03:37

TÜRK İSLAM ŞEHİDİMİZ ... MEKANI CENNET OLSUN,TÜRK DÜNYASININ BAŞI SAĞOLSUN...

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN...

aslan1276 03-29-2009 15:04

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562219)
Cenabı Hak muhsin beye gani gani rahmet eylesin... güzel insandı, inşaallah ahireti de güzel olur.

Sayın Numan Kurtulmuş'da muhsin bey gibi güzel bir insan, güzel insanlar birbirlerinin arkasından güzel konuşurlar, güzel şeyler okurlar ve güzel gözyaşları dökerler.

Allah yar ve yardımcısı olsun.

AMİN..

All times are GMT +3. The time now is 20:26.